-
skok u razvoju - pomaze li izdajanje?
cini mi se da moj sinek prolazi nekakav 1. skok u razvoju (imamo tocno 15.dana a cula sam da je skok 3. tj pa pretzpostavljam da bi to moglo biti to). naime, zadnja 2 dana nikako da se skine s cike, eventualno je pocne izbacivati al onda skuzim da se hoce podrignuti i ako mu onda ponudim jos, uzeti ce je opet u usta. prvo sam mislila da se prezderava a sad se pitam ima li icega u ciki. to njegovo cicanje ne traje po cijeli dan kao sto sam vidila da su neke cure pisale od 15h do ujutro nego samo u doba kad je vrijeme cicanja, niej godtov za nekih dosadasnjih 20min ili pol sata nego za 2h. i onda ga jedva umirim ili zaspe od umora.
procitala sam da se tim neprestanim cicanjem navuce mlijekuo u roku. zanima me jel izdajanje pomaze. naime moja patronazna mi tupi otkad je dosla 1. dan da se trebam stalno izdajati i dati mu to mlijeko u polusnu tako da si sama navucem dovoljno mlijeka koje ce me malecki traziti poslije. mozda je upravo mislila na ovo razdoblje?
kad se uspijem izdi+ojiti (najcesce preko noci kad dulje spava) onda mali halapljivo sve pojede iz bocice. znaci da je gladan.
ne znam jel neka od vas isto se izdaja il mu samo pusti da on po cijele dane vuce i zivcira se?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma