ma to je razlika od 1mm ili manje i to na pokojoj pločici, i ja to uopće ne vidim
mislim loš majtor mi može i isto kalibrirane pločice gore napraviti![]()
ma to je razlika od 1mm ili manje i to na pokojoj pločici, i ja to uopće ne vidim
mislim loš majtor mi može i isto kalibrirane pločice gore napraviti![]()
Itekako može. Ja sam poznata među majstorima kao ona baba koja dođe doma i skida "pločice sa zida u kupionici", a on je to tako "lijepo" složio. I još mu ne plati duplo kvadrate, te poskidane. No, problem je kad "baba" stigne, a ljepilo već tvrdo, a nakrivo, ali ne fuge nego gornji rub više pritisnut nego dolnji i sad uvijek moram iznad štednjaka gledati te pločice. Ne vidi se po danu, ali kad upalim svjetlo, krivi je odsjaj.
Kad ovo čitam, čovjek bi pomislio da sam picajzlasta, ali ja samo želim točno obavljen posao. Ili ga ne radi.
Nadam se da imate bolje majstore.
mi smo imali odličnog majstora, prije kupovine tih pločica smo ga pitali hoće li se to vidjeti i on je odmah rekao da nema šanse da se taj 1mm na kojoj pločici skuži kad on to postavi
i nemam prigovora, postavio ih je bez greške
apri imas negdje link na te inkerove plocice?
mislim si tu je u kvartu, pa bi mozda mogla naci par kvadrata bijelih, za svoje muku![]()
Jel bi mogao netko napisati par ducana s keramickim pločicama po Zg, da ne kopam po netu.
feroterm imaš na crnomercu- odmah na uglu nasuprot bile, ako ideš od centra grada prema zapadu ilicom, prođeš okretište tramvaja i tamo je!
ima i u buzinu
kreiva, isto na više lokacija
termocommerce, isto na više lokacija
a ima i desetine malih dućančića (ja kupujem u njima jer su jeftiniji)
apricot, jel ti se da slozit listu tih nekih manjih ducana? svvega nekoliko komada
kad ste se aktivirale da opet pitam...
nisam valjda jedina sa crnim tockicama po ogledalu....
apropo keramicara,mi smo cekali naseg 2mj da mu dodjemo na red...ali to je jedini za kojeg znamo da mu nemoras stat nad glavom dok radi....i isplatilo se....
plocice: http://www.lafabbrica.it/ meni su fenomenalne,keramicar potvrdio da su jako kvalitetne....ako koga interesira imam br. tete koja ih uvozi u Hr jer neznam di ih ima za kupit....
Ja znam gdje bi ih trebalo biti, bar pise na njihovom webu da ih imaju - Bagar, Pakoštane.
Ko-ker u Sesvetama, neka 2 (ne znam im ime)na desnoj strani Ilice cca 2 autobusne stanice poslije okretišta,Baumax, Bauhaus, mi smo ih ljetos obilazili puno,jer smo radili kupaonu, na kraju smo uzeli u Pevecu i ne mogu se požaliti, stvarno su dobre.
trebala bih savjet u vezi cijene postavljanja pločica, barem da se znam orjentirati: spremamo se renovirati kupaonicu i wc, i dobili smo 1. ponudu
među stavkama je naravno i postavljanje (ljepljenje) pločica, zidnih i podnih, koje ispada 255kn/kvadratu, jel to OK cijena ili?
pošto ni mm ni ja nemamo nikakav orjentir, molila bih savjet, odnosno ocjenu iskusnijih koji su to vec prolazili ili se bave time
hvala!
A koju si ponudu dobila xa vodu i odvode?ja se bavim sa time pa.me zanima
Tapatalk u trku HTC hd2
255 samo za postavljanje?!
to još nisam čula, ali stvarno
znači pretjerano? mm misli da je u toj cijeni i skiranje starih pločica... al svejedno nam je zvučalo puno...
sad jos trazimo druge ponude
mi smo imali super keramičara koji je naplaćivao 60 ili 80 kn po m2 (sad se stvarno ne sjećam koja je točno cifra bila od te dvije), dio pločica je skidao, dio samo postavljao
(ok, vjerujem da su cijene u Zg nešto više, ali ipak ne bi smjele biti toliko više)
Posljednje uređivanje od tina55 : 14.06.2012. at 09:08
Upadam na ovu temu da ne otvaram novu: dakle, kako očistiti onaj gumeni dio koji štiti od procurivanja na donje rubu stakla "tuš kabine" na kadi (ovako nešto http://www.aquaestil.hr/home.html#/p...a-iii/?lang=hr )? Ako imate neko sredstvo za preporučiti za uklanjanje te nekakve naslage od vlage pls pomagajte...Hvala!
225 kn za to sve je puno i previše.
ma i dalje je puno
mislim da možeš naći majstora koji će ti to raditi i za pola te cifre, pogotovo sad u vrijeme krize
hvala svima na info.
ovaj je bio definitivno preskup
nakon uvida u par drugih ponuda, dobio je crveno karton
uređujemo malu kupaonicu s 2 prpzora 60x60 cm, to mi se i ne čini baš puno svjetlosti pa pretpostavljam da bi nam bolje odgopvarale svijetle pločice?
zanima me kako se pločice s uzorcima uklope na zid, ovako pojedinačno mi izgledaju lijepo
tipa:
http://www.keramikamodus.com/ceramic...eamers-pp-6-15
ili je bolje uzeti bez uzorka?
dosta ljudi nema uopce prozore u kupaonici pa ih to ne sprjecava imat tamnije plocice...
a ne stavis sve u uzorak,nego povuces jednu ili 2 linije negdje....ja npr imam 2 vertikalne linije sa lijeve i desne strane umivaonika....
mozes i u tus kabini.... te neke ornament plocice (a la bordure) su cesto jako skupe i prodaju se na komade....
ima teorija da male plocice idu u malu banju a velike u veliku....pa pripazi kod dimenzija...
jel netko od vas ima možda kupaonski namještaj od "omega panela"?
Bila sam u Ferotermu ali nisam vidjela izložbene primjerke, samo katalog.
Jako su mi lijepi,cijena je više nego pristupačna, od mdf-a su i toliko su mi super ali me nekako ta niža cijena bode u oči.
Bila bi sretnija da sam vidjela barem nešto uživo![]()
ja sam nesto uzela al ne znam kako se zove lolol a upravo montiraju
idem vidjet
ne, pise kolpa san na ormaricu :kez:
sve sam pogledala uzivo, ne izgleda lose. ovo sam na kraju odabrala jer je bilo povoljno. nema nogice. svida mi se sto je element u zraku pa mogu obrisat ispod njega.
sve smo uzeli u ferotermu pa pitaj ako te sto zanima.
kad vec pricamo o cijenama za plocice, moze li neki info za povoljnog majstora
Definitivno sam se odlučila za te od omega panela, isto su viseći(jedan 40*40 i drugi 40*1200, tako nekako)
da se prikrpam ovdje -mi smo odradili dio sa pločicama i majstorima, sada me zanimaju špine- sutra mi se pruža prilika otići do ikee pa me zanimaju iskustva sa njihovim špinama? da li su ok i koje preporučate, trebaju mi za lavandin, bide i tuš kadu
hvala
trebam par mišljenja.... u proljeće se bacamo u renoviranje kupaonice i kuhinje
kupaonica nam je 180x240... u njoj su kada,umivaonik,školjka i vešmašina....
ja bi stavila sive i ljubičaste pločice...one 20x40...s tim da bi glavna boja bila siva i dodala 1-2 "trake" ljubičaste
jel to pretamno za tak mali prostor? (sanitarija bude sva bijela)
ili da stavim pod i dio zida sivi a gore bijele pločice (eventualno umjesto bordura jedan red ljubičastih) - il je to prešareno/preseljačko....
jel ima kakav program za dizajniranje kupaonice il nekaj?
ja ne bih glavninu sivu stavljala
ako voliš sivo, kombiniraj s bijelim
dobro je da je bijela jedna od dvije boje
ma nešto su mi zapele te sive pločice u oko ...dodouše, sve je to ljepše u katalogu i sa turboskupom sanitarijom i u velikim kupaonicama....
iako mislim da se na tamnijem podu bolje vide fleke (imam tamni i svjetli laminat i ovaj tamni se vidi svaka mucica)
a skoro pa niti jedna druga boja mi se ne sviđa.... za sad....
da se mene pita ja bi sve u bijelo...cijeli stan.....ko u apotecii sa folijom na namještaju ....ko Marie Barone
![]()
gdje da kupim slavinu za tuš koja je montira na kutnu kadu?
pa bilop gdje gdje se prodaje sanitarna oprema
u ferotermu, npr
i nema to veze jel kutna kada, umivaonik ili sudoper
tražiš pipu koja ne ide iz zida i gotovo
ne kužim zašto?
a trenutno imaju akciju kutnih kada, pa valjda zato daju skupe pipe![]()
može bit akcija na kadu poskupljenje na pipu
idem baš danas provjeriti u feroterm
ako ideš u sesvetski, traži Darija
i reci da si moja