-
prestanak dojenja
Moram ovo podijeliti s vama, meni je upalilo pa će možda i vama !
Pri svakom nastojanju da prestanemo cikiti Vito je dobio histerične napadaje. Jednu večer nakon što sam došla kući s posla, Vito je po običaju tražio ciku a ja sam mu rekla da je mama na poslu izgrebala ciku i da me jako bubi te da mu je ne mogu dati. Na moje veliko iznenađenje on uopće nije navaljivao i evo već deset dana mi ne cicamo. tu i tamo se ko sjeti pa mi kaže mama daj cicu ali to je to. :D
-
Od prvog dana kada sam saznala da sam trudna bila sam uvjerena da ću dojiti svoje dijete i već tada sam mislila da je to nešto divno. Tako je i bilo. Lara se rodila i odmah je sisala. OK, rekoh sama sebi, dojiti ćemo sigorno do godine dana. Napunila Lara 1. godinu, pa dobro rekoh budemo još malo dojili pa možda sama odustane. Međutim odustajanje se nije naziralo. S obzirom da je po noći najviše cikala, odlučila sam da ćemo za vrijeme godišenjg probati odustati. Došao godišnji i prošao godišnji, i Lara otišla kod bake na tjedan dana jer smo mi počeli raditi a ona imala još tjedan dana slobode od jaslica. I tako je moja Lara kod bake počela spavati po cijelu noć i ne tražiti cicu. Sada ne sisamo punih 10 dana i puno bolje spavamo po noći i ona i ja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma