-
Mislim da nije tolika stvar u tome da li mu placam ili ne privatno. Iako nazalost vjerojatno zene koje placaju privatno doktorima imaju bolji tretman, ali to je kod svih doktora.
Ono sto ja zelim istaknuti posebno jest da zene koje su imale los tretman, a pod njim mislim vrijedjanje od strane i doktora i osoblja, to trebaju odmah reci a ne kukati npr. na forumima o tome i to mjesecima nakon toga. Ako odmah na licu mjesta ne dignemo svoj glas za sebe i svoje dijete, nitko te poslije nece slusati, jer to ti je rekla-kazala, i uostalom sto si cekala svo ovo vrijeme.
Nemojte me krivo shvatiti, ali ja imam namjeru sve odmah reci ako se nece postivati moja i djetetova prava. Takodjer je jako bitno da nas i partneri u tome podrze i cijela obitelj. Pa ti sada zamisli kako ce reagirati ako cijela obitelj grakne na doktora ili sestre ako nesto nije okej, a ne samo pognuti glavu i plakati. Nitko nece nase probleme rjesavati osim nas samih. Doktori nisu Bogovi da ih se "moramo" plasiti, oni sluze nama i placeni su iz nasih placa, stoga se moramo tako i postaviti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma