Ma to ti je jako teško reči. Imaš jako veliki opseg s jako različitim cjenama i najbolje ti je malo prošetati po dučanima, odabrati kaj hoćeš i izračunati cifru.

Npr najjeftinija školjka + vodokotlić u Pevcu su 250 kn. Naravno ima raznih firmi i cijena. Možeš uzeti ugradbeni kotlić ili vanjski ili monoblok tak da cjene za isto idu i do nekoliko tisuća kuna.

Pa kadu možeš uzeti tuš kadu sa zavjesom ili sa tuš kabinom ili masažnu tuš kabinu ili samo masažni stup ili samo pipu ili običnu duboku kadu ili masažnu kadu, običnu ili kutnu....

Pipa za umivaonik od 70 kn do 2000 kn.

Pločice od nekih 23 kn nadalje. Mislim da su već od 80 kn pločice skroz ok. sad ti ovisi koliko kvadrata pločica trebaš za pod pa za zid. Bordure se plačaju po komadu i mislim da sam vidla da je 30 kn komad (ali nisam sigurna). Onda trebaš i majstore da ti to poljepe ili imaš sreću ko ja da ti to muž zna napraviti pa ne trebaš platit majstora.

Valjda sam ti dočarala da je tvoje pitanje previše općenito jer to mi je bio cilj. Mi se spremamo na uređenje kupaonice pa malo gledamo po dučanima.