Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: pelene na 40 stupnjeva

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno pelene na 40 stupnjeva

mame slatkića u platnenim pelenama, kako oblačite klince na ovim temperaturama.mi nemamo klimu i najradije mih hodala bez ičega pa mi dođe žao staviti bilo šta i na dijete. Bodić još nekako, ali pelenu?pa još debelu, pa cover? Mislim da će mala sutra prokuhati, najavljuju 40. Kakve pelene vi koristite?

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pelena + cover + bodi bez rukava. Mijenjamo pelenu svakih sat ipo i tad je otuširam cijelu. Ni mi nemamo klimu. Vruće je ko u loncu, a ona nervozna ko pas, samo kenjka, ni nosanje ne pomaže

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam stavljala, dok ih je nosila, bez covera ili u vuneni cover/soaker. U tome je guza prirodne temperature i da je pakleno. Znaš ono, kako na plaži imati hladno pivo - staviš bocu u vunenu čarapu, makar i na sunce. Taj princip. Inače, u pamuku i PUL-u je još uvijek ugodnije nego u jednokratnima, ma koliko tanke bile.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo bez zastitnih, samo fitted pelena i gore neka majica bez rukava jer bi se bodi smocio. Doduse, mi nastojimo zraciti guzu sto vise jer je crvena.
    I potpisujem ovo o kenjkavosti, i moja je nervozna od vrucine.

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo samo u peleni (na drukere,jer čičak otkopča) bez zaštitnih.

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi isto kao Bimba iaia

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo u stanu u pocketicama (dosta nam je hladno u stanu) a kad idemo van obučem im male gaćice, pa presvlačim kad se popiške...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

stavila sam joj danas tetru+svedsku na čičak, bez covera i majica bez rukava

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

po danu i po doma fitted bez covera ili pocketice - gore ili gol ili majica bez rukava
    za van pocketice + hlačice i majica

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Uz vjecitu kombinaciju majice bez rukava i fittedica bez covera, ili pocket FB mi smo se dosjetili nase preslatke pelenice tigrice - tocnije flis covera u koji stavljamo samo tetru i jako smo zadovoljni ali samo za po doma. MMu je to super, samo promijeni tetru a ima ih slozene na hrpici. Malom se isto svidja. Nije mu vruce, mekane su i pasu mu. Jedino kaj ga po vrucini nervira su neke fittedice koje su vec starije i oslabio im je cicak pa mu se razmrdaju i smetaju ga. Onda ih skine, dodje do mene i da mi ih. Pa mu stavim neke druge. 8)

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Onda ih skine, dodje do mene i da mi ih.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

samo pelena i cover(kombinacija pul i pamuk),a nekad i obicni.bez majice vec 2 mj i nikad se nije prehladio.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Uz vjecitu kombinaciju majice bez rukava i fittedica bez covera, ili pocket FB mi smo se dosjetili nase preslatke pelenice tigrice - tocnije flis covera u koji stavljamo samo tetru i jako smo zadovoljni ali samo za po doma. MMu je to super, samo promijeni tetru a ima ih slozene na hrpici. Malom se isto svidja. Nije mu vruce, mekane su i pasu mu. Jedino kaj ga po vrucini nervira su neke fittedice koje su vec starije i oslabio im je cicak pa mu se razmrdaju i smetaju ga. Onda ih skine, dodje do mene i da mi ih. Pa mu stavim neke druge. 8)
    ovak i mi po doma. samo ne stavim tetru vec ulozak. i ona skine "iznosanu oslabljenog cicka" pelenu. i to kad se popiski.
    nekda je samo u fitted, bez covera i uloska. nekad u gacicama. zavisi kako piski u tutu taj dan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •