Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: flis po ljeti

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno flis po ljeti

jedno pitanjce: po danu koristimo isključivo fb pocket pelenice, ali imamo problema sa unutarnjim flisom. stvaraju se male grudice i to mu se lijepi za kožu. mislila sam preko tog flisa prišit tetra gazu, pa me zanima vaše mišljenje o tome. ili ako je neko to već napravio, kako funkcionira? hvala puno

nikilo

Početno

Mislim da nema potrebe prisivati vec svaki put ubaciti tetru preko.To se ne bi smjelo dogadjati ako je dobra kvaliteta.Ja ih imam ok su ali mi nisu drage ljeti.Isto kao da ja lezim na deki ljeti ggggggggggggrrrrrrrrrr

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni su ok, jer su male. fb ulošci nam nisu bili ok, pa ih punim sa tetra ili prefold pelenom. to mi je isto palo na pamet stavit tetru vani, ali me frka da ne promoči tako. budemo vidjeli, hvala

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa
    meni su ok, jer su male. fb ulošci nam nisu bili ok, pa ih punim sa tetra ili prefold pelenom. to mi je isto palo na pamet stavit tetru vani, ali me frka da ne promoči tako. budemo vidjeli, hvala
    Moglo bi ti promočiti. Flis odvuće vlagu unutra u uložak pa nema kaj curiti. Probaj pa javi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •