Već godinama želim nešto tj. sve promijeniti u kupaoni, ali nikako da dođe na red; sve nešto po malo sređujemo, ali kupaona uvijek nekako ispada veliko ulaganje jer treba odjednom dosta love. Evo, sad je npr, na redu dječja soba, koja će uz minimalne preinake izaći oko 3500-4000 bez kreveta (ormar-manji; ono Ikea čudo od ormarića s plastičnim kutijama, tepih, zavjese, omaljati i na jednom zidu ona naljepnica što se preko nje pređe bojom, mali stolić, 2 stolca i 2,3 lampe+dostava) i čini mi se puno, ali to je prvo na redu kako bih konačno imala muža u posebnoj sobi i samo za sebe (znam da sam hlebinka).

E sad kupaona, ja radim lude planove ako ne daj bože odnekud kapne i zanima me da mi netko iskusan može reći kako bi bilo najdalji zid (preko puta vrata)koji nije blizu kade, umivaonika ostaviti bez pločica i staviti onaj knauf za kupaone i da li je to uopće ušteda?
Koja bi boja tog zida najviše odgovarala ako hoću bijeli namještaj i pločice nešto prirodno, npr. boja pijeska?
Kupaona je prilično nezgodnog tlocrta tj. spojen je bivši odvojeni WC s bivšom minijaturnom kupaonom pa je dobivena kupaona od cca 4 kvadrata, ali teško da bih mogla nešto okretati u rasporedu, a na lijevom zidu je sad mala kada 120x60 i toliko točno i ima mjesta do zidića iza kojeg je školjka.
Da li netko zna jel jako skupo ako bih u toj veličini napravila onako nisku zidanu tuš kabinu tj. da li se to da izgraditi samo pločicama?
Dosta sam gledala po temi i žao mi je što vas je većina izbrisala fotke svojih kupaona...