Ne - prazninu upravo želim dobiti. Ali u postojećem ambijentu su mi narančaste fuge djelovale puno bolje.apricot prvotno napisa
Ali nemojte se voditi za mojim primjerom - zna Apri da ja nikadane slušam. Dok meni neš ne sjedne može mi milijun onih koji znaju bolje od mene, i to uopće ne osporavam, tvrditi da je bolje drugačije.
Ako sam ja uvjerena da je nešto super mogu mi svi tvrditi da je to seljasto.
Pa najvažnije je da se ja dobro osjećam u svom stanu. A ako se ja dobro osjećam nema razloga da i drugima ne bude tako - bar za ono vrijeme dok su kod mene.
Ja sam odabrala bijele i crne pločice i fuge će biti u istim bojama. Da nisam otkrila Molto premaz za fuge u bijeloj boji bojala bih se, jako bih se bojala, svijetlih fuga. To je moja trauma od ulaska u ovaj stan gdje su fuge, a samim time i cijeli stan (meni) uvijek djelovale prljavo i grozno. Ne znam da li je i drugima tako ali u tuđim stanovima mi uvijek sve super. Nit prašine, nit drljavih fuga, nit me smeta kontrast nit nekontrast... ništa.... A doma![]()

ne slušam. Dok meni neš ne sjedne može mi milijun onih koji znaju bolje od mene, i to uopće ne osporavam, tvrditi da je bolje drugačije.
Odgovori s citatom