-
Dok ti se ne javi netko obučeniji od mene, mogu ti samo reci da je meni bebač bio na neonatologiji 11 dana i jos je bio uspavan radi zutice i nikad nije htio previse vuci. Uvijek bi zaspao, zato sam ja tijekom podoja stalno radila kompresije i pritiskala cice skroz odozgo prema dolje i slušala vuče li sta bolje. S tim da ja to nisam radila pri kraju podoja nego stalno jer on inace ne bi htio jesti (ako mu ne bi curilo dosta jako). Ako imas osjecaj da ne pojede masnije mlijeko , tj ako ti jos imas mlijeka nakon sto ona pojede znaci da je mozda upravo ovo "moje" posrijedi pa bi ti kompresije pomogle. A ako unatoc tome ne zeli vuci, izdoji to pa joj ponudi umjesto adaptiranog i izdajaj se nakon podoja jos malo da ti dodje jos mlijeka (ako imas manjka). A je li ti beba imala zuticu? Od toga bebe budu jako lijene i pospane .
Inace, meni je T isto dobio premalo u prvih 20 dana- samo 8 dag i doktor je bio zadovoljan, ali je patronazna rekla da je to malo. Tada sam ja skuzila da on neefikasno siše i da je preuspavan i pocela s ovim s to sam ti napisala.
Drzim fige da vam krene bolje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma