Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 225

Tema: zitarice, kako, koje, kada???

  1. #51
    lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    1,328

    Početno

    čuj,ja sam ovu "pravu" palentu kuhala,brat bratu,dobrih sat,možda i sat i pol i to u dosta vode.već sam dobila upalu ruke.i onda sam još malo kroz cjedilo procjedila da bude baš onako eurokremasto i mali je prolupao od toga,jako mu je bilo fino.ali fakat sam se naradila za štednjakom.

  2. #52

    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    16

    Početno

    dala sam maloj amaranth i naribanu mrkvicu - pokakala je drugi dan sve što je pojela - samo dehidirano. kuhala sam taj amaranth iz Bio pol sata s mrkvicom i unatoč tome ga uopće nije probavila, kakica je bila takva da je sipala iz pelene kao pijesak :shock:
    treba li ga jošn dulje kuhati ili ga treba smiksati poslije kuhanja? Nevica ima 6 mj i pobala je već integralnu palentu, proso i slatku rižu..

  3. #53
    mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    318

    Početno

    može li mi netko pliz reći kako i koliko se kuha ječmena kaša?? Jel nabubri? Treba li ju namakati i s čim ide?? Tražila sam ali nema u pretražniku.
    Kupila Severovu ječmenu kašu.
    tenk ju

  4. #54
    kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Pula
    Postovi
    1,821

    Početno

    Citiraj eola prvotno napisa
    dala sam maloj amaranth i naribanu mrkvicu - pokakala je drugi dan sve što je pojela - samo dehidirano. kuhala sam taj amaranth iz Bio pol sata s mrkvicom i unatoč tome ga uopće nije probavila, kakica je bila takva da je sipala iz pelene kao pijesak :shock:
    treba li ga jošn dulje kuhati ili ga treba smiksati poslije kuhanja? Nevica ima 6 mj i pobala je već integralnu palentu, proso i slatku rižu..
    amarant kuham najmanje 45 minuta, vjerojatno si ga prekratko kuhala

  5. #55
    ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    503

    Početno

    Citiraj kailash prvotno napisa
    Citiraj eola prvotno napisa
    dala sam maloj amaranth i naribanu mrkvicu - pokakala je drugi dan sve što je pojela - samo dehidirano. kuhala sam taj amaranth iz Bio pol sata s mrkvicom i unatoč tome ga uopće nije probavila, kakica je bila takva da je sipala iz pelene kao pijesak :shock:
    treba li ga jošn dulje kuhati ili ga treba smiksati poslije kuhanja? Nevica ima 6 mj i pobala je već integralnu palentu, proso i slatku rižu..
    amarant kuham najmanje 45 minuta, vjerojatno si ga prekratko kuhala
    I da treba ga ispasirati,ali možda da još malo pričekate

    Netreba žurit pogotovo sa palentom

  6. #56

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    124

    Početno

    riža, proso ili amaranth (sve bez glutena) - što je najbolje za probavu?
    riža malo zatvara...

  7. #57
    Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    2,210

    Početno

    Ne znam od ovog nabrojanog, ali mislim da je za probavu najbolja palenta koja je isto bez glutena.

  8. #58
    vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Postovi
    544

    Početno

    Citiraj mišica prvotno napisa
    može li mi netko pliz reći kako i koliko se kuha ječmena kaša?? Jel nabubri? Treba li ju namakati i s čim ide?? Tražila sam ali nema u pretražniku.
    Kupila Severovu ječmenu kašu.
    tenk ju
    Ja ju za nas odrasle namočim preko noći i onda skuham, nabubri. Mali je premali da bi mu je davala, u bebinoj kuharici piše da ide od 7.mj. i to kao KRUPICA što ja nigdje u dućanu vidjela nisam.

  9. #59
    kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Pula
    Postovi
    1,821

    Početno

    Citiraj marta07 prvotno napisa
    riža, proso ili amaranth (sve bez glutena) - što je najbolje za probavu?
    riža malo zatvara...
    mojoj S. je riža super za probavu. ali smeđa riža, dobro skuhana i propasirana. i jako ju voli

  10. #60

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    43

    Početno

    ...copy paste-ano sa stranice www.advent.hr...

    Postoje mnoge vrste prosa, no uobičajeno proso čije je ime i na drugim jezicima upravo "proso" (ruska riječ op. aut.), dolazi iz Egipta ili iz Arabije. Obilato se koristi u zemljama Dalekog Istoka, naročito u Kini i Indiji.
    Proso je veoma zdrava žitarica, ne samo po bogatstvu svojih prehrambenih vrijednosti, nego i zato što je ono rijetka lužnata žitarica.
    Bogato je magnezijem i željezom, što je naročito važno za anemične osobe. Mineralni sastav prosa pozitivno utječe na rad nervnog sustava, a posebno mjesto u prehrani trebalo bi, zbog svog lužnatog svojstva, zauzimati kod ljudi koji boluju od artritisa. Osim toga, kod bolesnika koji piju antibiotike ili kod osoba s problemima probavnog trakta, pomaže pri regeneraciji crijevne flore. U izvornom obliku proso je obavijeno veoma tvrdom vanjskom ovojnicom, koju treba oljuštiti prije uporabe, jer u takvom obliku proso mogu koristiti samo ptice zbog velikog postotka neprobavljive celuloze.

  11. #61
    argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Lokacija
    sjeverno pa južno
    Postovi
    1,254

    Početno

    A kako (s cim) skuhati proso da bude stvarno fino?
    Moja velika cura (i MM ) rade cudne face na moju verziju prosene juhice (s ribanom mrkvicom, masl. uljem i malo kima) ... a, da budem iskrena, ni meni nije bas jako ukusna.

  12. #62
    kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Pula
    Postovi
    1,821

    Početno

    Citiraj argenta prvotno napisa
    A kako (s cim) skuhati proso da bude stvarno fino?
    Moja velika cura (i MM ) rade cudne face na moju verziju prosene juhice (s ribanom mrkvicom, masl. uljem i malo kima) ... a, da budem iskrena, ni meni nije bas jako ukusna.
    pa fino je i "na slatko". npr. s jabukama a pogotovo s bananama. kasnije može i sa suhim voćem

  13. #63
    ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    503

    Početno

    Citiraj kailash prvotno napisa
    Citiraj argenta prvotno napisa
    A kako (s cim) skuhati proso da bude stvarno fino?
    Moja velika cura (i MM ) rade cudne face na moju verziju prosene juhice (s ribanom mrkvicom, masl. uljem i malo kima) ... a, da budem iskrena, ni meni nije bas jako ukusna.
    pa fino je i "na slatko". npr. s jabukama a pogotovo s bananama. kasnije može i sa suhim voćem
    x
    I u juhici

  14. #64

    Datum pristupanja
    May 2008
    Postovi
    16

    Početno

    Koje kukuruzne pahuljice da kupim i kako da ih pripremim sa adaptiranim mlijekom''? malena ima 8.5 mj

  15. #65
    vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007
    Lokacija
    vjesticica[at!]gmail.com
    Postovi
    3,005

    Početno

    Već sam ti odgovorila, na onoj zaključanoj temi
    Za dijete ne kupuj ni jedne kukuruzne pahuljice.
    Sve su posoljene i pošećerene, a sadrže i neke masti upitnog kvalieta (to već ne znam podrobno).
    Radije joj skuhaj palentu, rižu, proso, običan pšenični griz...
    Ili neke od egzotičnijih žitarica, amaranth, quinou, pir...
    Eksperimentiši.

  16. #66

    Datum pristupanja
    May 2008
    Postovi
    16

    Početno

    kupila sam prosene pahuljice od alnature ,kako se one kuhaju ,kako ih mogu kombinirati sa adaptiranim mlijekom?

  17. #67
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Pogledaj malo ovdje
    Proso alnatura

  18. #68
    Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Postovi
    150

    Početno

    Koliko dugo se kuha Alnaturina kukuruzna krupica? Ja sam kuhala 15 min i kad sam ju provala- meni se čini sirova. :?

  19. #69
    Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Postovi
    150

    Početno

    Mislim kad sam ju probala...

  20. #70
    argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Lokacija
    sjeverno pa južno
    Postovi
    1,254

    Početno

    Citiraj Dionea prvotno napisa
    Koliko dugo se kuha Alnaturina kukuruzna krupica? Ja sam kuhala 15 min i kad sam ju provala- meni se čini sirova. :?
    Pa, ja sam je kuhala koliko piše - 10 minuta. I meni je bila malo čudna, ali nisam mislila da je to od nekuhanosti, nego da je jednostavno takva, malo zrnatija nego ove "instant" varijante. Mojem dečku se sviđa i nema nikakvih popratnih pojava. Ali ja stvarno još nisam načisto jel' tako ok :/

  21. #71
    Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Postovi
    150

    Početno

    Hvala. Kuhat ću je malo duže pa javim rezultat.

  22. #72
    cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Lokacija
    mjesto rođenja
    Postovi
    912

    Početno

    Citiraj argenta prvotno napisa
    Pa, ja sam je kuhala koliko piše - 10 minuta.
    pa zar ne pise kuhati 5 minuta, a 10 minuta ostaviti u toj vodi da odstoji, nakon kuhanja...?

  23. #73
    Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Postovi
    150

    Početno

    He he. Ja nemam pojma šta piše jer ne znam njemački. Piše nešto 10 min i pretpostavila sam da se toliko treba kuhati. No, kuhala sam na kraju pola sata u jako puno vode i čini mi se da je ipak malo skuhanije.

  24. #74
    argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Lokacija
    sjeverno pa južno
    Postovi
    1,254

    Početno

    Citiraj cokolina prvotno napisa
    pa zar ne pise kuhati 5 minuta, a 10 minuta ostaviti u toj vodi da odstoji, nakon kuhanja...?
    Mislim da je to natpis na prosu, ne na palenti.

  25. #75
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Predgrađe
    Postovi
    4,353

    Početno

    Kako vi kuhate tu palentu?
    Mislim na omjer vode i palente.
    Ja sam uvijek kuhala dok mi se ne zgusne, ali to sam kuhala za sebe.
    Ne znam kak ide kad se tek npr. uvodi u dohranu.

  26. #76
    Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Postovi
    150

    Početno

    Ja sam stavila jednu malu čašicu krupice i jedno pet malih čašica vode ( 1:5) i bilo je nakon 15 minuta pregusto. Slijedeći put sam stavila puno vode, više no prvi put ( ne znam koliko), i kuhala 30 min i bilo je gotovo rijetko kad sam stavila hladiti. Kad se ohladilo bilo je kašasto.

  27. #77
    argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Lokacija
    sjeverno pa južno
    Postovi
    1,254

    Početno

    Citiraj kahna prvotno napisa
    Kako vi kuhate tu palentu?
    Mislim na omjer vode i palente.
    Ovisi kakvu "filozofiju" dohrane imaš. Moj se Vilenjak hrani skroz sam, od početka, pa sam njemu kuhala gušće, na 1 dcl vode 2 velike žlice palente, tako da je mogao trgati rukama i sam ubacivati u usta. Ako hoćeš rjeđu kašicu, probaj sa 1 žlicom na 1 dcl vode, pa vidi treba li ti gušće ili rjeđe i kako beba reagira na "zrnca". Meni ti je sve to stvar eksperimenta

  28. #78
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Lokacija
    Predgrađe
    Postovi
    4,353

    Početno

    Ja uvijek kuham da mi bude gusto i da se stvrdne kad se ohladi pa mi nije bilo jasno kako uspijete kuhati 15 i više minuta.
    Meni se začas zgusne i to je to, nisam nikada razmišljala dali je sirovo.
    A za L ću isto tako jer smo na ''baby led-weaning'' pa nam i treba tvrdo.

    Bdw hvala na odgovorima.

  29. #79
    argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Lokacija
    sjeverno pa južno
    Postovi
    1,254

    Početno

    Citiraj kahna prvotno napisa
    Ja uvijek kuham da mi bude gusto i da se stvrdne kad se ohladi pa mi nije bilo jasno kako uspijete kuhati 15 i više minuta.
    Meni se začas zgusne i to je to, nisam nikada razmišljala dali je sirovo.
    A za L ću isto tako jer smo na ''baby led-weaning'' pa nam i treba tvrdo.
    Pa treba ti puuuno puuuno vode, tako da ispari u tih pola sata Ali meni se uglavnom nije dalo, tj. nemam baš previše vremena, pa obično kuham kraće.

    I mi smo BLW, ali nije mi htio jesti kad mu je bilo pretvrdo. Moralo se kidati, ali biti dosta mekano, osobito u početku. Inače, BLW rocks

  30. #80
    ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    503

    Početno

    Citiraj argenta prvotno napisa
    Citiraj cokolina prvotno napisa
    pa zar ne pise kuhati 5 minuta, a 10 minuta ostaviti u toj vodi da odstoji, nakon kuhanja...?
    Mislim da je to natpis na prosu, ne na palenti.
    Proso nije sigurno-osim ako nije greška,možda misliš na kus kus ili bulgur(iako se i ona kuha)

  31. #81
    ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    503

    Početno

    Citiraj kahna prvotno napisa
    Ja uvijek kuham da mi bude gusto i da se stvrdne kad se ohladi pa mi nije bilo jasno kako uspijete kuhati 15 i više minuta.
    Meni se začas zgusne i to je to, nisam nikada razmišljala dali je sirovo.
    A za L ću isto tako jer smo na ''baby led-weaning'' pa nam i treba tvrdo.

    Bdw hvala na odgovorima.
    Meni ne pada na pamet kuhat nešto manje od preporuke,a pogotovo stvari s tendencijom povečavanja volumena

  32. #82
    Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Postovi
    150

    Početno

    Žganci su nam bili još jedan neuspjeh. Kako je pokazala interes za rižinim pahuljicama razmućenima u vodi, da vas pitam koju rižu kuhate? Imam rižu Gallo originario. Da li je ta u redu?

  33. #83
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    ja L kuham rizu koju imam doma..na pocetku smo jeli samo basmati a sad nekad basmati a nekad ona koju mi jedemo, ali ju riza zatvara pa je rijedje na dnevnom redu.

  34. #84
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    i da htjela sam pitati da li vi u svaku obrok stavljate zitarice...ja sam primjetila da L vise voli ako u povrcu ima ili palente ili prosa...prije je jela samo povrce ali prije 2 dana nije htjela samu tikvicu...pa nekad mislim da li je to previse zitarica za 7,mjesecnu bebu?

  35. #85
    Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Postovi
    150

    Početno

    MoMo hvala na odgovoru. Pokušat ću onda s običnom rižom uz puno pranja prije kuhanja.

  36. #86
    argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Lokacija
    sjeverno pa južno
    Postovi
    1,254

    Početno

    Citiraj MoMo prvotno napisa
    i da htjela sam pitati da li vi u svaku obrok stavljate zitarice...ja sam primjetila da L vise voli ako u povrcu ima ili palente ili prosa...prije je jela samo povrce ali prije 2 dana nije htjela samu tikvicu...pa nekad mislim da li je to previse zitarica za 7,mjesecnu bebu?
    Sa sedam mjeseci smo žitarice imali jednom dnevno na meniju, drugi obrok je bilo ili voće ili povrće. Sada (s 11) imamo ih dvaput, treći put voće/povrće samo.

  37. #87
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    argenta

    hvala mi uvodimo 2 obrok i vrlo cesto i on zna biti sa zitaricom nekom - uglavnom papamo proso i palentu..nekad je to samo malo palente da zgusne tikvicu recimo pokusat cu jedan obrok sa zitaricom a drugi solo vocku ili povrcku

  38. #88
    curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Postovi
    347

    Početno

    nakon 8. mjeseca smo krenuli s mahunarkama: crvena lećam(favorit!), slanutak i azuki.
    žitarice ćemo nadograditi ječmom! do sada smo jeli proso, kus-kus, kvinoju, amarant, palentu, smeđu i slatku rižu.
    moja cura je luda za žitaricama. voće je sve do nedavno uopće nije zanimalo...

  39. #89

    Datum pristupanja
    Jul 2007
    Postovi
    338

    Početno

    Kad se počne sa dohranom, da li kad vele da treba postupno uvoditi namirnica radi mogućih alergija onda to znači npr. da jedan tjedan samo mrkvu treba davati, pa npr. kukuruzni gris tek drugi tjedan, ili se žitarice mogu kombinirati s nekom novom namirnicom od početka? Znači da odmah dam mrkvicu s palenticom ili prvo jedno pa drugo?
    A kad se mogu početi uvoditi razne žitarice? Da li jedno dulje vrijeme prvo npr. kukuruzni gris pa nakon nekog vremena proso ili može jedAN DAN JEDNO A DRUGI DAN DRUGO?

  40. #90
    Rinolina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Lokacija
    metropola
    Postovi
    34

    Početno

    Kad mogu početi davati lanene sjemenke? Beba ima 7,5 mjeseci? Možda laneno ulje umjesto maslinovog? (pitam jer imamo problema sa kakanjem).

  41. #91
    Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005
    Lokacija
    Loch Bundek
    Postovi
    5,532

    Početno

    Citiraj Rinolina prvotno napisa
    Kad mogu početi davati lanene sjemenke? Beba ima 7,5 mjeseci? Možda laneno ulje umjesto maslinovog? (pitam jer imamo problema sa kakanjem).
    Rinolina, našla sam ti još nešto:

    Lanene sjemenke

  42. #92
    morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Postovi
    460

    Početno

    koliko otprilike mogu stajat skuhane zitarice? npr, da li moram svaki dan skuhat palentu ili mogu skuhanu stavit u frizider i za drugi dan...dakle nekih 24 h dal mogu stajat?

  43. #93

    Datum pristupanja
    Apr 2008
    Postovi
    91

    Početno

    ja palentu nisam nikad ostavljala za sutradan,ali zato jesam skuhani proso i rižu,možeš je držati u frižideru do sutradan,neće se pokvariti,jedino će izgubiti nešto na hranjivim sastojcima

  44. #94
    Rinolina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Lokacija
    metropola
    Postovi
    34

    Početno

    Kako se radi krupica od krupnika? Kupila je danas, a na njoj ne piše kako se priprema.

  45. #95
    Rinolina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Lokacija
    metropola
    Postovi
    34

    Početno

    Meni je ovdje jako zanimljivo što ni na jedno jedino pitanje nisam dobila odgovor.
    Halo moderatorice???? :?

  46. #96
    ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    503

    Početno

    Citiraj Rinolina prvotno napisa
    Meni je ovdje jako zanimljivo što ni na jedno jedino pitanje nisam dobila odgovor.
    Halo moderatorice???? :?
    Kako nema odgovora :? Za lan je Frida dala link a za krupicu je tek postavljeno pitanje-polako
    Dinkel se duže kuha nego i int.griz valjda bar 20 min pa probat-mislim da sve ovisi i o krupnoči krupice možeš si i proguuglat pir,dinkel,krupnik
    Imaj na umu da ima glutena -doduše duugčijeg nego kod pitome pšenice i čak ga alergičari znaju podnašat ali ga ima

  47. #97
    njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    245

    Početno

    Citiraj vještičica prvotno napisa
    mišica - I ja sam to vidjela na toj istoj palenti, i o tome pisala negdje na forumu. Neko je odgovorio (kome je to struka) da proizvođači ne moraju na deklaraciji navesti ako npr. u kukuruznom brašnu ima pšeničnog, ukoliko količina pšeničnog ne prelazi 15% :shock:
    Tako da je jedini stvarni pokazatelj da ga nema ona oznaka gluten free sa prekriženim klasom pšenice.
    Ja češće kuham bio kukuruzno brašno nego palentu.
    cokolina - prava palenta = kukuruzno brašno, dugo, se duuugo kuha i bude .
    A koliko točno dugo?? I jel se kuha kao ostale vrste palente (u kipuću vodu s malo masnoće)?

    Ostalo mi kuk. brašna pa da potrošim... inače kuham palentu od Podravke za malu, ta se kuha 10min.

  48. #98
    paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    južno južnije
    Postovi
    795

    Početno

    ja griz od pira kuham 2-3 minute :?

  49. #99
    Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    774

    Početno

    Podizem jer uskoro punimo 6 mjeseci i polako se spremamo na dohranu, pa imam par pitanja za one koji su dohranu poceli zitaricama.

    1. Dvoumim se da li da koristim samo rizine pahuljice ili mogu koristiti i pravu rizu. Zitarice u zrnu mi definitivno zvuce kao bolji izbor od ekstrudiranih, ali na nekom od topica (ne sjecam se vise gdje) sam naisla na informaciju da glazirana riza zna imati glutena i da je treba dobro oprati prije kuhanja za bebace pa me nekako frka.

    2. Isto me zanima i za proso - moze li proso u zrnu sadrzavati gluten (mislim, moguce da se nesto slucajno pomijesa s prosom) i postoji li neka "gluten free" varijanta?

    3. Koliko dugo se kuha proso iz Bio&Bio ducana i treba li ga namakati prije kuhanja? Skroz sam nova u ovome (nisam jos nikad kuhala proso ), a po raznim topicima vidim sve moguce varijante: od namakanja cijelu noc do bez namakanja, od kuhanja 20-ak min. do kuhanja par sati :? .

    4. I riza i proso u Bio&Bio ducanu postoji u obliku integralnih pahuljica. Buduci da sam na vise mjesta procitala da je za male bebe bolje ne koristiti integralne zitarice (znam da ima suprotnih misljenja, ali meni objasnjenja za ovu teoriju zvuce jako logicno), odnosi li se to i na pahuljice od integralnih zitarica, buduci da su one ipak prethodno prilicno obradjene?

  50. #100
    cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004
    Lokacija
    mjesto rođenja
    Postovi
    912

    Početno

    od kada kamut mogu dati?

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •