Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Probadajuća bol u dojci

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Probadajuća bol u dojci

Nisam trudna (koliko znam) i ne dojim od 14.02.2007.

Danas cijelo poslijepodne osjećam povremenu probadajuću bol u desnoj dojci. Samo me na trenutak žestoko probode negdje od bradavice pa do kosti, i prestane. A za 15ak minuta opet isto.

Zna li netko što bi to moglo biti?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Iskreno nemam pojma. Samo sam te htjela utješiti ( šta i nije neka utjeha) i reći da nisi jedina. I meni je tako bilo, nisam mogla naći uzrok, prošlo je i ja zaboravila na to. Eto nije neka pomoć
    Ako se netko javi s objašnjenjem i meni će biti razotkriven misterij

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Eto, i meni prošlo bez objašnjenja :/

Ne ponovilo nam se

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo, i mene ponekad to malo boli/probada. Ne dojim 5 mj.
    I ono kad mislim o tome, onda me i probada...ah ta psiha. Probada me vise desna, a ponekad i lijeva dojka. Kod mene bol nije jaka, više dosadna.
    Ako ima itko slicno iskustvo, neka napise koju rijec :/

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I mene probada i to uvijek lijeva.
    Probadanje počme na mjestu gdje sam prije 12 godina imala cistu, širi se po cijeloj dojci i za par sekundi prestane.
    Bila sam valjda pedeset puta na UZV. Uglavnom je sve ok samo imam mastopatiju.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja već neko vrime osjećam bol u lijevoj dojci, blizu bradavice.
    ali to je nekako tupa bol koja se malo javi, pa je opet ne osjetim.
    na dodir me boli.
    zadnji uzv prije x godina bio ok.
    a sad nikako uhvatit vrimena za ponovni pregled, a ikreno malo sam i trtaroš za otić na pregled pa sve odgađam po parolom "nemam vrimena".

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kod mene uvijek lijeva, evo je sad me već oko mjesec dana boli, nekad tupo, nekad probada. ne dojim unazad godinu dana, kad sam bila na zadnjem uzv/pregledu, dokica rekla da je sve u redu i nek zaboravim tupu i slabu bol ispod lijevog pazuha, jer da je sve ok. pipam stalno i nalazim tek uzdužnu neznatnu oteklinu, kao mliječni kanalić zapravo (tako mi je bilo i prije trudnoće, u ovulaciji, isto mastopatija. spremam se ovih dana opet na kontrolu, da ne bi bilo. zanimljivo, pojačava se kad se uzrujam

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cure ja vam samo mogu reći da bi bilo najbolje da odete na pregled.Najvjerojatnije nije ništa ali tako barem nečete razbijati glavu što je, zbog čega vas boli i sl.Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam ovaj tjedan obavila pregled i uzv dojki zbog probadajuće boli u
    lijevoj dojci.Stvarno sam bila zabrinuta.Dojiti sam prestala prije više od
    godine dana i čudni simptomi su počeli prije 2 mjeseca.
    Naime samo što sam dr objasnila o kakvim simptomima se radi, odmah mi je rekla, a nije me ni počela pregledavati da je to sekundarna bol od kičme.Hm ja sva u čudu, naime trenutno sam na bolovanju zbog bolova u kičmi.Sa dojkama je na sreću sve ok, a kičma je u komi i bol se reflektira u lijevoj dojci jer me lijeva lopatica boli.Eto to vam je moje iskustvo.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno desna

Mene boli desna dojka od korijena prema pazuhu. Počelo je još prije rođenja male, a onda gadni mastitis, pa par laganih, pa dugo ništa i sad kad valjdaprestajemo dojiti opet - skoro tri godine. Ja se nadam da je to u vezi s tim zbrda zdola cicanjem isto me najviše boli kad sam uzrujana ili jurcam okolo i radim sto stvari - čini mi se da ima veze i sa vježbanjem. I mogu napipati svakave kanaliće, ali to mi liči na normalno samo puno i tu i tma zaštopano. Nadam se da nije opasno. 27-og idem na UZV pa ću sve ispitati ginekologicu. joj već me strah. pa valjda sam zaslužila malo mira s tim cicama nakon 5 godina dojenja s malom pauzicom od par mjeseci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •