Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: pedijatar u Zadru i druge info

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno pedijatar u Zadru i druge info

Dobili smo uputnicu za labos i bris grla, ali ne mozemo to u Biogradu nego moramo u Zadar pa me zanima gdje trebamo ici, u bolnicu ili Dom zdravlja? Gdje je Dom zdravlja u Zadru?
    Drugo, htjela bi da ga pregleda pedijatrica jer vuce tu upalu grla vec mjesec dana, a nemam povjerenja u lijecnicu u tur. ambulanti - mogu li na hitnu pa da mi tamo daju uputnicu za pedijatra u bolnici? Znam da u Puli tako funkcionira, ali ne znam je li to pravilo ili si svaki grad organizira po svom.
    Trece, ako ne mogu dobiti uputnicu, molim za preporuku (i adresu) privatnog pedijatra.

i jos: radi li se uopce bris grla ako vec tri dana pije antibiotik? :?

Hvala!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brisevi se rade u poliklinci na Kolovarama ( to je nekih 100 metra
    južno od bolnice ) , krv se vadi u dječjem labosu koji se nalazi u bolnici.

Možeš ići na hitnu i onda dobit uputnicu za pedijatriju , a i u samoj zgradi
    hitne pomoći imaju 2 pedijatrijske ordinacije , pa mislim da bi te i ondje
    mogli primiti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja imam jedno pitanje na istu temu - imam bebu od dva mjeseca i trebala bih na cijepljenje - inače živimo u zg ali smo dva mjeseca u godini na Pagu i nije mi sjajna opcija malu trpat u auto i furat u zg po ovim vrućinama na cijepljenje. Ima li tko kakvu preporuku za cijepljnje u zg (onaj ''koktel'' 5 u 1 bih uzela) kakvog privatnog pedijatra u Zadru ili mogu li samo otići u neku bolnicu u Zadru na pedijatriju i zatražiti isto cjepivo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u bolnicu ne primaju bez uputnice
    možeš otići kod bilo kojeg privatnog pedijatra
    samo što neki imaju cjepivo , a kod nekih moraš sam kupiti u ljekarni
    pa donijeti

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

možeš li mi preporučiti kojeg privatnog?
    ne znam gdje bih pogledala, malo sam googlala i nisam ništa našla...

dijanam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Blanka Dundov Žic
    pregled se naplacuje cini mi se 250 kn, ne znam kako bi islo za cijepljenje. Ordinacije je blizu Raiffeisen banke.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

eola, jesi dobila pp??

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

bili smo u ponedjeljak, hvala curama koje su nam dale savjet i upute
    U bolnici smo vadili krv, sve je bilo ok; na pedijatriji ga naravno nisu htjeli poslušati pa smo išli na hitnu, tamo nije radio ni jedan pedijatar pa je ljubazna gospođa na porti nazvala u dječji dispanzer i pitala hoće li nas tamo primiti i dogovorila naš dolazak.
    Primila nas je dr. Bakmaz, dobra, draga i topla osoba, vrlo susretljiva i spremna pomoći i savjetovati. Od sveg srca ju preporučam, stvarno me pozitivno izmenadila. Pregled nije ništa koštao jer smo imali zdravstvenu iskaznicu.
    Ono što sam iz svega zaključila, iako ne znam (a trebala bi znati ) je li to stvarno tako zakonski regulirano, jest da ukoliko dijete ima zdravstvenu iskaznicu HZZO, može doći bilo kojem primarnom pedijatru koji sa HZZO ima ugovor, a ne treba ići u turističu ambulantu. Za cijepivo ne znam, ali pretpostavljam da ga svaki pedijatar može dati, samo je pitanje cijene samog cijepiva.

Inače, F ima bronhitis, sedimantacija 26 što znači da vjerojatno nije upala pluća, temp nema već treći dan i nadamo se da je to sad gotovo. još koji dan, pa će moći i na kupanje. :D

dijanam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bogu hvala!

Kako si trazila privatnog pedijatra, a i niti ja ne znam ovo sto si pisala i cak mislim da nemamo pravo ici bilo kojem pedijatru sa ugovorom sa HZZO-om - tako sam ti savjetovala pedijatricu za koju znam da prima neupisane po toj cijeni.

A dr. Bakmaz je moja pedijatrica i zbilja je

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj dijanam prvotno napisa
    Bogu hvala!

Kako si trazila privatnog pedijatra, a i niti ja ne znam ovo sto si pisala i cak mislim da nemamo pravo ici bilo kojem pedijatru sa ugovorom sa HZZO-om - tako sam ti savjetovala pedijatricu za koju znam da prima neupisane po toj cijeni.

A dr. Bakmaz je moja pedijatrica i zbilja je
    Mozes mi dati njene kontakte. Biti cemo na moru mjesec dana, pa za svaki slucaj.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nemam broj telefona, ali jako je kako naći, pored crkve sv Šime pitaš gdje je dječji dispanzer i to je to.
    nadam se da ti neće trebati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

BAKMAZ SILVANA,
    dr.spec.pedijatar, specijalistička pedijatrijska ordinacija
    Zadar, Prolaz Cara Augusta 1
    (023) 214 551

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke