brate mili, pa nisi 10 sati dnevno u kupaonici da ti dosadi![]()
meni moja još uvijek nije: i nakon punih 7 godina sa jednakim veseljem ulazim u nju.
a stvarno je i prešarena i kičasta i svakakva.
ali mene veseli :D
brate mili, pa nisi 10 sati dnevno u kupaonici da ti dosadi![]()
meni moja još uvijek nije: i nakon punih 7 godina sa jednakim veseljem ulazim u nju.
a stvarno je i prešarena i kičasta i svakakva.
ali mene veseli :D
Ma ja sam već barem 3 puta u ovih godinu i pol koliko smo sad u ovom stanu mijenjala raspored što namještaja, što detalja. Stalno nešto prebacujem. MM već lagano ludi sa mnom, nikad nije siguran što će ga dočekati idući dan.![]()
Ova sad kupaonica mi je bež sa smeđim detaljima i namještajem. Sanitarije su bijele. (nikako da stavim slike). Sad bih u novi stan malo nešto drugačije, ni sama još ne znam što, skupljam ideje. Možda se i odvažim za neku "boju".
ivančice hvala![]()
i ja sam bila za neutralne boje , do sada smo imali tamno zeleno-bijelu, svjetlo zeleno - bijelu, bež , roza
ova mi najbolje paše,izgleda kao da je cijeli dan obasjana suncem
jelda?kinder prvotno napisa
![]()
Hvala na komplimentima za našu kupaonicu.
Moram priznati da sam i ja htjela nešto neutralno, u smeđim tonovima, ali MM nije htio ni čuti. Onda smo ugledali te pločice koje su nam se svidjele, ali nismo bili dovoljno hrabri da se odlučimo za neku drugu boju jer su sve bile izrazito jarke, da ne kažem kričave ili čak floroscentne. Na kraju je ta ljubičasta ispala nekakav kompromis (moj je uvjet bio da bude svijetlo jer je kupaonica mala i bez ikakvog izvora dnevnoga svjetla u blizini). Inače je ljubičasta moja omiljena boja (ali ne za sve!) pa sad svi misle da nam je zato kupaonica ljubčasta 8) . MM se brinuo da će zbog bordure biti "preženskasta" pa svakog našeg muškog gosta to pita![]()
Narančasta kakvu ima Kinder mi je prekrasna, no MM ne podnosi ništa u sličnim nijansama uključujući i crvenu (trauma iz djetinjstva jer je izrazito crvenokos!).
Još da mi je i ostatak stana tako skockan po mjeri... Bit će valjda do penzije.![]()
evo, upravo majstor i MM kupuju ljepilo i fug masu i naravno da sam sad skužila da još imam nedoumicai nisam sigurna da li sam dobro odabrala :?
jedna kupaonica je crveno bijela, a druga žuto plava, no te pločice u boji imaju reljef koji ima primjesa bijelog, pa mi se čini da sam ipak trebala odabrati bijele fuge , a ne manhattan
a za kuhinjske podne (verde zelena) je majstor nagovorio MMa da uzme malo tamnije nego manhattan
da idem mjenjati fuge 8)
kinder, Freja kupaonice su preprekrasne- ne znam koja mi je ljepša; narančata je kao sunce u kući, a ljubičasta nježna kao proljeće
uglavnom kad konačno odlučim (čitaj: skupim pare) stavim slike
a gdje ste kupile pločice?
Feroterm. Kao i skoro sve drugo (osim namještaja, koji je rađen po mjeri).
pločice stavljene, ipak sam trebala staviti bijele fuge uz ovu žuto-plavu kombinaciju, naročito na žutim zidovima, ove manhattan su mi pretamne
I mi gotovi. Stavili smo pločice samo u tuš i na pod. Ostale zidove smo prebojali Dulux bojom za kupaonicu.
Iz mog iskustva smetat će ti neko kraće vrijeme a onda ćeš se naviknutilarmama prvotno napisa
![]()
i ja tako kažemJanoccka prvotno napisa
vidjet ćeš da će biti ok
stavi nam slike
što je bilo s kuhinjom?
Ma navikla se.... I tražim boju da prebojam kuhinjske ormariće![]()
Stavit ću slike kad maknem muža iz albuma. Već se svi otimaju za njega![]()
pih, tvoje znam.
pitam larmamu![]()
ona je koketirala sa zanimljivim bojama u kuhinji
Neš više nikada dobit ekskluzivu![]()
Ja mislila da pitaš za moje neprežaljene narančaste fuge![]()
utješno iskustvo 8)apricot prvotno napisa
kad poslikam stavim, no do prave slike ima još puno, zasada su pločice tu i većina sanitarije, još nam fali jedan umivaonik, predomislila sam se za donju kupaonu i stavit ću ipak neki koji ima ormarić ispod, a da nije preglomazan i po mogućnosti zaobljen![]()
u kuhinji su podne pločice stavljene, a ostalo tek dolazi na red
ovdje jako dobro pašu manhattan fuge uz verde pločice, dobro da nisam poslušala majstora jer je on MMu rekao da kupi sive
Ja ne znam zašto svi ti majstori sugeriraju (i nagovaraju na) sive fuge! Mi pristali. Grozno!!! Već u startu izgleda prljavo!larmama prvotno napisa
![]()
Zato sam ja svela minimum fuge na minimum![]()
Moja kupaonica
Janoccka, sviđa mi se tvoja kupaonica, osim mrežice na prozoru 8)
ja se nadam da ću i ja u budućem životu imati prozor u kupaoni 8)
a vidim da si stavila tuš kabinu od prozirnog stakla, i meni je to puno ljepše, no kod mene je voda toliko puna kamenca da je to bila nemoguća varijanta bez dodatne ugradnje pročišćivača
larmama prvotno napisa
![]()
nije to mrežica nego panel zavjesa
imam pitanje
ne se smijati, nitko živ ne zna sve....
vidim da su vam svima kotlići (u)ograđeni, tj ne vide se...
kako hendlate ako vam se kotlić pokvari ?
lako za ugradbeni vodokotlić.
vidi ovo (ugradbena perilica)
http://farm4.static.flickr.com/3251/...f8936f9d_m.jpg
(samo se skine mehanizam za puštanje vode i popravi se)
Janoccka vidjeh prvu sliku pa sam pomislila da je sve bijelo tj. svjetlo a kad ono divna zelena boja oko wc-a. Super izgleda.
evo mi kupili pločice za kupaonicu na katu. kombinacija sivo zelene i antracit crne...sad još sanitarije, keramičar....
jedva čekam da bude gotova.
btw. pločice smo uzeli u kreivi imaju super izbor i takvih pločica da ti dođe da ih poljepiš u spavaću sobu na zid![]()
pa polijepi, to može izgledati jako efektno
a kužim, a od gornje instalacije bih imala noćne more.... ono lijepo meditiram na wc-u i zapljusne me vrela voda...apricot prvotno napisa
ali genijalna idea za uštedu prostora
na antirecesijskom topicu smo zaključili da se strojevi uključuju noćumaria71 prvotno napisa
nemaš što meditirati na školjci u 1 iza ponoći
spavaj
![]()
evo idem![]()
gle ju sad kako me mami....MM i ovako dobiva rogove od mojih ideja, sad još da uletim i s ovom poljepio bi mi rit s pločicamaapricot prvotno napisa
![]()
on je više klasičar (čitaj seljak) njemu je domet lamperija na zidovima (bože me oslobodi).
uspjela sam ga natjerati da ju skine sa zidova pod prijetnjom da se neću doseliti k njemu dok to zlo ne skine sa zidova
ajme, ajme...bleeda prvotno napisa
ne bih ti bila u koži![]()
Ima netko crne sjajne pločice na podu kuponice? Isključivo sjajne. Mat ne dolaze u obzir. Imam sad u stanu antracit sive, ali mat u kuhinji i katastrofa su. :/ Svaka glupost se vidi. Čim nešto kapne odmah se vidi fleka.
Zamislila sam si u kupaonici bijele pločice na zidovima, u par veličina, na sva zida različite veličine. Kada bi bila tuš- ugrađen između 2 zida sa kliznim prozirnim vratima i unutra mozaik(još ne znam koju boju osim crne i bijele), onako skroz sitni. Na pod velike crne, 40x40, ako ne i veće
Da li je glupo stavljati velike površine ogledala na dva susjedna zida? Mislila sam na zid na koji ide wc i bide, budući da ide ugradbeni kotlić, staviti gornji uvučeni dio cijelog tog zida cijeli u ogledalo. Da se vizualno proširi kupaonica. Umivaonik će biti na zidu pokraj. A tu mi je nekako logično da ide neko ogledalo. Jel to onda bez veze?
Aprii, ostali, pomagajte s idejama i savjetima.!
nećeš se baš od mene okoristiti s takvim interijerima :/
meni je to galerijsko-hotelski (hotel visoke kategorije) i ja ne bih mogla živjeti u takvoj kombinaciji.
ako su na podu crne pločice, ja bih ih svakako miješala sa bijelim, šahovsko polje, pod 45 stupnjeva.
ogledala na dva zida... to mi je skroz javnonamjenski.
svaki zid stavljati u pločice druge dimenzije (a ista boja), to mi je kao izložbeni salon: pokažimo što više na što manje prostora.
znaš da ja nisam za takve stvari.
pa ti stavljam fotku zadnje kupaonice koju sam radila; to je više moj stil![]()
(nije još završena)
http://lh6.ggpht.com/_AdS4wuEzvzk/Sn...0/P7310130.JPG
http://lh3.ggpht.com/_AdS4wuEzvzk/Sn...6/P7310122.JPG
pod je prekrasan![]()
Da sada radim kupaonicu definitivno bi razmislila o šarenim podnim pločicama. Samo u malo življim bojama. Kao moja zelena![]()
Lijepo mi je složen pod na slici koju si stavila. Ali, to nije moj stil. Ne mogu to zamisliti u svom stanu. U tuđem da. Ja volim smirenije, neutralnije tonove. I ne tako prešareno.
Našla sam sliku jedne kupaonice u kojoj su na zidu pločice i različite boje i druge dimenzije. Bila sam u njemu jer smo ga htjeli unajmiti prije nego smo kupovali ovaj novi. Meni je kupaonica super, skroz jednostavna, jedino još fale detalji koji donose osjećaj da se njome uistinu netko i služi.
Kupaonica Zagreb
A evo konačno slike i moje kupaonice mog starog stana u Os, kojeg uskoro napuštamo. Hladna kao u katalogu nekog hotela, ali ja ju obožavam.![]()
Kupaonica Osijek I
Kupaonica Osijek II
frida editirala linkove
To ti meni![]()
e, to je poantaivancica prvotno napisa
to daje smisao
ivancice, jako ti je lijep stan, nisam sigurna da bih ga mogla napustiti
hm, da, to je razlika. Moram razmisliti malo o tome.apricot prvotno napisa
Bah, sigurno napuštam stan, ali se nadamo da će neka druga obitelj uživati u njemu kao mi dosad.Barem dok se mi jednog dana ne vratimo. Možda. Kad odemo u penziju.
![]()
ja ne bih više od dvije različite dimenzije. osim ako kombiniraš na istom zidu, onda je to kao mozaik.
i ne bih dva zida vanjskim kutem spajala različitim materijalom.
uvijek istim.
Ne kužim, što misliš pod materijal?
Bit će jedna veličina na jednom zidu, a druga na drugom. Na trećem zidu je tuš kada, od zida do zida (160x90)-tu ide sitni mozaik, kockice onako skroz male 5x5 cm, u tri boje. Četvrti zid je desno od ulaznih vrata i tu ide skoz ugradbeni ormar i radijator, znači nema pločica.
A kombinacija crna, bijela, narančasta? Ne zvuči loše, ha?
imaš spoj dva zida.
ako je spoj unutrašnji, onda može svaki zid u svoju boju/materijal/teksturu... mogu biti različiti.
ali, ako se zidovi spajaju u vanjskom kutu (ono, da se možeš udariti), onda treba biti isto.
npr, u tvojoj kupaonici (ovoj osječkoj): imaš onaj zid na kojem je ogledalo, opločen je bež pločicama.
na njega se spaja onaj mali zidić, lijevo od školjke, one uske smeđe pločice.
e, to je vanjski kut.
i optimalno bi bilo da spaja zidove istih obrada.
ja bih stavila narančasti mozaik (pretpostavljam da je u više nijansi) u tuš kabinu.ivancica prvotno napisa
zidove bijele.
pod crni.
ormari bijeli medijapan.
ja imam u kuhinji te male 5x5 u tri boje, crna, bijela i crvena i odusevljena sam s njimaivancica prvotno napisa
ova kombinacija s narancastom mi finooooo zvuci i razlicitim dimenzijama
bas nesto novo i zanimljivo