evo ja rodila na merkuru prošle godine, prije toga održavala gore trudnoću, a zadnja dva mjeseca svakih tjedan dana bila sam na kontroli pa evo par stvarčica o doktorima... Dr. Podgajski, moj doktor, najbolji na svijetu, da nije njega bilo ni ja ni moja beba ne bi izvukli živu glavu. Dr. Polančec, za njega mogu reći sve najbolje, prije svega je čovjek i prijatelj, uvijek na raspolaganju i uvijek sa smiješkom na licu što uvelike pomaže u teškim situacijama...Dr. Duić, njega svi hvale kao velikog stručnjaka i vjerujem da je, no ja nažalost nemam dobrog iskustva s njim..Dr. Zadro katastrofa, njemu ni mrtva ne bi išla, uopće mu se ne smije čovjek obratiti... Dr.Stasenko, vjerujem da je ona jedna od najboljih doktora u toj bolnici, i što se stručnosti tiče a bome i ljudskosti...Dr. Križić, ona me porodila i jako mi se svidjela, cijelo vrijemem mi je savjete davala, pokazivala kako da dišem, itd., uvelike mi je pomogla, nikad je prije vidjela nisam...o ostalom osoblju isto mogu reći sve dobro, naravno ima nekoliko sestara koje su teške glupače, ali Bože moj, ne može biti sve super