Draga Drimm i sve trudnice i majke koje su se osjetile napadnutima mojim misljenjem,

Prvo Drimm, relax!! Ne razumijem cemu ovakva negativna reakcija, i cemu se osjecas prozvanom??? Felix je u pravu ja sam napisala post koji je odraz mog misljenja globalno, ono boldano se obracam svima pa i sebi. Mislim da isfrustrirana pitanja poput "ti se to meni obracas?!" sa tim usklicnicima i upitnicima, su visak na ovom forumu. Ocito je da imas jako veliku frustraciju prema svima koji za sada (fala bogu) nisu imali losa iskustva. Moj post je slucajno isao iza tvoga, stoga se opusti, evo obecajem da cu od sada paziti da barem jedan post bude izmedju mog i tvog. Uostalom nisam znala da je ovaj forum rezerviran samo za losa iskustva.
Ja za jos uvijek nisam rodila, evo u 36. tjednu sam i nadam se da necu imati losa iskustva, znaci li to da svoje eventualno dobro iskustvo nesmijem napisati nigdje na ovom forumu??

Jedva cekam kada ce moja djevojcica ugledati svijetlo dana, te jos jedanput se nadam da necu imati losa iskustva. Drimm ja tebe razumijem sto imas losa iskustva, ali ti onda razumij druge koji imaju dobra iskustva, i da ce ih podijeliti sa svima.

Stay cool!! 8)