-
iva9 super, čestitke i da sve bude u redu. :D
I mene je beba iznenadila kao i tebe...
-
Čestitam i želim sve da bude za 5 :D !
-
ČESTITKE NOVOJ MAMI A I TATI BOGAMI
-
Hvala vam cure.
-
Rasplakala si me, jako mi je drago zbog tebe, sve će ovaj put biti u redu, zaslužila si draga
-
Predivno! Čestitam!!!
:D :D :D
-
I opet čudo! :D Čestitam i veselim se zbog tebe. :D Neka se sve dobro završi!!!!!!!
-
-
Iva
-
-
-
-
-
-
-
-
Re: Trudna sam
Cestitam od srca. Prekrasno je ponovo se uvjeriti da cuda jos nisu napustila ovaj svijet.
-
:D ,kako je predivno čuti ovakve vjesti :D Čestitam i želim tebi i tvojoj mrvici sve najbolje!
-
-
iskreno se veselim svim trudnoćama, ali kada nas tako predivno iznenade, to je nešto još posebnije, uživaj, ne brini, ovoga puta će sigurno sve biti "školski", pusa za tebe i tvog malog
-
-
iva9, čestitam!!! :D
Nemoj se brinuti, meni je na 7+2 plod bio cca 6,5mm, pa je sve u redu do sada (kuc-kuc). Biće to sve dobro, samo se ti čuvaj tih kašeta i prateće opreme...
-
Iva9 prekrasno
Uživaj i nemoj se bojati!
-
-
Bravo za malih najljepših 5 mm na svjetu! :D
-
-
Čestitam od
-
-
čestitke od srca ti šaljem!!!
:D :D :D
-
čestitam draga
-
Čestitam!
:D
-
Cestitam :D :D
i zelim ti da sve prodje za 5
-
Malo sam mirnija jer sam trazila po internetu o mjerama i nasla na poliklinici Harni da je emrij u 6 tjednu 2-6 mm,a u 7 tjednu 7-13.Posto sam ja u sestom onda je to ok,a i ta kasnija ovulacija je razlog.Ja sam na bolovanju od onog dana kada sam napravila test.Pazim se i sada treba cekati drugi ultrazvuk.Ova godina je krenula ostro i ima da ispraznimo ovaj podforum.
-
Iva svaka čast!!!!!!!!!!Čestitke! :D
-
Čestitam od
!
-
Bravo Iva, ovo mi sve sliči na prst sudbine i jednostavno znam da ovaj put sve mooora biti u redu. :D čestitke od mene i malecke
-
:D :D to se zove predivno!!!
:D :D ČESTITAM OD
-
Prekrasno, čestitam od srca
-
:D Prekrasno, pridružujem se svim čestitkama i želim ti od sveg srca mirnu i urednu trudnoću te lak porod prekrasne čudesne bebice!
-
iskrene čestitke i vjerujem da će sve bit u redu. Ne bi štetilo i da se malo pripaziš što se posla tiče.
-
-
čestitam od srca!
ma sve će biti ok
-
ajme iva plaćem od sreće :D Ništa se nemoj brinuti, mazi bušu i uživaj jer draga ti si nam trudna
-
iva prekrasno :D
-
Cestitam od
-
-
čestitam :D :D :D :D
najbolje su kućne radinosti
-
jupi!
-
Baš sam sretna zbog tebe! Bilo je i vrijeme!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma