-
Arghhhh, leteći hvatam o čemu se piše pa evo događanja kod nas;
-hrana- jučer je važem a ona 14300, oduševila sam se jer jede svakako, nema nekog reda, doručak skoro ništa, ručak kako kad, obožava jagode sa šlagom i sladoled, prođe i mali sendvić, voli kelj i pileće batake i upravo kako sam nadrobila sve i svašta tako i ona jede.
Da ne radim i da smo doma sigurna sam da bi njena prehrana bila puno urednija a ovako, od jedne do druge bake i kako gdje.
-pelene- piškanje bez problema, najavi i piša i tutu i školjku. Za kakanje traži pelenu, za noć joj isto stavim mada nerado ali ona pije jako puno i pelena ujutro je prepuna. Kao što Mommy Pl. kaže, mislim da sam i ja malo tu prekomotna i da bih trebala to odvaliti i skuniti i noćnu. Kao i Stijenin Patrik i ova moja se nalijeva mlijekom....
Počela je plakati kad je ostavljam na čuvanje a kad nazovem traži da dođem odmah, osjetim joj takvu tugu u glasu
. Ne želi da je itko presvlači, nosi i hrani ako sam ja u blizini, samo mama. Donedavno ju je mm nosio spavati i zajedno bi zaspali a sad traži mene, kaže "uspavaj Eu pa onda odi dolje", uglavnom jaaako smo vezane
i kao za sve mislim da je to samo faza.
Inače je smiješna i zabavna za poludjeti a zaključili smo da je najcitiranija dvogodišnjakinja ikad jer su svi oko nas od nje pokupili neku foru. Zadnje je da je psić - spić pa su eto svi psi postali spići.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma