Kako, kakoooooo :???:
misliš kako se ne vidi ili kako ih zaboravim obrisati
nemam pojma, samo sam otkad smo se uselili (prije tri mjeseca) skužila da sam ih imala potrebu obrisati onak 3 putadok sam u prijašnjoj kupaonici stalno nešto imala potrebu glancati. možda zato jer su dosta hrapave površine, imaju onu foru kao kapljice vode.......ili sam ja očoravila u međuvremenu
![]()
Zapravo jednostavno - prema mom iskustvu najbolje su neke s uzorkom mramora (nikako jednobojne, mat imam na podu, na zidovima glatke) i to je to. Mi smo takve stavili prvo u vikendicu, pa kad su se dobro pokazale, odabrali i za stan. Imamo sivoplave na zidovima i zelenoplave (sličan uzorak) na podu. Isto se baš ne vidi prašina i mrlje, zadovoljna sam. Ništa ekstra, ali je ok. Na zidnima se ne vide mrlje od kamenca, ali zato su slavine sev zakrečenei silom prilika svake 2-3 godine mijenjamo kupaonsku slavinu jer je kamenac pojede iznutra, bez obzira na Cillit, ocat i slično.
Još malo o pločicama: ja bih rekla da je za primjećivanje mrlja jako bitno i svjetlo (dnevno i umjetno).
Posljednje uređivanje od Peterlin : 26.01.2011. at 15:09
da, dosta je bitno da nisu jednobojne jer samim time se toliko ne vidi, a stalno ih glancati, budući da su ipak na podu - nema baš nekog smisla. kad su jednobojne, sigurno se više vidi i stalno imaš osjećaj da su zmazane, a zapravo nisu baš toliko da ih se stalno briše.
što se tiče svjetla - tamo gdje imam svjetlije pločice je samo umjetna rasvjeta, a gdje su tamnije je prozor, pa i prirodna - i to je dobitna kombinacija![]()