Pa evo da se i ja malo javim. Nije nas bilo jer nam je signal ovdje na Hvaru dosta los u kuci, a vani je toliko vruce da ne idemo nigdje do 17 sati.
pa ukratko: Ivor voli more, nece u slaufic, glavna je igra bacanje kamencica i plicaku, s time da guza i piso moraju biti umoceni u more srecom da je tako toplo... place kad idemo doma, a kad ga hocu malo u duboko i da zaroni glavicu, srce mu pocne tako brzo lupati, sav se ukoci pa sam odustala od daljnih pokusaja (ocito jos nije spreman za ronjenje i plivanje sto opet dokazuje da je nasa Eminatorica nadprosjcna 8) ).
Pelene... probali smo malo sa "odvikavanjem".. hm, ne znam sto bih rekla, ali pustim ga da hoda po kuci bez pelene jer mu je tako i lakse, ali on pisa svakih pola sata!! :shock: kad se sjetim, skinem mu gace i popiski se, ali totalno se odviknuo od tute jer je previse zaigran i ne da mu se sjediti (kao u ZG). Sve u svemu, definitivno nije jos spreman, ne znam mi pokazati ili reci, stalno se drzi za pisu kad nema pelenu i onda ja mislim da bi pisao, a njemu zapravo godi sto nema pelenu
Prije dva dana se prehladio i dobio laganu temp, pa sad kaslje i curi mu nosic, mislim da jos ova 3 dana sto smo ovdje necemo na kupanje. Vidjet cu. Bas kad se ja vratim, vidim da vas pola nece biti, ali voljela bih se vidjeti s onima koje ce ostati u ZG.

Ja sam ok, trbuh raste... beba se nesto giba, ali nisam ziher.
*Sanja* nisam sve citala pa ne znam jesi li bilo na IVF-u ili si jos samo na hormonima?
Ljubite bebace, pa se cujemo kad se vratimo s onima koje ce biti dostupne.