Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: AS RENOLUX?

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno AS RENOLUX?

imam AS marke RENOLUX koju sam kupila u turbo limaču.u njoj se je vozio moj sinčić koji ju je već odavno prerasao zbog težine.dobro je uščuvana pa sam mislila iskoristiti i za drugo dijete.čudno mi je što na njoj piše da se mogu voziti djeca od 0-18 kg,a ja sam svog sina vozila tek sa 6 mjeseci,pa me zanima da li bi mogla voziti novorođenče u toj sjedalici?nekak mi po mojoj procjeni nije za bebeu makar se ona da i nakositi u poluležeći položaj.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

koliko je meni poznato sve sjedalice koje su deklarativno za grupu 0 i I, što znači da pokrivaju težine od 0 do 18 kg, obično imaju preokomiti naslon da bi u njima mogli voziti novorođenče. osobno ne bi stavio svoje dijete u tu sjedalicu prije nego navrši bar nekih 6 mjeseci (normalno da to ovisi o razvoju djeteta).

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

to sam si i mislila.svoje prvo dijete sam stavila u tu sjedalicu kad je navršio 6 mjeseci.zašto onda stavljaju takve naputke uz sjedalice?ima dosta neiskusnih roditelja koji ne znaju kakva je sjedalica za njihovo dijete.a moje osobno mišljenje je da dijete treba biti u ležećem položaju par mjeseci.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj cisko-kid@net.hr prvotno napisa
    to sam si i mislila.svoje prvo dijete sam stavila u tu sjedalicu kad je navršio 6 mjeseci.zašto onda stavljaju takve naputke uz sjedalice?ima dosta neiskusnih roditelja koji ne znaju kakva je sjedalica za njihovo dijete.a moje osobno mišljenje je da dijete treba biti u ležećem položaju par mjeseci.
    Ne znam na kakav ležeći položaj misliš, ali malo dijete se vozi u "jajetu", ne u košari, ako si na to mislila - sorry ako sam krivo shvatila, ali govoriš o ležećem položaju, pa da ne bude zabune.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj cisko-kid@net.hr prvotno napisa
    a moje osobno mišljenje je da dijete treba biti u ležećem položaju par mjeseci.
    osim ako je u autu
    tada je za njega najsigurniji kut od 45-60 (za malo stariju bebu) stupnjeva, a s obzirom da se radi o vremenski kartkim periodima sigurno nece nastetiti bebinoj kraljeznici.
    to je polozaj koji najbolje pridrzava kraljeznicu i glavicu u slucaju naglog kocenja ili sudara.

inace ima dosta kombiniranih i nisu sve bas tako lose. ima kombiniranih koje su dosta pojastucene kako bi se beba u njima skroz ok namjestila.

cisko ajd pogledaj malo ovaj topic: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=45449 a ima ih jos slicnih

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •