babe šta![]()
ali, ti si i jedno i drugo, pa kaj sad? k'o što je netko rekao - neka te!Bolje biti mlad i zelen nego histeričan i isfrustriran.![]()
![]()
![]()
![]()
da, da sve mi loncu poklopci smo isto tako počele s proučavanjem edukativnih topica o trudnoći i njezi djece, al šta ćeš s vremenom skužiš kako ovdje uvijek vlada pozitivna atmosfera pa se zakačiš samo tako....i onda se uregistriraš....i nisi se ni okrenuo, upsssss...eto ti 2000 postova (sva sreća da adminice svako malo brišu stare topice).....još malo pa si u našem klubu...na dobrom si putu
whatever, dobro nam došao![]()
nekima je već ionako počeo faliti bubimirko![]()
U kakvom to klubu? Klub lonac-poklopac?Stijena prvotno napisa
![]()
Pretpostavljam da je taj isto bio sam protiv svih? :/Stijena prvotno napisa
muškarac koji zastupa svoje mišljenje je:
karakteran,čvrst,iskren ,direktan , dobronamjeran i moderan čovjek
8) žena koja zastupa svoje mišljenje je:
umišljena, samoprecjenjena,bezobrazna,arogantna,pseudoemancip iriana,jadna, alapača koja dira u ego jadnih, malih,finih i tako bezazlenih muškaraca.
![]()
ah,ah vi zločeste male...ili...mi zločeste "male"![]()
w-m moram te potpisati!![]()
pusek!
na jednom forumu je mmoverov lonac-poklopac bio malo živopisnije opisan
uglavnom su nečije štikle virile iz nečije pozadine![]()
pa se evo ja štikliram wajtici![]()
white_musk prvotno napisa
![]()
i potpis
(ovaj moj smajlic i potpis je cisti primjer lonac-poklopac metode, steta pa nemam jos i opisu odgovarajuci broj postova...ali budem, budem...)
da, gore okarakteriziranom kao "sa više od 2000 postova"..MMoover prvotno napisa
a bubimirko je bio toliko sam protiv svih i neshvaćen na forumu da ga već neko vrijeme nema
sorry, nisam si valjda prisvojila preveliku slobodu što se ne mogu oteti dojmu da me tvoji postovi malko podsjećaju na njegov izražaj
pozdrav i dobro došli![]()
dobro je radi ravnoteže imati i muški dio tipkaroša![]()
moover, popularan si, popularan..![]()
a kaj se to dogodilo s bubimirkom?
Popularan..mikka prvotno napisa
Eto dodoh i ja biti poklopac!
Dobrodosel!!!
mikka, bubimirko je na prisilnom odmaranju od rodinog foruma.
to sam skuzila, al ne znam zakaj?retha prvotno napisa
sorry na uzurpiranju, popularni!
prepoznala sam se pa ću samomaria71 prvotno napisa
![]()
ok onda štikliram i tebi![]()
![]()
MMoover prvotno napisa
Musculinum :
ja sam iskren i direktan, ponekad i previše. Kažu ljudi - s neba pa u rebra.... pa mi se onda citiraju pravila ponašanja, da ne vrijeđam i ne psujem i tak.. =svakom loncu poklopac
Femininum:
Ne slažem se s forumašicama koje briju kak je ovaj forum ultraozbiljan, te onima kojima je svaki treći post - smajlić =svakom loncu poklopac
baš me čudi za muškarca da nezna da kad puca u vlastiti gol ne vodiš,nego prima autogol![]()
ups.mislim![]()
valjam se na podu od smijeha.... ti stvarno misliš da si zanimljiva? Možda nekome jesi, meni nisi... valjda si se prepoznala pa se sad pokušavaš opravdati "pametnim izjavama"... ma, radi šta hoćeš.... lonac-poklopac je i dalje aktualan...:D
![]()
I ak ćeš se već pravit pametna s latinskim, mislim da se piše masculinum...![]()
ja se ne trebam pravit pametna, ja to(meni sasvim dovoljno) već jesam 8)
tvoj post malo liči na mješavinu povrijeđene sujete i PMS-a,čim ne vidiš da je to bio tipfeler![]()
napuštam topic!
ili možda bolje rečeno, prva popuštam![]()
hi![]()
![]()
ma super su mi ovi što dođu postat na rodin forum i onda im niiiiiiiištaaaaaa ne valja:
- babe u PMS-u
- loncu-poklopci (u prijevodu čvrsti stavovi i ljudi koji ih uopće imaju)
- pravila ponašanja
- dojenje do punoljetnosti
.....ma da ne nabrajam
ljudi, ukucat u tražilicu forum i izlistat će vam ih barem stotinu na kojima sve gore navedenog nema, i na njima vašoj sreći neće biti kraja
treba samo naći načina pomrit se s tim da je rodin forum rezerviran za sve gore navedeno, i po tome je valjda jedinstven
Stijena![]()
Sve smo mi ugrožene čim smo mmovera učinile tak popularnim a ničim to nije zaslužio osim što je muško(valjda)
meni se cini da muski dio foruma ponekad bocne sa stereotipima (ili cinjenicama?),
a zenski dio se uhvati na to kao ribice na mamac i vozi misko.Stijena prvotno napisa
A jel to neki rat na pomolu ? :/
Još ne znam za koga navijam![]()
haloooo, traktorka, a ja naivno mislila da si ti u mom taboru, baš si frendica![]()
![]()
![]()
rat? kakav rat?
jel se trebam naoružat?
ne, ne, ne ovo što sam ja postala je samo izraz moga zbunja što se svako malo dogodi da netko tko ima nešto protiv ovoga gore navedenog ide postati na ovom forumu koji je btw za nešto takvo između ostalog valjda i predviđen, i onda stalno problemi jer se cijeli svijet (čitaj sve forumašice i šire) urotio protiv njega/nje i njegovih/njezinih stavova suprotnih onome što se ovdje zastupa.
Pogledaš naslov i sve ti jasno !
Peace ljudi 8)
Ma MMoover se samo malo mazi , i kao hoće da ga svi nešto ne vole,a ustvari je dobar kao bebica!
[quote="Stijena"]
svako malo dogodi da netko tko ima nešto protiv ovoga gore navedenog [quote]
ovo sami ja mislila(do skoro), sestro po zbunjenosti![]()
dok mi jednog jutra8ili je bilo veče :/ ) nije postalo kristalno jasno, da ti ljudi imaju samo jedan problem i to problem sa sobom,kakve god prirode on bio...
eto, sad fakat odo![]()
pa forumi i postoje za to da se razmjenjuju razlicita misljenja i nevidim razlog zbog cega neko nebi smio postati na ovdje ako se neslaze sa ovim gore,naravno dok je sve na kulturnom nivou.
kako god,mislim da se polako prelazi u krajnost![]()
ovo sami ja mislila(do skoro), sestro po zbunjenostiStijena prvotno napisa
![]()
dok mi jednog jutra8ili je bilo veče :/ ) nije postalo kristalno jasno, da ti ljudi imaju samo jedan problem i to problem sa sobom,kakve god prirode on bio...
eto, sad fakat odo![]()
da, upravo tako, dok je god rasprrava na kulturnoj razini, različita mišljenja su ok i smisao su bilo kakve rasprave, sve dok se god ljudi ne nazivaju pmsičnim babama koje su svakom loncu poklopac jer se možda ne slažu s njegovim različitim mišljenjem
ali, dobro, ovo je možda loš primjer
i možda tanak led
i samo moje mišljenje
, bok
ma, to vam ono k'o kad mali sićušni pesek mahnito laje, jer je mali i jer se boji!![]()
sad jos samo fali da i MMoover pokaze svoju sliku kao i bubimirko i onda da postane preko noci ljubimac i od onih koji ga nevole![]()
He,he-ova ti je dobra,no čisto sumnjam,ionako je rekao da neće ni sinovu fotku na net,a kamoli svojus_a_n_d_r_a prvotno napisa
![]()
ajde, dobro da ne vidim samo ja sličnosti....mislila sam se odavno javiti kako me gore navedeni neobično asociraju na jednojajčane blizance po "muškosti" i pisanju na ovom forumu ali stadoh usred radnje jer tko zna što si ja sebi umišljam :/traktorka prvotno napisa
ma cure kak ne kužite, pa to vam je reinkarnirani bubimirkoabonjeko prvotno napisa
ovaj egotopic je preslikani bubimirkov kad se kao trebao ukazati na RR
e sva sreća da nam je mmoover otvorio ovaj topic, već dugo nismo ovako tračale![]()
![]()
![]()
samo ne vjerujem da ćemo još dugo
imam feeling kad napokon okači svoju fotku da će biti forumski mezimac![]()
hint, ako si dobro građen ostavi kacigu( radi anonimnosti ) i obuci tange
sta ti je pa da ispadne masovna histerija na forumu,ono,vristanje,cupanje kose,itd.maria71 prvotno napisa
![]()
zasto me ovo opet podsjetilo na bubimirove slike sa skaniclom na glavi
salu na stranu,ja ipak mislim da se ispod MMooverove kacige skriva simpatican decec![]()
Ja preuzimam odgovornost glede histerije!s_a_n_d_r_a prvotno napisa
MMoover, skidaj se!
A Bubi....
Nemojte ih uspoređivati, gledajte, nisu oni to zaslužili, posebno Bubi.
Samo, moram priznati da me minula želja da pogledam što se krije ispod škarnicla kad sam skužila da je ankin. He, he, prestala sam ići na topic![]()
Hoće li se javiti neki slobodni, zgodni, rodan?![]()
rodan???? :?AdioMare prvotno napisa
provjereno plodan.....valjda!!!!![]()
ma neeee, rodan, k'o kruška!rodan????
provjereno plodan.....valjda!!!!
![]()
Ajme čovjek se više ne javlja!
Prestrašile ste ga,babe jedne!
Kaže MŽ: "postavi onu fotku iz 2001 u kratkim hlačama i bez mjice, kad si imao 15kg manje nego sad, pa nek žene sline..."AdioMare prvotno napisa
![]()
Meni je Mmoover baš simpa. Bok![]()
Jedino što stalno pokušava plivati protiv struje i misli da je jedini u tome
E, greška! ne mislim da sam jedini, ali mislim da sam jedan od rijetkih koji o tome stvarno piše... hrpa njih ima stav kao ja, ali šute, jer sa rogatima se ne valja bost'...Angie75 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Bash zato je on moj idol![]()
kaze sto mu napametii to postujem ...
ruku na srce ali onak bez pretjerivanja bar 40 % ekipe tu govori nesto sto nemisli tako.. ono samo pertlice vire iz guza ostalih forumasica![]()
npr. jedna poznanica koja je tu pishe KORISTIM SAMO PLATNENE nedaj boze
da moram stavljati pampersice ..dudu mi nekoristimo..bočica nemamo bla bla.. a doma ima duda da mala nosi u ustima po jednu i na svakom prstu po jednu pampersica ima vishe nego u merkatoru![]()
Mi sutra ujutro putujemo u Pulu na koncert... :D :D :D
gejsha![]()
ako te poznanica prepozna i umlati ? a ?![]()
i štikle iz tura sam ja prva uvezla ,tek da se zna!![]()