Čitala sam cijeli topic i našla brdo zanimljivih informacija
Bzara svaka ti časti baš mi je drago da si trudna te da ti se želja ostvarila!
![]()
Imam i ja jedno pitanje. Baš kad sam se odlučila na popravljanje zubi (4 komada) ja sam nenadano ostala trudna i sada to svakako želim privesti kraju jer imam jednu dobru i spretnu zubaricu koja to obavi lake ruke i vrlo brzo. Jedino me brine moja gornja lijeva osmica koja je počela rasti prije koji mjesec. Nevjerovatno, ali jednako sam tako prošla i sa gornjom desnom osmicom. Počela mi je rasti prije prve trudnoće i nisam ju vadila pa mi se na kraju gnojila i počela urastati u obraz jer imam malu čeljust, a velike zube i definitivno moje osmice moraju van (preporuka oralnog kirurga koji me pregledao). Izvadila sam ju kad mi je prvo dijete imalo 3 mjeseca i to bez pola muke jedino to je ona tada već dobrano virila van, a od ove koja mi sada raste je vani samo špic. Bojim se ići vaditi u trudnoći jer kada sam vadila donju osmicu koja nije ni provirila van imala sam jako težak oporavak i neprestano sam tjedan dana bila na Voltarenima. Opet, bojim se ne vaditi pa da mi se tamo pred kraj trudnoće ne počne gnojiti i stvarati probleme. Sliku imam od prije nekoliko mjeseci dok je taj zub još bio potpuno unutra.
A jesam ga iskomplicirala i odužila.Ako mi možeš pomoći savjetm bila bih ti zahvalna
![]()