Da, netko je nekome lijep, a drugome nije. Ali to nije razlog da se netko na nekoga izderava ili konstantno izderava i bude bezobrazan, a žene ovise o njegovoj pomoći.
Meni je Podobnik zadnji troglodit. Ali sam pročitala da je curama koje privatno plaćaju dobar. A ja i MM mu ne plaćamo preko zdravstvenog?
Na ženu bez noge koja je htjela dijete, a bila tamo zbog komplikacija se derao ko manijak što je ostala trudna, vrijeđao je stalno, zabranio da unosi inv. kolica u hodnik gdje su bolesničke sobe, svima se obraća sa ti...

A dr. Zmijanac, i meni su je bili preporučivali, ali nisam otišla k njoj. Ista ta žena bez noge je došla s trudovima u rodilište (ja sam tamo bila 30 dana pa sam dočekala i ispratila mnoge), a dr. Zmijanac ju je pustila da rađa 4h prije nego je poslala na carski (koji je imala dogovoren prije s dr. doktorom, ali je došla hitno po noći), a žena se nije imala s čime osloniti i poduprijeti da bi mogla normano roditi. Poslije tog carskog joj nije dobro očistila posteljicu pa je skoro dobila sepsu, kad je došla na čišćenje vidjela je dr. Zmijanac koja se nije htjela suočiti s njom, rekli su joj da ne radi, a ova ju je vidjela...

I tako, ima normalnih dr. ima i biožesačuvaj, a sve je stvar sreće.
O dr. Stasenko sve naj. I drugi su mi bili ok, ali već lagano zaboravljam imena...