-
s Dianom bez problema: rekli "vrijeme je za spavanje", spremili se za spavanje, stavili u krevet, izgrlili, izljubili, pomazili, ostavili odškrinuta vrata, ona zaspala.
Karlo: uvijek isključivo na rukama, čak nije moglo proći zajedničko ležanje u krevetu jer je on mislio da ćemo se igrati. Onda je tata uzeo stvar u svoje ruke i to tako da je stavio Karla u krevetić, sjeo pored krevetića, tiho pjevušio, kad bi se Karlo htio ustati vratio ga u ležeći položaj i Karlo zaspao. To je trajalo dulje od uspavljivanja na rukama, ali je bilo fizički lakše.
Dogodilo se onda par puta da smo ga stavili u krevetić i da je ostao ležati. Mi izađemo iz sobe, ali vrata su širom otvorena (znaš naš raspored u stanu - iz dnevne se ulazi u spavaću pa nismo daleko). On sam zaspe. Ima naravno faze kad ne želi tako nego na rukama,ali mislim da smo na dobrom putu.
Ti bi mogla s Leonom razgovarati (on je bistrić
) i objasniti novi način odlaska u krevet - maženje s mamom, izljubljivanje i tako redom, ali onda on ostane spavati sam jer je već veliki. Vrata sva širom otvorena da vas čuje.
A da mu uredite sobu? Ne mora nužno u njoj još spavati, ali čisto kao ideju na koju će se navikavati?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma