eto i mali dio mojih torti....
slike su mutne jer nemam scener,ali mislim da se vidi o čem je riječ...
8)
http://public.fotki.com/ribica-tina/moje-torte/
uskoro dodam još slika...![]()
eto i mali dio mojih torti....
slike su mutne jer nemam scener,ali mislim da se vidi o čem je riječ...
8)
http://public.fotki.com/ribica-tina/moje-torte/
uskoro dodam još slika...![]()
svaka čast!
wow, svaka čast, vrhunac moga kulinarskog umjeća je kinder pingvin i olfo kremšnite + čupavci![]()
![]()
Ideeeš ribice,pa ti si pravi majstor !!
A moj vrhunac je otići do najbliže slastičarne i kupiti kolače!!
ti si mi uzortraktorka prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Bera-malo me je sram,ali bar priznam da sam antitalenat,ja i puding upropastim,ali Bože moj,nisu svi stvoreni za sve,zar ne?
A ti si za mene majstor !
Ali zato dobro kuham 8) !
ma,to su SAMO torte,kolači su priča za sebe....mogu se nabrojati na prste jedne ruke koji mi uspiju(princeze,čupavci,keksi,puslice.... :? puding?),a ne mogu se izbrojati koji mi nisu uspjeli....
(sve što se mijesi ni NIKADA nije uspjelo...jednostavno mi se niš "ne diže")![]()
![]()
svaka čast super su,lijepo izgledaju a vjerovato su i fine .kakve kreme preferirašradiš li po naruđbi
kvotam samu sebe jer me zanima radi ovoga sto je jabaresi pitala...Dolisa prvotno napisa
Pcelica Maja mi je najljepsa!!
Majstor si , nemam riječi![]()
...e kako bi MM-u pasala za roćkas ona BUBA CAR...
wow![]()
Može neki recept, ako nije tajna? :D
WAU, pa ovo je fantazija od torti, pomislim si kak je ova dobro, ono otvorim još ljepšu.
Prava si umjetnica!![]()
http://public.fotki.com/ribica-tina/.../mobi2040.html
evo jučerašnje torte za 5. rođ. moje ljutke :D
za recepte me sramota reći...ja nemam recept,70% radim od oka i iz glave,ali temelj su mi par recepta koje kombiniram-kakao,keksi,orasi,puding,čokolada,slatko vrhnje....nekad ulje,nekad margarin u biskvitu(ovisi što sam zaboravila kupiti) u ovoj zadnjoj torti su 2 različita čok.biskvita i 2 razl. čok kreme
![]()
najveća tajna je UVIJEK navlažiti bickvite i kuhane kreme.
Ti si stvarno mrak ribice!!!
Uz troje djece ti još i torte praviš,i to kakve samo!!
Svaka ti čast,genijalne su!!
A ja s jednim ne stignem ni palačinke![]()
!!
Svaka čast ribice!
Svaka čast!
Ja sam isto skužila da je navlaženi biskvit pola dobre torte (u gužvi čak uzmem kupovni) a kuhana krema druga polovina. Al imam problema da mi torte stoje ravno.![]()
to dodje s vremenom....Vlvl prvotno napisa
![]()
zato na početku radiš torte u oblicima....brda,doline,obline...![]()
![]()
Predivno ribica...![]()
Koliko vještine i strpljenja je potrebno za raditi takve torte, ah...! Ja nisam baš talentirana za takve radove pa me ovakve stvari oduševljavaju...Bravo!![]()
sad ce mi rodjendan i bas mislim sta cu...
e da si mi blize...
a da mi ipak dostavis jednu :grin:
svaka čast ribice!
moj favorit je guza s tangomnadam se da nisam krivo skužila fotku
![]()
btw, kakve su to olfa kremšnite koje svi stalno spominju???
Stvarno, svaka čast, prekrasno, prava umjetnica..![]()
mi ćemo uskoro ročkas, da si bliže naručila bih ti jednu bubamaru![]()
torte su prekrasne, jel to radiš po narudžbi ili iz gušta, samo za vas?
za kremšnite nemam pojma :?
bubamaru sam radila,ali nemam sliku![]()
počela sam radit za sebe,sestru,brata,mamu,MM,klince....susjede......![]()
nemamo mogućnosti pokrenuti nešto,a i tržište je okrutno-svi idu na jeftinoću,time i na profit...
ja ne štedim na punjenju(kilo voća,orasi,čokolada...jaja...a ne kojekakvi prašci i margarin i vanilija da bi bar mirišalo kad im nije fino)
a da kupim hostiju sa slikom i prodam tortu za 150-200kn-prestrašno!!
ako su ti torte ukusne kao što lijepo izgledaju,mogla bi ti od toga i živjeti.
ja uvijek nekako vjerujem da se profesionalnost i pošten odnos isplate-mislim,kad ljudi probaju tvoju tortu,sa finim kvalitetnim punjenjima,više neće htjeti hostiju i margarin!![]()
a ja sam od jaaaako puno mama (koje djecu šalju u igraonice) čula kako kažu-ma, klincima je bitno kak torta izgleda otpušu svijeće,a to ionako niko ne jede....ronin prvotno napisa
oni koji rade dobre,fine torte slave doma...
(ja ću rađe uložiti u finu bogatu tortu,finu papicu,isplanirati igre i imati klince na oku,puhati svijeće,snimati i biti dio njihovog veselja,nego dat pare i nek idu u igraonicu...a roditelji na kavu :/ )
meni je dostignuce kupiti tortu u kruni
![]()
Svaka čast ribice tina, baš su ti lijepe torte.![]()
Meni se čini da je najteže naći motiv, ideju, lik.
za lijepe i sigurno
torte.
btw.a čime ih bojaš(npr. zadnja slika)?
(sad imam manje od god.dana fore do sljedećeg pokušaja,pa mi je krajnje vrijeme za skupljat informacije)
samo obične jestive boje ili one- aroma jagoda.....pa fino miriši cijela torta![]()
kad istučem slatko vrhnje,odvojim 2 male žličice po šalicama i kapam boje...i kombiniram...
ak radim više,obično ostane...
a,možeš i kakao ili krašexpress,krema kojom je punjena torta, glazure...