Vidim da svi hvalite dr. Zmijanac i imate dobra iskustva s njom, i to je mi je drago, jer ja je nisam doživjela tako. Upoznala sam je u najtežim trenucima u svom životu kad sam išla na hitni carski u 36. tj. sa bebicom kojaje umrla 12 sati nakon poroda. Ona me pregledala prije odluke o carskom jer je te noći bila dežurna a mog dr. nije bilo. Maltene se derala na mene što sam tu večer pojela par štapića ili što je već bilo pa mi nisu mogli dat opću nego epiduralnu, a cijeli dan sam bila natašte, dok mi navečer gl. sestra nije dala dopuštenje da normalno večeram. Dr. Zmijanac je okretala očima, gledala me osuđivački i praktički grdila što sam večerala (a ja sam cijelo njeno ponašanje doživjela i kao njenu osudu mene osobno što mojoj bebi nije dobro). Kad sam joj rekla da mi je sestra nakon što su svi nalazi ctg-a tog dana bili u redu (sve do prije par minuta) rekla da mogu jesti, pitala me "Koja to sestra hoću znati, pa da je ja izgrdim!". Nisam joj htjela reći o kojoj se sestri radi jer znam da je ta žena ispravno i profesionalno postupila, a takva je draga i fina i profesionalna bila i sve vrijeme mog boravka u Merkuru. Sad mogu reći: to je bila gl. sestra rodilišta, sestra Mirjana. O njoj i ostalim divnim sestrama iz rodilišta samo mogu reći pohvale. O dr. Zmijanac nažalost ne.