Ajde, razmišljam jutros, zašto ja ne bih forumašicama napisao nešto malo o nama.... One s više od 2000 postova (koje valjda pročitaju apsolutno sve postove na forumu i za sve lonce imaju poklopac) su vjerojatno već čitale neke moje postove (i duboko ih analizirale), pa su već stekle neki stav (da, vjerujte mi, pogrešan je)... al za vas ostale, ovako:
MŽ i ja smo vas dugo čitali neregistrirani, a onda meni nešt puklo pa rekoh, ajd da se registriram...Nije mi se dalo ulazit u rasprave i družit se, više nam je do prikupljanja korisnih (a i onih beskorisnih) informacija o trudnoći, porodu, odgoju, zdravlju itd....
M. je začet na moru u srpnju prošle godine, trudnoća je prošla super, bez komplikacija i sve po PS-u. U petak, 27.4.2007., nakon 16h provedenih u čekaoni/predrađaoni/rađaoni na SD, na svijet je došao mali Mooverić, težak 3.3kg i dug 51cm. Ja sam bio prisutan i moram priznati da je to meni fenomenalno iskustvo koje ne bih preporučio ostalim muškarcima (hehe, šala mala)...
Prvih cca mjesec dana smo ga široko povijali, batrljak od pupka je otpao nakon 10 dana, morali smo obaviti lapizaciju (3 tretmana), nakon toga sve ok.
Na posljednjoj kontroli (2mj starosti), M je imao 6.200kg i 62cm i sve je ok. Mali se voli kupati, a kad je budan uglavnom se smije i maše rukama. Strašno se voli nositi, u zadnje vrijeme okrenut od mene, voli razgledavati okolo po stanu. Također se voli gledati u ogledalu.
Počeli smo ga uvoditi u neki dnevno-noćni ritam i to zasad šljaka. Spava u komadu po 3 sata, nakon noćnog dojenja brzo zaspi i tak... Supruga stalno čita knjige, savjete, časopise o bebama, posvećuje se 100% sinu i to mi je super. Svaka joj čast, puno je volim i cijenim zbog toga.
Što se tiče mojih stavova na forumu, ja sam iskren i direktan, ponekad i previše. Kažu ljudi - s neba pa u rebra.... pa mi se onda citiraju pravila ponašanja, da ne vrijeđam i ne psujem i tak... ma sve ok, nije bed...
Ne slažem se s forumašicama koje briju kak je ovaj forum ultraozbiljan, te onima kojima je svaki treći post - smajlić (lonac-poklopac)... I volio bih kad bi neke forumašice naučile da kad korisnik stavi smajlićiza svog posta, da to znači šalu, zezanciju, a ne ozbiljan stav...
![]()
Ajd, dosta za ovaj put, ostatak drugom prilikom... živili...![]()