Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: što umjesto roleta?

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno što umjesto roleta?

u budućoj spavacoj sobi ne možemo staviti rolete, a ja ne mogu spavati ćim i malo danje svjetlosti dođe. što staviti s unutrašnje strane da zamračimo sobu? viđala sam vani neke guste zavjese koje ne propuštaju svjetlost. gdje toga ima kod nas? ili da šivam sama?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da se te guste zavjese zovu dekori i da ih ima u Velani, Kiki, čak sam ih vidjela i u Bauhausu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja u spavacoj sobi imam one roletnice sto se stave iznutra .. zakuca se na prozor tako da netreba ni zavjesa ni paravan

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

gejsha jel ko one slične što znaju biti u uredima? ako da, meni to dovoljno ne zamrači :/

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

filipova mama tnx, pogledat ću

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj gejsha prvotno napisa
    Ja u spavacoj sobi imam one roletnice sto se stave iznutra .. zakuca se na prozor tako da netreba ni zavjesa ni paravan
    To su venecijaneri neki kažu žaluzine (ili tak nekek :/ )
    I ja ih imam i skroz sam zadovoljna, istina ne zamrače kao rolete ali men to ne smeta. Kad sam još bila sa starcima u svojoj sobi sam imala zavjese i dekore i baš su mi se nekek zamjerili....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

upravo to sto drejka kaze..

ovako izgleda

mi imamo crne i imaju nosače koji se utiplaju u svako krilo prozora tako da mozesh normalno otvarati prozor ,nesmeta a "priljubljeno" je uz prozor tako da ne propusta svijetlost sastrane..

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ili možeš dati sašiti rimske zavjese od nekog gustog materijala. To lijepo izgleda iako ne zamračuje u potpunosti. Ali niti venecijaneri ne zamračuju u potpunosti.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj gejsha prvotno napisa
    upravo to sto drejka kaze..

ovako izgleda

mi imamo crne i imaju nosače koji se utiplaju u svako krilo prozora tako da mozesh normalno otvarati prozor ,nesmeta a "priljubljeno" je uz prozor tako da ne propusta svijetlost sastrane..
    Meni se baš to ne sviđa kaj ne možeš imati istovremeno otvoren prozor i zamračeno. Onda su mi zavjese ipak bolje. Otvoriš prozor i navučeš zavjese. Ne ulaze ti muhe, komarci i sunce unutra, a zrak ipak ulazi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •