Pokazuje rezultate 1 do 50 od 471

Tema: kupaonica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa može se očistiti površinska prljavština, ali ako je nešto porozno, uđe u strukturu

to ti je kao da se ti zaliješ vinom po ustima
    ono što ostane izvana možeš obrisati, ali ono što je ušlo, što si progutala... ode u krv

iako, ja se sada pitam je li u tvojoj kupaonici kamen ili radna ploča koja imitira kamen
    Čini mi se da je mramor ali možda i nije-nemam baš iskustva s mramorom. Vrlo je čvrsto i svijetle boje onako bijelo sa sivkastim šarama. Ma nekako ne mogu vjerovati da baš nema rješenja za to. Sinoć sam pokušavala sa onom mlaznicom na paru i izgleda mi bolje ali to još uvijek nije to.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj spring prvotno napisa Vidi poruku
    Čini mi se da je mramor ali možda i nije-nemam baš iskustva s mramorom. Vrlo je čvrsto i svijetle boje onako bijelo sa sivkastim šarama. Ma nekako ne mogu vjerovati da baš nema rješenja za to. Sinoć sam pokušavala sa onom mlaznicom na paru i izgleda mi bolje ali to još uvijek nije to.
    Ja imam prozorske klupčice od granita. Jednom prilikom mi je tata stavio na njih šalicu masnu od ulja (ne pitajte kako on je inače šeprtlja). Dakle, ostao mi je otisak šalice i sa ničim nisam uspjela skinuti. Da skratim, pitala sam ujaka koji je inače klesar sa čime bi to skinula i rekao je gotovo nikako. Nikakvo struganje ne pomaže jedino možda samo ode ako je klupčica na suncu pa možda s vremenom izblijedi jer je kamen upio masnoću.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •