Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Ispiranje maslinovog ulja

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Ispiranje maslinovog ulja

Nedavno sam kupila novi šampon i Elena mi je dobila suhe flekiće po tijelu i počela se je jaako čohat po glavici. E sad, ja sam prije odlaska dermatologu htjela isprobati kupanje i mazanje tijela i vlasišta maslinovim uljem pa možda to najprirodnije pomogne. Zanima me da li je to baš mazanje uljem uredu za 13 mjesečno dijete i da li je dovoljno poslije isprati ulje samo sa vodom. Ma muči me, negdje tu na forumu sam pročitala da m. ulje zatvara pore kože i da ga treba jaako dobro isprati, a što je meni sa običnom vodom malo teže. Uglavnom, zanima me kako vi, koji isto kupate i mažete djecu sa m.uljem ispirete to ulje?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam kikača kupala u toploj vodici s par kapi maslinovog ulja, a sa uljem sam mazala samo pregibe. Za ove

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    Ja sam kikača kupala u toploj vodici s par kapi maslinovog ulja, a sa uljem sam mazala samo pregibe. Za ove
    Sorry, dvije zadnje riječi su greškom upale.

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

možeš ju prvo izmasirati uljem, pa okupati u toploj vodi, to je dovoljno. ovisno o tome koliko ima kose, kosu možeš samo istrljati ručnikom ili oprati šamponom. mi recimo nismo baš kosmati , a i kosica nam je dosta suha, pa kod nas to funkcionira. šampon bih ti svakako preporučila neki prirodni bez kemije i nikako svaki dan, nego svakih nekoliko. ako curica ima dosta kose, onda će joj u međuvremenu biti malo masna, ali bože moj, može te dane nositi repiće.

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, zaboravila sam, ako nakon masaže uljem slijedi topla kupka, nema beda za zaštopavanje pora. naprotiv, na taj način se koža čisti i to bolje nego sapunom.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i mi se "kupamo" u maslinovom ulju

par kapi u kupku stavim. MM kaze da onda izgleda kao da se kupa u naftnoj mrlji, koliko je masno

poslije je fino otusiram i koza bude prekrasna

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Znam za kupke sa par kapi maslinovog ulja, mene je zanimalo to mazanje vlasišta i kože pa onda ispiranje. Hvala Bogu, evo drugi dan sam ju sad tako namazala i nije ju glavica niti jednom zasvrbjela, jooj to mi je tako drago. A kaj se kose tiče niti mi nismo kosmati pa se ne primjeti da je masnija kosica. Ma ja sam izgleda za sve to kriva jer dok ju kupam perem svaki dan kosu (do sad je bilo sa vodicom kapi ulja), a sad kad sam kupila mustelinu 2 u 1 kupku to je ipak bilo previše za njenu nježnu kožu. Cure hvala na odgovorima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •