-
Privatno rodiliŠte u okolici splita,zadra,Šibenika
BOK CURE,
Sve koje ste iz Dalmacije i te okolice da li možda koja slučajno zna za kakvo privatno rodilište. Ja bi trebala roditi u 7mj. U Zagrebu ima Podobnik to znam,ali da li je možda on otvorio svoju ordinaciju tj.rodilište u Dalmaciji. Koje rodilište biste mi preporučili,Split,Zadar ili Šibenik. Čula sam da je Šibenik najgora bolnica. Da li trebam trudnički tečaj tamo ići da mi suprug sudjeluje u porodu?
Hvala svima na odgovorima,može i na pp ili mobitel.
-
Osoblje foruma
Mislim da osim Podobnika u Zagrebu, nema u Hrvatskoj drugih privatnih rodilista.
-
nema privatnog rodilista u dalmaciji...ne znam koje te mjesto tocno interesira, split ima novo rodiliste sa starim osobljem sinj ima dobro rodiliste, prijatelj djece kao i sibenik i zadar....makarska ima rodiliste, i metkovic ima novouredjeno rodiliste...imotski jos ima rodiliste a i dubrovnik ima rodiliste sa titulom prijatelja djece...
sve zavisi sto ocekuje sod poroda, zelis li biti u sklopu velikog bolnickog cebtra ili zelis intimniju atmosferu manjih rodilista u kojima nema guzve....
sto god odlucis, sretno
-
U Sibeniku nitko ne moze s tobom, osim u slucaju da imas neku debelu vezu.
-
Hvala marta,dobro da znam za šibenik,znala sam da tamo sigurno neću rađati. Ja ću naime u vrijeme poroda biti u šibeniku,ali ne želim tamo roditi.Čekam da čujem iskustva iz splitskog rodilišta.
znači uglavnom nema privatnih rodilišta u okolici šibenika.ok,nema veze,morat ću u bolnicu,nije strašno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma