Pokazuje rezultate 1 do 50 od 471

Tema: kupaonica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kako, kakoooooo :???:

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako, kakoooooo :???:
    misliš kako se ne vidi ili kako ih zaboravim obrisati
    nemam pojma, samo sam otkad smo se uselili (prije tri mjeseca) skužila da sam ih imala potrebu obrisati onak 3 puta dok sam u prijašnjoj kupaonici stalno nešto imala potrebu glancati. možda zato jer su dosta hrapave površine, imaju onu foru kao kapljice vode.......ili sam ja očoravila u međuvremenu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zapravo jednostavno - prema mom iskustvu najbolje su neke s uzorkom mramora (nikako jednobojne, mat imam na podu, na zidovima glatke) i to je to. Mi smo takve stavili prvo u vikendicu, pa kad su se dobro pokazale, odabrali i za stan. Imamo sivoplave na zidovima i zelenoplave (sličan uzorak) na podu. Isto se baš ne vidi prašina i mrlje, zadovoljna sam. Ništa ekstra, ali je ok. Na zidnima se ne vide mrlje od kamenca, ali zato su slavine sev zakrečene i silom prilika svake 2-3 godine mijenjamo kupaonsku slavinu jer je kamenac pojede iznutra, bez obzira na Cillit, ocat i slično.

Još malo o pločicama: ja bih rekla da je za primjećivanje mrlja jako bitno i svjetlo (dnevno i umjetno).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 26.01.2011. at 15:09

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo jednostavno - prema mom iskustvu najbolje su neke s uzorkom mramora (nikako jednobojne, mat imam na podu, na zidovima glatke) i to je to. Mi smo takve stavili prvo u vikendicu, pa kad su se dobro pokazale, odabrali i za stan. Imamo sivoplave na zidovima i zelenoplave (sličan uzorak) na podu. Isto se baš ne vidi prašina i mrlje, zadovoljna sam. Ništa ekstra, ali je ok. Na zidnima se ne vide mrlje od kamenca, ali zato su slavine sev zakrečene i silom prilika svake 2-3 godine mijenjamo kupaonsku slavinu jer je kamenac pojede iznutra, bez obzira na Cillit, ocat i slično.

Još malo o pločicama: ja bih rekla da je za primjećivanje mrlja jako bitno i svjetlo (dnevno i umjetno).
    da, dosta je bitno da nisu jednobojne jer samim time se toliko ne vidi, a stalno ih glancati, budući da su ipak na podu - nema baš nekog smisla. kad su jednobojne, sigurno se više vidi i stalno imaš osjećaj da su zmazane, a zapravo nisu baš toliko da ih se stalno briše.
    što se tiče svjetla - tamo gdje imam svjetlije pločice je samo umjetna rasvjeta, a gdje su tamnije je prozor, pa i prirodna - i to je dobitna kombinacija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •