Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 173

Tema: ZPB 2005. (22. dio)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Duple mame:
    Paulita - Lovro/Leda - razlika 21 mj
    Jeluška - Jelena/Petra - razlika 23 mj
    **mial** - Kala/Kiar - razlika 23 mj
    AndrejaMa - Matej/Petar- razlika 26 mj
    Trudnice - drugi put:
    Mamasita - Filip/bebica 8/07- razlika 27 mj
    Chris blue - Ana/Tea 8/07 - razlika 27 mj
    yasmin - Ivan/cura 10/07 - razlika 31 mj
    vitekova mamuška – Vito/bebica 10/07 – razlika 29 mj
    makita - Damir/beba 11/07 - razlika 34 mj
    bera - Dino/bebica - razlika 37 mj
    Netrudnice (nepokolebljive) - još uvijek:
    wana - Jure
    Maruška - Lovre
    traktorka - Roko
    Točkica - Lea
    josie - Jakov
    ninet - Viktor
    haribo – Kristijan
    mommy_plesačica – Alem Arpad
    tanjads - Filip
    Stijena - Patrik
    Izvan svake kategorije (iako se sama svrstava u one koje se ne daju po pitanju druge trudnoće):
    Modesty Blaze - Domagoj, Dora, Mislav

omjer dečki:cure - 18:5

sveukupno ZPB dječice: 23
    sveukupno mama: 21
    od toga
    duplih: 4
    trudnica: 6
    nepokolebljivih: 10
    izvan kategorije: 1 (ali samo zato jer ima trojčeke pa nije ni dupla, a nedajbože trudnica - tako bar sama kaže, a smiješno bi ju bilo staviti u nepokolebljive)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Citiraj Maruška prvotno napisa
    Kupili na www.smib.net - prošlo ljeto, proizvođač K's Kids (više nemaju ovaj model).
    nisam baš našla ono što sam si ja zamislila da bi tako trebalo izgledati.......
    Pa naravno da nisi...
    Poslikat ću ja naš prvom prigodom pa ti poslati da ti bude krivo...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kupili na www.smib.net - prošlo ljeto, proizvođač K's Kids (više nemaju ovaj model).
    nisam baš našla ono što sam si ja zamislila da bi tako trebalo izgledati.......
    Pa naravno da nisi...
    Poslikat ću ja naš prvom prigodom pa ti poslati da ti bude krivo...
    daj radije umjesto slike pošalji original

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo ako budeš dobra... 8)

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Opasan omjer....
    Sta se radi cure? Ja zamirem od vrućine.....Sinoc jadnog Viktora nisam ogla istjerati iz kade. Jedva cekam da idemo na more.
    Kupili smo naramenice. Ima li to smisla stavljati dvoipogodisnjaku? Nekako su mi ljepse od slaufa.
    PS Citam jutros kako se petogodisnjak ubo na narkomansku iglu u Bačvicama... :shock: Maruska - jel ih zaobilazite u sirokom luku?

E da...pelene...sad smo u fazi da mi donosi tutu sa "PUŽEM" kao trofej...najcesce usred ručka...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Kupili smo naramenice. Ima li to smisla stavljati dvoipogodisnjaku? Nekako su mi ljepse od slaufa.
    Ne znam, pitaj sutra traktorku , meni se čini da se Roko čisto dobro snalazi u tome. Ja ih namjeravam kupiti Patriku za "pravi godišnji" pa da vidim kako će on to odhendlati - čini mi se da je stvar u tome da stekne povjerenje u njih da se dovoljno oslobodi

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ninet- dino se nije loše snalazio sa naramenicama, međutim primjetila sam da mu se više sviđa šlauf, ako želi mali dublje

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da naramenice stavim Lovri - još ne bi imalo smisla, vidim da se s njima ne osjeća dovoljno sigurnim. S druge strane, znam jednu malu curicu (zapravo je to sada djevojka) koja je sa šest mjesecli plivala s rukavicama. Mislim da će se Viktor sasvim dobro snaći.

Ovo s iglom i Bačvicama nisam čula. Malo si me šokirala... Ovo ljeto smo bili samo jednom, prije dva tjedna. Ne idemo baš na Bačvice ali iz potpuno drugih razloga. A Bačvice imaju plavu zastavu... :/

Nešto istražujemo/planiramo/kombiniramo godišnji na brodu, točnije - jedrilici. Ima li neka možda iskustva s jedrilicom i dvogodišnjakom u kombinaciji?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

stijena, garant si iz statistike imala čistu peticu

ja jakovu ne namjeravam stavljati kojekakva pomagala.
    prošle godine je sasvim solidno plivao bez ičega, nekako mi je ta voda toliko prekrasna, a vidim da i on ima iste preference kao mati mu, pa mi se sve to čini jako sputavajuće.
    za duboko se okači tati na leđa ili imamo onaj mali jastučić za napuhavanje, pa se za njega uhvati i lupka nogicama.

mi cijele dane provodimo goli i u bazenu pred kućom, mama šljaka da napravi što više može pred godišnji, tako da sam cijelo vrijeme u ateljeu, ali mi ništa ne fali 8)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    stijena, garant si iz statistike imala čistu peticu
    pa ne baš, al dobro
    ma znam da smo se već ispobrojavali, al reko nek svatko bude na svom mjestu 8)

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da naramenice stavim Lovri - još ne bi imalo smisla, vidim da se s njima ne osjeća dovoljno sigurnim. S druge strane, znam jednu malu curicu (zapravo je to sada djevojka) koja je sa šest mjesecli plivala s rukavicama. Mislim da će se Viktor sasvim dobro snaći.

Ovo s iglom i Bačvicama nisam čula. Malo si me šokirala... Ovo ljeto smo bili samo jednom, prije dva tjedna. Ne idemo baš na Bačvice ali iz potpuno drugih razloga. A Bačvice imaju plavu zastavu... :/

Nešto istražujemo/planiramo/kombiniramo godišnji na brodu, točnije - jedrilici. Ima li neka možda iskustva s jedrilicom i dvogodišnjakom u kombinaciji?
    ima na dnevnik.hr
    ...Josie, nije losa ideja da probamo bez pomagala...da ga ne zbunjujem u startu...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi smo do sad bili u plićaku bez pomagala, pa dođe do struka i onda viče maaamaaaa, taaataaaa da netko dođe po njega da se objesi oko vrata pa u duboko, ali ja se baš ne usudim u duboko samo ga držeći bez ikakvih napuhanaca da ne bi oboje potonuli, dok tata s perajama može bolje to odhendlati, pa se ipak više vješa za njega, tako je ipak najljepše ...., tako da za u dublje prakticiramo šlauf da se i mama može objesiti na njega

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

mi smo do sad bili u plićaku bez pomagala, pa dođe do struka i onda viče maaamaaaa, taaataaaa da netko dođe po njega da se objesi oko vrata pa u duboko, ali ja se baš ne usudim u duboko samo ga držeći bez ikakvih napuhanaca da ne bi oboje potonuli, dok tata s perajama može bolje to odhendlati, pa se ipak više vješa za njega, tako je ipak najljepše ...., tako da za u dublje prakticiramo šlauf da se i mama može objesiti na njega
    Vara li me osjecaj ili se radi o jedno izuzetno intelektualnom tipu zene (ko sto sam i sama) :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Vara li me osjecaj ili se radi o jedno izuzetno intelektualnom tipu zene (ko sto sam i sama) :D
    ne, ne, ninet, osjećaj ti je baš na mjestu

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

babe lijene, plivat malo, skidati kile, salo, celulit i izgrađivati finu predtrudničku figuru koju smo sve nekada imale.
    nego bi se one vješale po šlaufima , kao, djetetu to treba, nužno, štoviše

e kad smo kod celulita-znate li onu da dojenje smanjuje celulit?
    evo baš neki dan pročitala na nekom topicu, a par dana prije se pregledavala i samosvjesno zaključila kako mi je celulit iznenada netragom nestao (i odmah pomislila kako niti ne trebam pitati gdje je, možda mi i ta estetska kirurgija ipak jednog dana neće trebati)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

gle, ja predtrudnički zgledala gore nego sad - sad ipak prošećem po noći malo desetak puta i dižem u "benchu" 14-tak kila - pa još i plivat.....nemrem, čuvam snagu za po noći :/

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

naše kupanje izgleda ovako
    svi uđemo zajedno u vodu, Ivan do struka, nađemo neki kamen pa on skače sa njega, ja odem, otplivam kratko, onda ode mm, i dalje smo u plićaku zajedno
    odemo u duboko ali samo tamo gdje možemo oboje stati jer ne nosimo nikakva pomagala, šlaufova se bojim a leptirići...ne znam, za sada nam ovako odgovara
    ostatak vremena na plaži ivan hoda unutra-van, igra se sa kanticom ili trči (sa ulice se po maloj nizbrdici sjuri u plićak,a mama i tata mu vade kamenčiće iz šlapica (moramo uzeti one skroz zatvorene šlapice)
    ipak nije lud za vodom kao prošle godine :/ ,

josie, bravo za celulit, vjerujem da dojenje sigurno pomaže ali tu su u igri i drugi faktori kao npr. prehrana, kretanje (vježbanje) i litre vode
    i ja se nadam riješiti svojeg koji se sad kroz drugu trudnoći poduplao (imam ga "samo" na guzi i bedrima, barem za sada :/ )

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo moji spavaju, a ja čak ujutro uspjela nešto i pospremiti i skuhati ručak, pa reko mala pauza uz curke dobro dođe.
    Kala obožava naramenice iliti leptiriće iliti plivice iako nema straha od skakanja u duboko ali s plivicama može kako hoće a nemora visiti po nama.
    celulit- dosta sam ga izgubila nakon rođenja Kale ali sam ja to pripisivala našim velikim šetnjama, a viš znači dojenje je pravi " krivac ", onda ću Kiara dojiti do 18 g il MM navući na dojenje
    hvala na savjetima za Kiara, ozdravio skroz.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Znate onu: iznimka potvrđuje pravilo? E pa, kad je riječ o dojenju i celulitu, ja sam ta iznimka: još uvijek dojimo, celulita više nego ikad! :/
    U skladu s principom slučajnosti, nadam se da bi u drugoj trudnoći mogla imati više sreće...

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

O celulitu ne bih, ovo je apsolutno najgora količina koju sam ikad imala.... ...all over....
    Danas sam na kompu nabasala na jednu sliku, Lea i ja kad je imala 4 mjeseca, idemo na neki pir, ja skockana, frizura, šminka, bijele hlače, nigdje šlaufa, a sad, dvije i kusur godine poslije makar 4 kg viška!
    Grooooznoooooo.....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

EVO MEEEEE !!!!!

Upravo se vratili s mora,bilo nam je genijalno,i baš smo svi tužni što smo se morali vratiti,a naravno Roko najviše!

Kao što ste već čuli od Stijene,Roko je mali vodozemac i stalno je bio u vodi,u dubokom solo sa plivalicama i baš se vidi da dijete obožava vodu....bio je stvarno dobar i nadam se da ćemo ponovo na more još ove godine...

A daklem...ove vrućine ,pa to je katastofa,e da smo barem bliže moru
    Cres je genijalan i toplo preporučam (iako je Dalmacija uvijek u mom )

Ogromne čestitke Andreji na Petru :D ,meni je Stijena sve prenosila tako da sam bila u toku! PETRE dobro nam došao !!! Andreja

I da...Ako vam Stijena kaže da je Patrik nemoguć,apsolutno nemojte vjerovati-dijete je ,presladak i jako nam je bio dobar !!!!

Eh-drago mi je da se javljalo i starih ZPB-ićki, i za Stijenu,ali i sve vas koje redovno pišete,baš sam se namučila dok sam samo preletjela sve napisano dok me nije bilo....

A sad sam opet tu i ne mrdam...stoga samo se javljajte da proćakulamo malo na ovoj vrućini...

Puse svime,najviše malima ali i velikima!!!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dobro nam se vratila Traktorka!!! i baš si nam nedostajala...

DANAS JE JURE PRVI PUT KAKIO U TUTU! :D !! ALI, po dobrom starom običaju, pokakao se i navečer u more

Da se nadovežem na kupanje.
    Jure je još prošlo ljeto sav sretan i bez ikakvog problema plivao sa rukavićima, sada isto, skače s mula u more sam, ide u duboko bez problema, ja mirna. Čim dođemo na plažu mu ih stavim i skinem kad idemo ća...možda je on malo "sputan", al je moja duša na mjestu.
    I da, meni se za plivanje u duboko, čini sputaniji s kolom(šlaufom), nego s rukavićima, baš super pliva!
    Ja sam ZA rukaviće!

Ajme, baš uživamo!

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Traktorka, dobrodošla natrag!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

AndrejaMa cestitam!
    pa gdje si traktorka? zao mi je da si nismo razmjenile brojeve i nasle na kavici u Os...

mi smo bez pomagala u moru, imamo mali camac kojeg Kristijan vuce po plicaku
    "dubine" ovdje nema pa se kaljuzamo u plicaku koji se u Loparu proteze do beskonacnosti
    Kristijan uziva, legne u more i sam si govori kako pliva naprijed-natrag, lijevo-desno....
    apartman nam je zapisan a more oko Kristijana preslano
    juce otrci na plazu i popiski se na rucnik, sva sreca da je potrefio nas!
    sve mi se cini da necemo skoro ostaviti pelene, nekako mi se cini nezainteresiran!?!?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala cure,baš ste mi nedostajale !

Nama je bilo super sa Stijenom i Patrikom i baš bi bilo fora kad bi se svi češće tako družili !!

Haribo-baš si mi nedostajala,do kada ste u HR?

Kao što sam rekla ,mi smo bez problema puštali Roka samog u duboko sa plivalicama jer se znao održavati na vodi,mala moja ribica !

Pelene......kaka svugdje,u lonku,u pelenu,u more,na kamenčiće,a i piški svugdje,mi ništa ne forsiramo,kad bude-bit će

Ja sam u totalnom bedu-nakon mora i uživancije-vratili se na +40 u glupi grad,

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Traktorka, tek si se vratila, a već me proglašavaš nemajkom godine , jaaaaaa nikad nisam rekla da je moje dijete nemoguće, samo bih pokatkad voljela i odspavati malo, koju noć, možda.....
    a i znaš kako se lijepo kaže da dijete osjeti atmosferu, očito mu je atmosfera na moru jako pahala, a i trebalo je pratit Roka, pa se nije imalo vremena ludovat
    no dobro nas dvije - odčetat ćemo si nekom drugom prilikom....nek si se ti nama vratila

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E da...Roko je uvijek za akciju i nikad nema mira,pa je možda Patrik skužio da je naišao na tvrd orah-ma meni su obojica bili dobri i preslatki. Sinoć smo malo gledali fotke(kojih ima milijardu) i Roko je odmah išao na telefon zvati Patrika da dođe

Jeluška-jučer smo svratili u Brod (svekar je imao nekog posla tamo) i opalio nas toplotni udar ,mislim nije ni u Osijeku bolje,ali pošto nismo stali od mora,skoro smo se srušili !! Joj što ja ne volim ovu ravnicu , kao da nisam prava slavonka ,sve bi dala za more ( trebala sam se udati za dalmatinca )!!!!!!

A sad odosmo u novo osvajanje parkova

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

TRAAAAA!!!! dobrodošla natrag. Sad ti lijepo preuzmi smjenu na forumu i od mene - ja sutra odo na more preuzeti smjenu u čuvanju mojih huligana.
    Još moram danas kupit meso da se smrzne i sutra poslje posla pičim.
    Josie kad ti stižeš?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Vjezbala - ne vjezbala....pila vodu ne pila - celulit imam od srednje skole...
    I jedino pravilo koje se meni potvrdilo glede istog je da nikakve veze nema s kilama...
    Pa ja sad imam 49 kila....a celulita ko u tuznoj prici.... :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    E da...Roko je uvijek za akciju i nikad nema mira,pa je možda Patrik skužio da je naišao na tvrd orah-ma meni su obojica bili dobri i preslatki. Sinoć smo malo gledali fotke(kojih ima milijardu) i Roko je odmah išao na telefon zvati Patrika da dođe
    ma, da, a nije nam zvonio telefon , to je možda neko virtualno zvanje
    ninet, ne beri brigu, to obično i je tako, što manje kila to se celulit više vidi ako si mu sklona,
    eeeee, a zato ga ja lijepo kamufliram kilama
    Modesty, pa tvoji su još na moru, pa kako si izdržala bez njih, meni je patrik dva dana kod bake i jučer me navečer prala depra samo takva.
    ili da preformuliram pitanje: kako tvoji izdrže s njima - mi patrika baki moramo svaki put dozirati da se žena ne preforsira, iako u zadnje vrijeme isto ima zaključke poput traktorkinih - da je sad patrik naspram onoga što je bio prije par mjeseci.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stjena evo baš brojim sitno i jedva čekam da ih vidim amda sam svjesna da ću se za par sati urlanja predomisliti
    A baka dobro s njima izdržava ami smo bili svaki vikend osim prošlog tam

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    TRAAAAA!!!! dobrodošla natrag. Sad ti lijepo preuzmi smjenu na forumu i od mene - ja sutra odo na more preuzeti smjenu u čuvanju mojih huligana.
    Još moram danas kupit meso da se smrzne i sutra poslje posla pičim.
    Josie kad ti stižeš?
    ne znam hoće li i josie ove godine na vir, ali mi ćemo zasigurno biti tamo negdje od 30.7. do 11.8
    ako ste još tamo pošalji mi molim te na pp svoj broj moba pa da se nađemo na nekoj večernjoj šetnji?
    vozite li vi citroen? neki dan sam se mimoišla s jednim kraj bille a u njemu na zadnjoj klupi tri AS, odmah sam se vas sjetila

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

najvjerovatnije u utorak.
    zvrcnem te kad se utaborimo

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

do kada vi ostajete?
    broj moba je isti?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Odlično odlično!!! Društvance se skuplja na Viru.... Treba to iskoristiti

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Blago vama!

Ja samo mogu nadodati da mi je baš bilo drago da sam upoznala nekog sa ZPB-ića!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

samo ću vam reći to vam je za skupljanje društva

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bera prvotno napisa
    samo ću vam reći to vam je za skupljanje društva
    A čuj,nije nam ni Sarajevo strano,a tek Jahorina, uh,jedva čekam skijanje (nema veze što je vani 800 stupnjeva)

Maruška-Šime je prekrasan ,i ima jako lijepo ime !

A kako naše trudnice podnose ovu vrućinu - pogotovo one podeblje ??

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

nađoh se u boldanom tekstu ...sve su svemu dobro osim što mi je tlak down down, ali i to se da rješiti

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

e opet mi čitaš misli
    ja jučer pomislila na naše trudnice po ovoj vrućini, pogotovo zato jer smo sve u prvoj bile zimske trudnice, pa je ovo ipak malo poveća razlika
    ....i trudnice, kako se snalazite, čitav dan pod nekakvom klimom ili..?????

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    do kada vi ostajete?
    broj moba je isti?
    ostajemo oko 10- ak dana baš na viru, a onda šibamo do Novigrada.

broj je isti, naravno i tebe zvrcnem (ne bih te nikako propustila)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Svečano objavljujem da je Roko prvi ( 1. ) puta zaspao sam, tj. da ga nisam uspavljivala već sam izašla iz sobe odmah,a on me malo zvao pa zašutio,i za 15 minuta zaspao !!

Padam u nesvijest,tko zna kad će se ovo ponoviti :? !!

A zlato mamino

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

patrik tako uredno zaspi svugdje (kod bake i u jaslicama) osim doma, kad sam ja s njim, e onda je to poseban tretman - "mama tu pava", onda ja legnem s njim, onda me gura i mlati, onda ja pop.... i kažem mu da ću otići, onda mi se on smije oko glave, onda se dragamo i grlimo, pričamo priču....onda se nakon pola sata kad sam ja već uvierena da samo što nije zaspao, naprasno digne i počne divljati po sobi...ma urnebes...to ga zgrabilo zadnjih par tjedana, do tad nije bilo gotovo nikakvih problema .- stavila ga u krevet, malo pomazila (nekad čak ni to), on vukao flašu i zaspao - i brže nego navečer kad bi kao trebao biti umoran

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    dobro nam se vratila Traktorka !!!!! može koja slikica da se mi koje još nismo bile na moru malo osvježimo
    stijena to mi je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaako poznato !!!!!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

na vrućini sam minimalno
    ujutro se ivan budi oko pola 8-8, obavimo doručak i spustimo se u dvorište, prošećemo po susjedstvu (do glavne ceste gdje na žegi gledamo i imenujemo aute)
    do pola 10 smo u kući, bilo dolje kod bake ili gore kod nas, pod klimom naravno
    kuhamo, igramo se, ručamo i na spavanac, ja odvalim sat vremena a ivan ponekad kao danas npr čak 4 sata (najčešće dva i pol tri)
    dok se probudi već je 4, pola 5, opet neka klopica, malo se igra a kad poželi idemo van, ali ne prije 19 sati, opet krug na traktoru po kvartu, budući da ne ide u vrtić kasnije ide spavati, pa smo na dvorištu do pola 10/10 pa opet spavanac
    ja imam ritam rad-odmor, malo pospremim pa legnem, malo komp pa legnem, malo ivan pa legnem, inače bih teško izgurala dan, a posebno 2.polovicu, a posebice po ovoj vrućini
    a i nisam se baš tako puno udebljala

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Joj Traktorka zašto se nisi javila? Mogla si upoznat još jednu ZPB-ić mamu i njezine curke! Idući put nas uračunaj, ili ako imate klimu u autu doklimajte se do nas!

Jelena hoće zaspat sama, ali isto tako milijun puta nas zna zvat da ju obiđemo.

yasmin, naspavaj se dok možeš! Još malo i gotovo!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa

yasmin, naspavaj se dok možeš! Još malo i gotovo!
    da barem mogu spavati, noći su mi katastrofa, više sam budna nego spavam

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Stijena u popisu nam fali lucky day i njen Luka!

mi se brckamo jos do subote pa nazad u Slavoniju!

pocetkom kolovoza vracamo se svojoj kuci napokon, Kristijan vec spominje kako ce putovati u Njemacku...spremio je dvije boce pa kaze da ce u njih nasuti more i ponijeti jednu baki a jednu kuci

vama koji se spremate na more zelimo lijep provod i puno sunca!

pusa i javimo se za dvadesetak dana kad stignemo kuci

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    da barem mogu spavati, noći su mi katastrofa, više sam budna nego spavam
    E upravo je ovako i kod mene bilo , i onda još rodim ne spavača

Haribo-obavezno se javi za ako dođete u Osijek !!

Jeluška i Mial -

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •