Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Sokovnik,štapni mikser...

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Sokovnik,štapni mikser...

Dali ima sokovnik za normalnu cijenu a da se može stvarno skroz dobro očistit :? rastavit oribat....
    i koji štapni mikser uzeti ili je to sve isto(jel se i s njim može dobro sok napraviti?
    Dali mi treba još koja zgodna i korisna spravica kad ču počet djete hranit(mislim s još nečim osim cicanja)

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Za sokovnik ne znam jer ga stvarno ne koritim. KOristim štapni mikser za sve. Imam štapni sa više nastavaka, ali u stvari najviše koristim onaj osnovni. To mi je za sve. Ne mogu zamisliti kuhanje bez njega. Čak i za ono za što mi prije nije trebalo, sad ga koristim

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

U stvari ti nisam odgovorila na pitanje
    Mislim da je sve ista stvar, ne možeš puno pogriješiti. Ja koristim i za sokove, za shakeove, ma za sve...
    Sretno s dohranom

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ma šta će ti sokovnik? Samo gnjavaža oko pranja. Ako baš hoćeš djetetu napraviti sok, naribaj jabuku/mrkvu/whatever i istisni sok kroz gazu/tetru. Taman toliko soka koliko dobiješ djetetu je dosta. Inače sokići samo napune želudac, a malo hranljive vrijednosti, zato radije daj cijelu voćku.
    A štapni mikser je dobra stvar. Ja imam neki Tefalov, sa tri nastavka i dvije brzine. Zasad koristimo samo osnovni (ima još i sjeckalica i ono za praviti šlag). Dobar je, i nije bio nešto mnogo skup (cca 100KM~50eura)
    Sretno sa dohranom

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma ja bi ipak sovovnik (koji se dobro pere) :? ako netko zna
    jer kad vidim one floroscentne :shock:
    A nekako uvijek dijeca sama osim vode i sokiče žicaju jer vide drugu djecu(imam ja još vremena) ali da se od početka navikne na taj okus bez dodanog šečera :/

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Philipsov sokovnik. lako se pere, lako rukuje. Nije preskup, cca 500kn smo ga platili prije nekih pola godine.
    Braunov stapni mikser. Vec godinama u uporabi, za krem juhice, ma za sve...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ima neki štapni mikser u Metrou na akciji, mislim da za 100 kn, a ima onaj metalni nož koji se skida, posudu sa sjeckalicom, metlicu od miksera i visoku posudu. Mislim da se povoljnija cijena ne može naći.
    On ti, naravno, neće zamijeniti sokovnik .

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I mi imamo štapni mikser i uopće ne znam za što ga koristiti. Može savjet?

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Je li možda koja od vas kupila štapni mikser "Thunder Stick Pro", kojeg su do nedavno nudili na TV-prodaji? Reklama mi se jako svidjela, samo bih voljela čuti iskustva iz prve ruke...
    Anyone?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sjeckalicu koristim za usitnjavanje luka, češnjaka, peršina... Također, bila mi je super za prve kašice. U njoj se mogu samljeti orasi, lješnjaci, bademi... Možeš napraviti i manju količinu paštete. Loša strana sjeckalice je što ne postoji poklopac koji ide u perilicu (ili ga ja nisam uspjela naći), pa se on mora prati ručno.
    Onaj štapni nastavak je super za milk-shake, za usitniti voće za pekmez, također možeš napraviti kašice. Može se napraviti i krem juha.
    Jako je bitno da se štapni nastavak može skinuti, jer je inače pranje gotovo nemoguće (a ima i takvih). Inače, cijene su tu negdje oko 200-300 kn, na akcijama se zna naći za malo ispod 200 kn, a ovo u Metrou je stvarno super prilika, dođe mi da ga kupim svima koje znam za slijedeći rođendan.

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zanima me ima li tko http://www.emmezeta.hr/bijela-tehnik...stapni-mikser/ , od sutra je u kauflaundu na 50% a moj neki noneme rikava, dal se ovaj isplati?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 14.05.2014. at 19:16

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ništ kupila pa ću javit dojmove, ali na prvu ruku dva put je jači od ovog kaj imam doma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •