Svima zelim ugodan odmor i onima koji ce se brckati u moru, da se jednom brcnu i za meneJa danas radim, na zalost, ali se nadam da cu i ja od sutra na odmor, a na more tek krajem avgusta.
Svima zelim ugodan odmor i onima koji ce se brckati u moru, da se jednom brcnu i za meneJa danas radim, na zalost, ali se nadam da cu i ja od sutra na odmor, a na more tek krajem avgusta.
Evo samo da vam se javim, nenadano sam dobila godišnji odmor ranije nego sam trebala pa sam doma. U četvrtak sam bila na Sv. Duhu i potvrdili su mi trudnoću od 6 tjedana!
Čitamo se, pozdrav svima!
mamaineven,još jednom čestitam!!! :D
Svima želim ugodan odmor!!!
Svim trudnicama puno pozdrava i da se ćuvaju, a vama koje idete na odmor sretan put i lijepo se odmorite i provedite !![]()
:shock: :shock: Nije me bilo neko vrijeme, a koliko novih trudilica!!! :D :D Čestitam svimaaaa!!!
I čestitke svim klincima i klincezama koji su proslavili drugi rođendan!![]()
loonalee, stvarno te nije bilo dugo, lijepo te je vidjeti ovdje![]()
Vita, draga, sretan ti 2. rođendan od![]()
![]()
ma još je ljepše pročitati toliko lijepih novosti!!![]()
Mogli bi kladionicu otvoriti da vidimo koliko ćemo još trudnica do jeseni imati!![]()
http://public.fotki.com/loonalee/kako-sam-proslavila/
evo malo fotki s roćkasa![]()
Preslatko!![]()
Kako je Vita narasla!!!
Nikako da stavim naše fotke s rođendana.![]()
Kao da nemam vremena.![]()
hej loona, ljepo te vidjeti ovdje!!!
a Vita je zgodna do ludila![]()
po slikama pretpostavljam da ste slavili kod tvojih
da, slavili smo na moru..Na žalost još nam stan nije gotovMirta30 prvotno napisa
,pa nismo imali prilike organizirati nešto u Zg
![]()
Mamaineven - čestitam i želim ti ugodnu trudnoću.
Pozdrav svima, evo mi proslavili 2. rođendan. Bilo je super, baš sam zadovoljna kako smo sve organizirali (skromnost mi je vrlina), stavim slikice čim stignem.
Ineče je sve po starom. Rastemo, Sven se već ustaje na noge, Riana priča kao navijena i tako.
Riana i tebi s malim zakašnjenjem sretan rođendan!! :D :D
Sretan rođkas Riana![]()
![]()
![]()
Riana, sretan ti rodendan!!
loona, velkam bek!!![]()
puno pozdrava svima koji su na moru, a i onima koji se jos uvijek kuhaju na kopnu (ko npr. mi)!!
daddy je jucer vodio piku na sisanje u boom boom i bas mi je frizurica slatka!!![]()
cestitke odsvim trudnicama!!
ja sam neki dan saznala da mi je jedna od najdrazih prijateljica trudna i bas me to razveselilo!!
Sretan rođendan svima kojima sam propustila čestitati![]()
Sad sam puno manje na internetu pa nisam baš u toku.
mamaineven - čestitam!
Riana, Vita , Neven - sretni vam rođendani!!!
Vita![]()
bucka - super za sisanje, slikica?
Hvala na čestitkama.
I mi smo se nedavno šišali. Šogorica mi je frizerka pa ju je sredila za 2 minute. Mala se nije ni pomakla. Sva je bila ponosna na sebe što se šiša.
Riana, Sretan rođendan !!!!
loona - a kada je trebao biti gotov stan???
bucka - šta misliš na koju sam tvoju prijateljicu odmah pomislila![]()
1.5.Mirta30 prvotno napisa
![]()
a koje godineloonalee prvotno napisa
![]()
igzektliMirta30 prvotno napisa
![]()
Mirta30 prvotno napisa
![]()
ps. nismo jos slikali piku sa novom frizurom, a i ja slikice ne znam staviti na net!!![]()
Bok svima, javljamo vam se s mora. Jako nam je lijepo. Tia narosto uživa. Po cijele dane je u akciji. Dobro spava (po danu 3 do čak 4 sata), po noći standardnih 8 sati. Jedino što ne jede ništa bolje nego u Zagrebu. Skoro pa da smo samo na juhi. Pliva, uživa. I da još jako bitno - super se rješavamo pelena. Kuži kada treba piškiti i kakati. Na tablici crtamo smajliće i to je jako veliko veselje. Sada je frka oko stavljanja pelene za popodnevno i noćno spavanje.
Ajde, baš mi je drago da vam je lijepo.
I bravo za odvikavanje od pelena. :D
Dok se vratite u Zagreb neće ih više uopće koristiti![]()
Uživajte!!!
Napokon stavih nešto fotkica sa rođendanskog slavlja.![]()
Ena, preslatka je!
Super mi je slika sa bakom i unucicama![]()
Liebe, nemoj da odugovlacis sa pelenom za spavanje.
Ako je naucila da prepozna kad joj se piski onda je spremna za skidanje pelena.
Mi smo nocnu drzali mozda desetak dana posle skidanja dnevne.
i :D za napredak!
Ena, torta je bila kao što vidim uspjela![]()
Preslatki ste....
Kli, a da joj maknem noćnu iako je za sada ujutro bila mokra? Popodne ne spava s pelenom (spavanje traje cca 3 sata) i krevet nam je suh. Hoće li se onda buditi po noći?
Inače... jedan biser. Jučer prije spavanja prepričavamo mi Palčicu i kaže ona I odna je došla jesen. Da, kažem ja, a što dođe nakon jeseni. Zima, kaže Tia. A nakon zime dođe proljeće. Kažem ja, bravo Tia, a sada je vani... Mrak, kaže Tia.
Preslatka je!!!![]()
Ja sam prestala stavljati noćnu nakon što su par noći zaredom pelene bile suhe, s time da ju obavezno pitam treba li piškiti neposredno prije spavanja.
Zna se desiti da se nekada upiški, ali to je jako rijetko.
Obično ako se malo prehladi.
A tada, nekada se probudi i traži nonu, a nekada ni ne skuži da se upiškila.
Ja sam skinula nocnu iako je bila mokra jer sam shvatila da je namerno popiski, i to tek ujutro.
Stavljala sam mu platnenu bez covera, pa sam tacno znala.
Mislim, ne mislim da je popiski iz inata, nego da zna da sme u pelenu, pa ni ne trazi nosu.
Prvi put kad sam skinula, nije piskio do ujutro.
E to sa piškenjem u pelenu sam i ja primjetila.
Kada nije imala pelenu po noći ujutro bi odmah tražila piškiti, a kada bi imala pelenu onda ujuro ne bi tražila nonu već bi se popiškila u pelenu. Naravno jer zna da može.
Ma da, Novi bi u peleni samo nastavio da sisa i sisao, sisao i popiskio se (znala sam nekad i tacno kad), a bez pelene bi trazio da piski.
Ono sto je cinjenica to je da kad su spremni, spremni su, i to pokazuju.
Ljubim vas sve!
I meni se čini da Tia isto ostaje suha cijelu noć i da onda stvar odradi ujutro. Večeras je sama tražila da se popiški prije spavanja iako je imala pelenu. Onda smo pelenu skinuli, obavili i vratili pelenu. Vidjet ću što će biti ujutro, pa možda pokušam.
Hvala na podršci.
Pusa svima i laku noć...
Vidim da nam se društvo osipalo. Ipak su godišnji odmori u punom jeku. Baš me zanima s kakvim će nas sve novostima iznenaditi kad se vrate.![]()
Bok društvo.....
Kli_kli čestitam!!!! Ovdje se povećava broj trudnica sve 16...![]()
Viti i svim ostalima koji su slavili dok nas nije bilo želimo sve najbolje![]()
Super party, a Vita je pravi komad....
Nama je bilo super, Lara je uživala ali je nažalost brzo prošlo i sad joj je muka ići u vrtić i tak...
Narasla je skoro preko noći... kao da ju je netko rastegnuo, baš se izdužila... i priča, priča, priča....
More čini čuda.Larita prvotno napisa
Dobro nam došle natrag u Zagreb.![]()
hallo!
evo samo da se javim kratko i sve pozdravim!
mi smo još daleko od skidanja pelena...ali bar plivamo na veliko (naravno uz rukavice)
puse svima!!![]()
Ha, ha!
Kod nas je obrnuto.
Pelene odavno skinuli, a plivanje u rukavicama nam je nedostižno.![]()
Pusa svima na moru, uživajte i za nas.![]()
p.s.
i vratiite se brzo jer ovdje je prava pustoš!
Jučer pita MM Lanu:
'Lana što bi željela da mama rodi, bracu ili seku?',
kaže Lana: 'Seku!',
'A kako će se zvati seka?',
ona će: 'Braco!'
![]()
Kod nas je neko vreme novost da se Novi igra tako sto "uzima uloge", npr. auto prica, pa Crvenkapa prica, pa imitira Boba i zove Vendi telefonom da dodje hitno jer je on otisao da fotografise slavuja..![]()
Uglavnom nam je komedija s njim, jer sve pamti, i onda kad izjavi nesto, to je haos.
Ja sam se iskreno iznenadila, sve sam mislila da deca kasnije (ja sam mislila da je to tek posle 4. godine) izmisljaju igre.
Odlično!!! :shock:Kod nas je neko vreme novost da se Novi igra tako sto "uzima uloge", npr. auto prica, pa Crvenkapa prica, pa imitira Boba i zove Vendi telefonom da dodje hitno jer je on otisao da fotografise slavuja..![]()
Jednom je Lana bila sa MM kod jednog njegovog prijatelja koji joj je poklonio igračku mobitel. Tog prijatelja je vidjela svega dva puta.
I tako se jednom igrala s tim mobitelom i MM pita Lanu od koga je dobila mobitel i ona mu odgovori, kaže MM da ga nazove, ona otklopi mobitel i počne govoriti:
'Halo, stricek Ivan! Ajde donesi jos jedan mobitel! Ajde, buzo! Poozuuriii!'.
Mi smo ostali paf! :shock:![]()
super su mi provale... sad kad počnu valjati bisere...
Lara pjeva " baba peče kruh, kruh je friški baba kaka"....
i pišanje i kakanje je "kaka"... probali smo sa skidanjem pelena ali nije bilo uspješno, popiša se na pod i onda dođe reči i to je trajalo 10-ak dana bez nekog napretka pa smo odustali... stavljam ju na kahlicu ujutro i navečer i uredno obavi nuždu ali još ne zna reči unaprijed.... probat ćemo za mjesec-dva opet :/
uživa u kupanju, neće ni šlauf ni rukavice ali bi htjela da ju pustim i viče " Aja pupa sama (lara se kupa sama)"![]()
Lana se zanala upiškiti u gaćice i teko i onda tražiiti kahlicu.
Ili bi ju pitala da li treba piškiti ona bi odgovorila 'Ne' i za pola sekunde se popiški u gačice i onda traži nonu.
Ali malo po malo sve je sjelo na svoje.
Ajme, koliko tipfelera![]()
Vjerujem da si shvatila što je pisac htio reći.
skužila sam što si htjela reći![]()
identično je bilo i kod nas... hm, možda sam prerano odustala :/
neki dan je čak donjela kahlicu i ja ju pitam jel mora kakati ona veli "ne" i ode na balkon i pokaka se...
doma je uglavnom bez pelene kad je toplo, ali mi je nezgodno sad kad ide u vrtić... pričekat ću neko vrijeme pa ću spojiti par dana godišnjeg s vikendom i vidjet hoće li biti bolje....
mislim, ne forsiram ja da ona sad mora skinuti pelene nego mi se stvarno učinilo da je spremna jer već dugo govori kad se pokakala i sama dođe da ju presvučem, a i lakše je po ljeti pa sam si mislila ajde da probamo....
Mislim da si dobro postupila, ne treba forsirati.![]()
Evo da vam se i mi nakratko javimo!
Prvo šaljemo puse svim malim slavljenicima koji su imali ročkas ovih dana!
I čestitke novim trudnicama!
Mi smo pokušali skinuti pelenu i ozbiljno krenuli u akciju ali nakon 5-6 dana kad sam vidila da nema baš nikakvog napretka sam joj vratila. Sve je ona skužila teoretski da neće više pelenu nego će kakati i piškiti u tutu i kako je fuj kad se pokaka u gaće ali jednostavno ne kuži unaprijed kad treba najaviti. Tako da sam joj vratila pa ćemo pokušati opet za mjesec-dva.
Vita je prekrasna i tako velika, a i torta mi je super, ja nagovaram Emmu da i ove godine bude na Kitty ali ona hoće Sivka!![]()
E. se obožava kupati i pliva ko velika s rukavicama. A izmišlja stalno nešto i svaki dan daje sebi novu ulogu, već dva dana je ona "medo Grga", jer gleda Hlapića, pa kad joj ja nešto kažem npr.jesi ti moja curica ili beba ili nešto u tom stilu ona mi ona odgovori "nisam ti ja cuica ja sam medo Guga".
Toliko za sad od nas!