75 g kuskusa
200 ml bistre supe od povrća
75 g kuskusa
200 ml bistre supe od povrća
dobro zvuči, samo mi reci sto je to kus kus![]()
kuskus ti je grupi pšenični griz,ali ne znam koliko sam ti sad pojasnila :/gejsha prvotno napisa
čekaj da se javi naša kuskus savjetnica -ajvi![]()
Kus kus ti je zdrpbljena i pročišćena pšenica s vremenom kuhanja 3 min. Skoro gotov proizvod. Manji od prosa za pola.
Evo salata čeka vrijeme ručka ali po isprobanom sinoć - odlična je.
baš sam htjela napisati a u zadnje vrijeme skoro uvijek kuskus zamijenim prosom. da se malo odmorimo od pšenice.![]()
A koliko kuhate proso? Ja ga obično dodam u nešto, nikada ga nisam kuhala solo...
ja sam ga prelila ovom vrelom supom i poklopila 20 minuta, s tim da ga nisam otklapala da bi para bolje djelovala i bio je magnific![]()
hvala![]()
Ako sam danas skuhala (prelila vrućom vodom) previše kus kusa... mogu li to ostaviti za sutra u frižderu?
Mislim jeli ok za jesti sutra, a da nije neka fora onako kao s krumpirom :/
Mislim da nema problema, kuk kus je kao pašta, ne znam zašto se ne bi mogao jesti idući dan.
Ovo je super salatica za vrućine, baš šteta što je moj kus-kus završio u hula-hopu (mogla sam ga i rižom napuniti)Kupit ću drugi, pa ću probati ovo...
naravno da možetalia7 prvotno napisa
možeš ga ubacit u varivo od povrća(prije serviranja),a možeš ga ubacit u smjesu za polpete ,kako mesne tako i one od povrća, bude jako fino![]()
tenks cure, nisam imala pojma da toliko nabubri. Planirala sam ručak jučer za sestru i sebe, a na kraju sam imala prepunu zdjelu kus kusa.
Ok, imamo i danas ručak![]()
Zdinstala sam 3 male tikvice na maslinovom i kapuli, dodala 2 velike, oguljene i očišćene pomidore, začinila ih s puno puno svježe majčine dušice (timijana). Na roštilj tavi i malo maslinovog pripremila 2 patlidžana isjeckala ih i sve to pomješala.
savršen ljetni ručak!