-
Zadah
Od čega se jednom dvoipogodišnjaku može javiti zadah iz usta?
Da napomenem da ima sve zdrave zubiće i da slinavi već nedelju dana. Ja tipujem na grlo (mada fino jede što obično nije slučaj kod bolnog grla, barem kad je on u pitanju) a mm tvrdi da je moguće da ima nekakvih probavnih smetnji. Zadah se javlja isključivo ujutru kad ustane, tokom dana se praktično ne oseća.
-
Kada kod Šimuna osjetim drugačiji miris iz usta nego inače, već znam da će biti nervozan ili dobiti laganu temperaturu. Tako znam da je u pitanju grlo. To se dogodilo nekih tri, četiri puta, i baš nedavno (imao je temp., u krvi nisu bili povišeni leukociti, nije pio antibiotike, prošlo je samo od sebe), a povezujem to i sa izbijanjem zubića. Eto, tako je kod nas. Znam da definitivno nije od hrane.
-
Primjetila sam da kad Jeleni idu zubi, pojačan je zadah. Također zna biti pojačan kad je bolesna. Ali ako kažeš da ti se čini da je sve OK, pretpostavljam da su zubi u pitanju. Jesu izašli svi zubi? Jeleni tak sad idu petice.
-
Moja princeza je imala strašan smrad iz usta kad je pokupila streptokok - ali uz to je išla i temperatura...
-
Može biti i od refluksa želuca. To je jedan od simtoma. Doduše, moj Leo ima ferluks i nema zadah. Nije pravilo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma