NatasaM,

prije se mucila dok je pokusala kakiti i prduckati, ali nekako je to sve bilo vezano uz pocetne grcice. Ja pazim sto jedem i dala sam joj par puta prije obroka SAB Simplex kapi, pa je situacija sada bolja.
sada nema problema, odnosno ne muci se kada se pokaki. u zadnja dva puta je to bilo bas iza ad mlijeka. stolica je i dalje zlatno zute boje, kremasta i obilata. jucer i prekjucer je imala po jednu stolicu dnevno. i izbaci ju bez problema i, kako sam rekla, ova zadnja dva puta dok papa adaptirano mlijeko. dajem joj ***, i udio zeljeza na 100ml gotovog obroka je 0,8mg. ja joj nikad ne dajem puni obrok, odnosno do sada smo davali cca 60ml u 24h. max 120ml. sve ovisno o situaciji, ali pokusavam sto manje.
izdajalicu sam koristila jer mi zaspi na cici, pa se opet budi nakon 5 minuta kad ju pokusam premjestiti u krevetic i smiri se opet na cici a nista specijalno ne jede - kad joj umjesto cice dam svoje mlijeko na flasicu onda halapljivo pojede. znaci ipak je gladna, ali mi nije jasno zasto na cici ne jede. ovako bi bila 24h na cici, a malo bi pojela. zato koristim izdajalicu jer mi je nekako lakse dati na bocicu svoje mlijeko nego ad. nemam nekako griznju savjesti. a zelim da dobiva sto vise mog mlijeka.
moje pitanje je sta da radim da beba jede, da znam da se najela a ne samo provela 2h na cici cuclajuci, spavajuci i povremeno gutajuci. to mi je najveci problem.

hvala!