Bok procitala sam stare postove pa vidim da dr Stasenko ipak nije otisla u privato rodiliste. Zna li netko da li se u meduvremenu predomislila i ipak otisla. Iskreno, nadam sse da nije.
Bok procitala sam stare postove pa vidim da dr Stasenko ipak nije otisla u privato rodiliste. Zna li netko da li se u meduvremenu predomislila i ipak otisla. Iskreno, nadam sse da nije.
Limunada, puno hvala na lijepoj vijesti za početak novog dana :D
meni je dr valetić spasio kčer u 35 tjednu sam došla s trudovima tek nakon nove godine naravno da su svi bili na skijanju i bio je dr lončar dežuran, nadrokso me normabelima i sa sto čuda tableta da mi se smire trudovi, treči porod mi je bio pobogu znam kad djete izlazi, ali mislila sam da je dok ipak dok, a ja obična mama i slušala ga dva dana, napokon je došao valetić izvadio plodnu vodu i pao u nesvijest kad je vidio žabokrečinu šibnuo me u boks i pazi sad ovo dok mi je probušio vodenjak sa zadnjom vodom mi je djete izašlo cca porod je trajao 4 minute. Genijalno, da je po lončaru mala nebi bila živa, ja bi u najboljem slučaju dobila samo sepsu i tako dalje, na prvoj viziti lončara je podobnik predamnom lijepo oprao da mu ja stvarno nisam imala kaj reći, moja iskustva u 3 poroda u merkuru su pre dobra, nadam se da lončar zna sada mnogo više i da se više konzultira sa starijim i iskusnijim kolegama, jer je fakat zabrljao. hvala bogu mi smo dobro obje i s djetetom mi je sve ok, iako smo morale ostati 21 dan u merkuru- preživjele smo, dakle svim doktorima uključujući i podobnika su super u merkuru, sviđa mi se što se svi konzultiraju jedni s drugima, a podobnik je dosta sirov i izravan, čak pomalo brutalan, ali ja to cijenim, volim znat u svakom trenutku što mi se događa.Muca prvotno napisa
U zadnje vrijeme se češče prisječam poroda kad vidim aktualnog predsjednika SAD-a :/ a nije bio on nego Dr.Roki(neznam dali još nekom njih dvoje imaju sličnosti ali meni DA)
maca faca prvotno napisa
e baš mi je drago da je sve dobro završilo :D
tebi i bebi![]()
dani, mozda imam dobre vijesti za tebe, makar ne mogu biti sigurna - kad sam ja lezala na hodniku, ta se sestra rastajala od drugih, cinilo se da joj je zadnji dan, nesto sam iz njihovih razgovora nacula da odlazi drugdje nekamo... ali nemoj me drzati za rijec! i pitaj boga je li to ta na koju ti mislisdani1 prvotno napisa
![]()
ja sam si stavila bedz (prije poroda, da ne paradiram okolo svojim cicama), pa mi je sestra koja je profesorica primaljama na praksi rekla da to moram skinuti i nadodala, valjda da me utjesi, da su nam sad sise ionakonajljepse, a tek kad dode mlijeko.... e j*** ga, znam da su najljepse, ali ih svejedno ne zelim okolo pokazivati - a bila sam na hodniku, usto! no nakon poroda mi nije smetalo jer mi je ionako l. stalno dojila.
roki je ok, ali ima taj neki surovi humor, sprda se sa svacim,no ne bih ga zbog toga izbjegavala.
@ssss: bogme, sad kad si to rekla, ima nesto u tome...mozda je stvar u gardu?
Bok svima. Sad baš čitam i nigdje nemogu naći nešto o dr.Duiću. On mi je bio na 2 uzv do sada i nemam baš neki komentar na njega. Ni dobar ni loš. Dali netko ima iskustva kod njega?? Kakav je na porodu??
NItko ništa o dr. Duiću?
I ja trebam ovaj tjedan otići kod njega na cervikometriju, poslala me moja priv. ginekologica zbog skraćenog cerviksa (cca 2,5 cm, 23 tjedna trudna)
Trebam otići k njemu i to u ultrazvučnu ambulantu, jer je on kao stručnjak za takve stvari pa će on i odlučiti dal trebam ići na serklaž ili ne.
Ajmo curke koje nešto znaju o njemu? Kakav je na pregledu, jel ga se može pitati štogod.... Mlad, star (to i nije baš prevažno), ali eto da čujemo malo iskustva s njim.
Ja sam bila jako zadovoljna (bila jednom na razgovoru o amniocentezi i jednom poslije poroda, vadio zaostale ugruške).masaly prvotno napisa
Na porodu ti je mlađa služba, a stariji liječnik dolazi tek ako se nešto zakomplicira, ili treba raditi carski rez.masaly prvotno napisa
Ako sve ide OK, ponekad se doktori i ne miješaju, nego ti je na porodu babica (i, po mogućnosti, TM).
Muž na porodu je poželjan i ako trenutno nema nikog od osoblja, a žena rađa, pa da ih pozove - tako je bilo mojoj sestri.
Meni je bio super, a pitati možeš, on ti odgovori kratko i stručno. Mislim, ako je pametno pitanjeklarah prvotno napisa
![]()
Srednjih godina.klarah prvotno napisa
meni je duic bio bezveze na uzv... mislim, strucno je on to obavio, vjerujem, ali samo je nesto pokazivao specijalizanticama, prema meni nije ni okrenuo ekran, obratio mi se samo da me pita ono sto ionako pise u povijesti bolesti (zasto to postoji ako nitko od doktora to ne cita?), a ja ga nisam nista stigla pitati zato sto je upao roki da dode kod njegove pacijentice dati drugo misljenje i duic je samo izasao bez ikakve isprike, pozdrava, votevr. sestra me -vidjevsi valjda moj sokirani izraz lica- utjesila da je (misleci na nalaz) sve u redu i da samo dodem redovno na kontrolu.
ali cula sam da je strucan i zene su obicno zadovoljne njime![]()
Hvala cure.
Dakle, koliko sam shvatila ok je, ali jedan od onih koji ne objašnjavaju i nisu ovak presimpatični u komunikaciji. Ali najvažnije od svega i je da sve bude ok, lako za drugo.
Još kad bi netko znao kad je on u ultrazvučnoj ambulanti? To je nešto drugo od gin. ambulante. Nisam nikad bila prije u bolnici na pregledu, nemam pojma još kak to ide.
A sve se mislim i koliko mi je pametno ić u Merkur, ali to je neka druga tema... a i čovjek kad sve pročita tek nije više pametan.
meni je dr duic vodio trudnocu od pocetka, bila sam kod njega na pregledu cca svaka 4 tjedna i za njega imam samo rijeci hvale... jako profesionalan, inzistirao je da svaku sitnicu istjeramo na cistac, sve sta mu je bilo imalo sumnjivo smo redovito kontrolirali, imala sam problema sa secerom... muz je nekoliko puta bio samnom na pregledu i pokazivao je i meni i njemu sve na uzv, nekad ima vise vremena, pa detaljnije objasnjava, nekad manje, pa mi je samo rekao da je sve super i kad se vidimo sljedeci put, ali je uvijek spremno odgovarao na sva moja pitanja... kad sam dosla rodit bio je dezuran i pitali su me da li da ga zovu, ali sve je bilo super i ja sam se prepustila u ruke mladim doktoricama, a on je dosao u prolazu i sve je bilo super... to su moja iskustva...
Znači to je to o Duiću....Ja sam kod njega bila dva puta i ništa posebno nije komunicirao ali je sve bilo ok. Onako profesionalan. Nije mi okrenuo ekran nego mi je samo dao sliku i iskomentirao da je sve ok. Nadam se da će sve biti ok na porodu. Pozz svima![]()
Iz svog iskustva:
Duic - vrlo profesionalan i ozbiljan, brizan. Meni je na UZV okretao ekran i isprintao 4 x 3D slike, bas je ulovio lice (jedino sto sam ja prepoznala onako full![]()
Inace covjek ima hrpu odgovornosti, mislim da je glavni na rodilistu, pa ga i razumijem zasto nema sad vremena bas za puno razgovora, pogotovo kad je sve u redu s bebom i s mamom - kratak je i jasan.
Kada sam gore bila na cuvanju tjedan dana, u viziti je isto kratko odgovarao na moja pitanja, ali sam ga svejedno zaustavila na hodniku da ga jos nesto pitam, uz ispriku ako sam dosadna, a on se lijepo nasmijao, potapsao me po ramenu i rekao samo vi recite
![]()
To mi je bas potvrdilo tu moju sliku o njemu. Kraj njega budite bez brige, koliko se sjecam i na gin. pregledu je ok.
Na UZV je srijedom, a u trudnickoj ambulanti petkom od 13h (prije njega je dr. Jukic - zenska, cula sam da je pazljiva.
Dr. Duić je vrhunski profesionalac u svome poslu, na Merkuru je jako cijenjen po pitanju UZV! Nije pretjerano komunikativan u smislu da je šutljiv, dinstanciran i kratak u odgovorima, ali dok sam ležala u bolnici me je puno puta oduševio strpljenjem i susretljivošću dok su mu trudnice dosađivale na hodniku ili u viziti... Dr. Duić je, po svemu što sam čula i vidjela, za svaku pohvalu!
Koliko ja znam nije je bilo jer si je nogu slomila.djeca su zakon prvotno napisa
Mene zanima da li netko od vas ima kakvog iskustva sa dr. Podgajskim?
Doktor Podgajski je moj ginekolog i ja sam prezadovoljna s njim!nikka prvotno napisa
i moj![]()
a da li možda znaš da li će preseliti rodilište i ginekologiju u onaj novi
dio koji su izgradili?
ja sam bila na nekoliko pregleda kod podgajskog i super je, susretljiv, profesionalan, ostala sam odusevljenanova zgrada je transplantacijski centar, ginekologija ostaje gdje je
Ja sam prije par tjedana gore ležala i cure su pričale da će se rodilište
sigurno tamo preseliti, a ginekologija da je pod ?
Mislim sve odjele su donekle sredili, ali ginekologija je po meni koma![]()
jesam li ja jedina kod Skalaka?? uglavnom, o.k. je ali tooooliko škrt na riječima, zapravo mi se još u životu nije dogodilo da upoznam doktora koji je ljubazan, pristupačan, strpljiv...i baš mi je krivo zbog togIma li tko iskustva s njim?
Moram pohvaliti dr. Podgajskog! Blago onima kojima privatno vodi trudnoću.
Stvarno ja za njega imam samo rijeći pohvale!Baby prvotno napisa
Da je barem takvih dr. više![]()
Ja sam rodila u Merkuru prije godinu dana. Na preglede sam htjela ići kod dr. Duića (jer sam iz više izvora čula da je čovjek vrhunski stručnjak), ali to je bilo gotovo neizvedivo, uhvatila sam ga jednom na ultrazvuku, bio je kratak i jasan i meni ugodan (prvi mi je otkrio da nosim curku). Kasnije sam čula da on uglavnom preuzima rizične trudnoće, a ako je sve ok. onda ga se teško dočepati jer ga u terminima kad on treba biti na ultrazvuku ili u trudničkoj vrlo često netko mijenja pa te dopadne onaj tko je na zamjeni. Ja još mogu preporučiti dr. Stasenko (izuzetno ugodna žena), Roki me se nije posebno dojmio, ali curke drage njegov pregled na samom kraju trudnoće nisam uopće osjetila. Ostali za koje znam i koji su mi bili ok. nažalost su sada u jednom drugom rodilištu kao i draga primalja Teuta.
da li netko zna da li dr.Stasenko radi u petak ujutro?
mislim da bi mogla biti, u četvrtak je ujutro na UZV-u.dorica prvotno napisa
Mene jako zanima kako se zove dr koji nosi naočale , ima crnu skroz kratku kosu i mršaviji je...hm, bio mi je na porodu i ostao mi je u pozitivnom sjećanju , a nemam pojma kako se zove :? ...isto tako skroz mlada dr , sitnije građe s dugom plavom kosom (isto iz rađaone)![]()
Da li netko zna?
ja sam rodila tamo prije 15 mj i ova plava dr bi mogla biti dr kovačević...jel možda malo čudno priča? Ona je meni bila cijelo vrijeme poroda u rađao ni i jako mi je bila dobra, ohrabrivala me , držala za ruku, i kad sam rodila došla me pogledat na hodnik, super mi je bila, ali nije me ona porađala već dr.Zovko...migoh prvotno napisa
a za ovog dr s naočalama ne znam tko bi mogao biti...
Ako je jako crna kosa, tanje usne, covjek cca 50god., moguce da je dr. Duic.migoh prvotno napisa
Ili Valetic.
to je Dujić...da li ima neku svijetliju fleku na licu kraj usnica?
Da, ima fleku kraj usnice .Znači Dujić !!! A ova mlada plave dr ...hm , pa mislim da je normalno pričala....ujedno , ona me i šivala .
Hvala curke![]()
Mene je jednom porodio Dujić, a drugi put Roki. Dujića svi hvale na velika zvona, jako hladan i zatvoren čovjek što se meni sobno sviđa, za razliku od Rokija koji je zafrkant. Ali moram reći da mi je Roki puno bolje zašio ranu od Duića i da sam se nekako brže oporavila!Sve u svemu dobra su oba...
Ja sam s Rokijem prezadovoljna. Posjećivao me i na intenzivnoj i na babinjačama, cijelo vrijeme se ponašao kao da sam "preko veze" (a nisam), baš sam bila iznenađena da još ima takvih doktora. Isto tako je izvalio gomilu gluposti, smisao za humor mu nekad graniči s ukusom ali, iskreno, meni to nimalo ne smeta. Čak je jedom rekao da zanemarim sve te njegove provale, da si ne može pomoć.
A ožiljak od carskog mi je predivan, vidi se samo tanka crta, a prošlo je tek mjesec dana.
E vidiš od mene je očekivao više, zato je i bio tako ljubazan!Zbog te ljubaznosti, nisam više htjela roditi u zajčevoj!betty blue prvotno napisa
A gle, neću reć, al sve ti piše ak čitaš između redaka...
u prvoj trudnoci sam zbog prijeteceg pobacaja dosla na hitnu, primio me podgajski. izgledalo je ocajno, krvi do koljena....ucinio mi je uzv i rekao da srce kuca kad su meni vec sve ladje potonule. sljedeceg dana mi je uzv radio duic i rekao - vidimo se na porodu (bila sam u 9. tjednu). zelim samo reci da je tako i bilo. bez suvisnih rijeci su me obojica smirili. trudnoca se nastavila bez komplikacija, carskim rezom (zadak) sam rodila zdravog djecaka i u rekordnom roku se oporavila. pred porod sam bila na trudničkom tečaju gdje su se izredali svi liječnici s ginekologije, ili bar većina, svi su bili susretljivi i normalni. imam dobra iskustva s merkurom.![]()
Tipično "Dujićevski"![]()
Kad te čitam baš sam osjetila neku nostalgiju...dobro bi mi došao i u ovoj trudnoći baš jer je tako smiren i zna šta treba reći. I kod mene je sve bilo kako je rekao....a nitko drugi nije smio davati nikakve prognoze![]()
mislim da cu i ja do njega, čovjek mi bas ulijeva povjerenje...
Kako sam u Merkuru bila i na laparo i na porodu i vodila zadnjih 7 tjedana trudnoće tamo sa dosta iskustva preporučujem dr. Podgajskog-prvenstveno čovjek, a k tome i odličan doktor.
Ma dajte, kak mi je taj promaknuo!Meni je Roki, bljaki ko J...Samo šlata i pokvareno se smješka, ko gledajte me kak sam zgodan!![]()
Al ko dr. je ok!
šlata!? :shock:
nisam nikad dozivjela nista slično od doktora, posebno ne od ginića! bila sam i rokiju u rukama na prijamu u rodilište i vadio mi je konce, ali nisam uočila niš sumnjivo...jel to općepoznato za njega, kaj ima još žena koje su to iskusile s njim? jesi prigovorila?
Meni se Roki uopće nije činio kao umišljen...on se više onako drži iz zezancije. Ja sam vječito samo čekala šta će sad bubnitBaš mi je bio super. A pokvaren nije ni malo....više malo pogubljen.
Kad ga se sjetim kad se uzmuva po hodniku, a ni sam ne zna gdje je krenuo i šta treba
![]()