Muca prvotno napisa
od dr Valetića bježati glavom bez obzira.
meni je dr valetić spasio kčer u 35 tjednu sam došla s trudovima tek nakon nove godine naravno da su svi bili na skijanju i bio je dr lončar dežuran, nadrokso me normabelima i sa sto čuda tableta da mi se smire trudovi, treči porod mi je bio pobogu znam kad djete izlazi, ali mislila sam da je dok ipak dok, a ja obična mama i slušala ga dva dana, napokon je došao valetić izvadio plodnu vodu i pao u nesvijest kad je vidio žabokrečinu šibnuo me u boks i pazi sad ovo dok mi je probušio vodenjak sa zadnjom vodom mi je djete izašlo cca porod je trajao 4 minute. Genijalno, da je po lončaru mala nebi bila živa, ja bi u najboljem slučaju dobila samo sepsu i tako dalje, na prvoj viziti lončara je podobnik predamnom lijepo oprao da mu ja stvarno nisam imala kaj reći, moja iskustva u 3 poroda u merkuru su pre dobra, nadam se da lončar zna sada mnogo više i da se više konzultira sa starijim i iskusnijim kolegama, jer je fakat zabrljao. hvala bogu mi smo dobro obje i s djetetom mi je sve ok, iako smo morale ostati 21 dan u merkuru- preživjele smo, dakle svim doktorima uključujući i podobnika su super u merkuru, sviđa mi se što se svi konzultiraju jedni s drugima, a podobnik je dosta sirov i izravan, čak pomalo brutalan, ali ja to cijenim, volim znat u svakom trenutku što mi se događa.