-
Probadajuća bol u dojci
Nisam trudna (koliko znam) i ne dojim od 14.02.2007.
Danas cijelo poslijepodne osjećam povremenu probadajuću bol u desnoj dojci. Samo me na trenutak žestoko probode negdje od bradavice pa do kosti, i prestane. A za 15ak minuta opet isto.
Zna li netko što bi to moglo biti?
-
-
Eto, i meni prošlo bez objašnjenja :/
Ne ponovilo nam se
-
evo, i mene ponekad to malo boli/probada. Ne dojim 5 mj.
I ono kad mislim o tome, onda me i probada...ah ta psiha. Probada me vise desna, a ponekad i lijeva dojka. Kod mene bol nije jaka, više dosadna.
Ako ima itko slicno iskustvo, neka napise koju rijec :/
-
I mene probada i to uvijek lijeva.
Probadanje počme na mjestu gdje sam prije 12 godina imala cistu, širi se po cijeloj dojci i za par sekundi prestane.
Bila sam valjda pedeset puta na UZV. Uglavnom je sve ok samo imam mastopatiju.
-
ja već neko vrime osjećam bol u lijevoj dojci, blizu bradavice.
ali to je nekako tupa bol koja se malo javi, pa je opet ne osjetim.
na dodir me boli.
zadnji uzv prije x godina bio ok.
a sad nikako uhvatit vrimena za ponovni pregled, a ikreno malo sam i trtaroš za otić na pregled pa sve odgađam po parolom "nemam vrimena".
-
kod mene uvijek lijeva, evo je sad me već oko mjesec dana boli, nekad tupo, nekad probada. ne dojim unazad godinu dana, kad sam bila na zadnjem uzv/pregledu, dokica rekla da je sve u redu i nek zaboravim tupu i slabu bol ispod lijevog pazuha, jer da je sve ok. pipam stalno i nalazim tek uzdužnu neznatnu oteklinu, kao mliječni kanalić zapravo (tako mi je bilo i prije trudnoće, u ovulaciji, isto mastopatija. spremam se ovih dana opet na kontrolu, da ne bi bilo. zanimljivo, pojačava se kad se uzrujam
-
Cure ja vam samo mogu reći da bi bilo najbolje da odete na pregled.Najvjerojatnije nije ništa ali tako barem nečete razbijati glavu što je, zbog čega vas boli i sl.Sretno!
-
Ja sam ovaj tjedan obavila pregled i uzv dojki zbog probadajuće boli u
lijevoj dojci.Stvarno sam bila zabrinuta.Dojiti sam prestala prije više od
godine dana i čudni simptomi su počeli prije 2 mjeseca.
Naime samo što sam dr objasnila o kakvim simptomima se radi, odmah mi je rekla, a nije me ni počela pregledavati da je to sekundarna bol od kičme.Hm ja sva u čudu, naime trenutno sam na bolovanju zbog bolova u kičmi.Sa dojkama je na sreću sve ok, a kičma je u komi i bol se reflektira u lijevoj dojci jer me lijeva lopatica boli.Eto to vam je moje iskustvo.
-
desna
Mene boli desna dojka od korijena prema pazuhu. Počelo je još prije rođenja male, a onda gadni mastitis, pa par laganih, pa dugo ništa i sad kad valjdaprestajemo dojiti opet - skoro tri godine. Ja se nadam da je to u vezi s tim zbrda zdola cicanjem isto me najviše boli kad sam uzrujana ili jurcam okolo i radim sto stvari - čini mi se da ima veze i sa vježbanjem. I mogu napipati svakave kanaliće, ali to mi liči na normalno samo puno i tu i tma zaštopano. Nadam se da nije opasno. 27-og idem na UZV pa ću sve ispitati ginekologicu. joj već me strah. pa valjda sam zaslužila malo mira s tim cicama nakon 5 godina dojenja s malom pauzicom od par mjeseci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma