Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
Lijepo mi je složen pod na slici koju si stavila. Ali, to nije moj stil. Ne mogu to zamisliti u svom stanu. U tuđem da. Ja volim smirenije, neutralnije tonove. I ne tako prešareno.

Našla sam sliku jedne kupaonice u kojoj su na zidu pločice i različite boje i druge dimenzije. Bila sam u njemu jer smo ga htjeli unajmiti prije nego smo kupovali ovaj novi. Meni je kupaonica super, skroz jednostavna, jedino još fale detalji koji donose osjećaj da se njome uistinu netko i služi.

Kupaonica Zagreb

A evo konačno slike i moje kupaonice mog starog stana u Os, kojeg uskoro napuštamo. Hladna kao u katalogu nekog hotela, ali ja ju obožavam.

Kupaonica Osijek I

Kupaonica Osijek II

frida editirala linkove

Ivančice, moja kupaonica je jako slična ovoj "kupaonici Zagreb", samo što je moja sva u tamnosmeđim pločicama koje su odijeljenje prekrasnom bordurom sa zlatnim detaljima. I onda su pločice iznad bordure nekako "prugaste", a ispod su ravne. Na podu su mi bež pločice imitacija drveta (jako loša doduše , ali su se savršeno uklopile). Namještaj za kupaonicu sam uradila kod stolara, od svijetlo - smeđeg medijapana.

Uglavnom, naišla sam na podijeljenje reakcije - neki su oduševljeni jer je jako moderan i ugodan ugođaj i neobične boje, a nekima se ne sviđa jer je "kao u grobu". A meni je to najdraže mjesto u stanu, baš po mom ukusu, jer volim tamne, ugodne kupaonice.

Nego, zanima me ta ljubičasta boja u tvom starom stanu - to je upravo nijansa koju želim u svom, ali nikako da je pogodim?! Jel zna netko točnu šifru te boje u Rofix i San Marco katalogu? Meni se čini da sam ćorava i stalno fulam tu nijansu - prvi put je bila tamnoljubičasta, ali malo kričavija nijansa sa dosta primjese ružičaste, a sada je neka svijetla smećkastoljubičasta. A ja bi baš tu...