Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Coleslaw

  1. #1
    white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    2,838

    Početno Coleslaw

    400 g kupusa
    1 mrkva
    2 jaja
    1 kašika šećera
    1 kašika brašna
    1 kašičica senfa(još bolje je senf u prahu)
    sol
    60 ml vrhnja za kuhanje
    1 kašika maslaca
    60 ml octa


    Ocat,šećer,brašno,senf i sol dobro umutiti i staviti da lagano kuha (stalno miješati).
    Dodatio vrhnje i maslac.
    jaja umutiti sa nešto vrele vode i dodati u prethodnu smjesu SVE DOBRO UMUTITI!
    Kad se masa zgusne skloniti sa vatre i preliti u jednu veću zdjelu.
    Dodati FINO izrezani kupus i narendanu mrkvicu.
    Dobro promješati i ostaviti da stoji najmanje 4 sata u frižideru.

    Prijatno



    Možete dodati i prasu sječenu na tanke kolutiće i majonezu.

  2. #2
    Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Split
    Postovi
    792

    Početno

    White musk, je li ovo isprobani recept? Vec neko vrijeme trazim recept za coleslaw i sve se neckam da probam jer ne znam je li to to...

  3. #3
    white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    2,838

    Početno

    jeste, isproban je i baš je dooobar.
    To ti je onaj iz Kentucky fried chicken

  4. #4
    Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Split
    Postovi
    792

    Početno

    :shock:

    Ko' da si znala da mislim bas na taj!
    Pa otkud ti recept :?

  5. #5
    white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    2,838

    Početno

    Citiraj Dolisa prvotno napisa
    :shock:

    Ko' da si znala da mislim bas na taj!
    Pa otkud ti recept :?

  6. #6
    white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    2,838

    Početno

    samo još nešto,

    što duže stoji ukusnije je

  7. #7
    tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Lokacija
    Slavonija ravna
    Postovi
    766

    Početno

    Ja malo prije složila salatu i taman kad sam ju stavljala u hladnjak skužim da sam zaboravila jaja!
    I ovako se čini da će bit mljac, kako će tek biti kad sljedeći put ne zaboravim jaja! I sljedeći put svakako stavljam poriluk. Pretpostavljam da treba nasjeckati samo onaj bijeli tvrdi dio, ne i listove?

  8. #8
    white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    2,838

    Početno

    kakvi su utisci

  9. #9
    znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Zagreb, Malešnica
    Postovi
    347

    Početno

    Evo ja napravila danas i stvarno je
    Dodala sam malo luka (kapule) jer mi je to jako fino u kupus-salati (a i nema baš svježeg hrena).

    WM

  10. #10

    Datum pristupanja
    Oct 2006
    Lokacija
    Slavonski Brod
    Postovi
    192

    Početno

    moj coleslaw je: kupus, mrkva naribana, luk, kiselo vrhnje+majoneza(pol/pol) + sol. Mljac, svi su ludi za tim

  11. #11
    iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    tamo gdje je srce
    Postovi
    1,638

    Početno

    roko006

    moj coleslaw je: kupus, mrkva naribana, luk, kiselo vrhnje+majoneza(pol/pol) + sol. Mljac, svi su ludi za tim
    točno ovako ja radim samo bez luka. Original coleslaw salad je bez luka, a recept sam dobila od šefa kuhinje Sheratona u Londonu. U mom receptu dođe 1 kiselo vrhnje, 1/3 tube majoneze i malo iscijeđenog limuna (zato nije potrebo više majoneze).
    I moji doma su ludi za tim

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •