Ma ne ustručavam se, dapače, ali nije tako često kao prije jer se ne osjećam nimalo seksi, jer mi je do nedavno bilo prevruće i disati, a poze, bolje da ne pričam. Ali baš se sada spremam u akciju jer se nadam da će požuriti porod!
Ma ne ustručavam se, dapače, ali nije tako često kao prije jer se ne osjećam nimalo seksi, jer mi je do nedavno bilo prevruće i disati, a poze, bolje da ne pričam. Ali baš se sada spremam u akciju jer se nadam da će požuriti porod!
da, vidjeh![]()
uf, dvaput mjesečno. nekad se desi dvaput tjedno, ali fakat rijetkoja bi voljela više, a i mm, ali naš patuljak se još uvijek budi svako malo što mene iscrpljuje, a i ubija mogućnost spontanog vođenja ljubavi. živim za dan kad će bar kad ode spavati spavati recimo 2 sata bez 3 buđenja, dojenja i ostalog...mi smo imali faze da smo navijali budilicu usred noći i seksali se jer drugačije nije išlo. sad planiramo uzeti slobodan dan kad malac krene u vrtić i nadoknadit bar malo propuštenog
![]()
Mene muči što osim što nemam volje (ni prije poroda ni poslije poroda) nikako mi neidu org. pa sam onda jos vise frustrirana i umjesto da uzivam samo razmisljam kako moram napravit jos to i to po stanu, moram svrsit jer ce se naljutit itd itd
A koliko se mi se.x.amo u mjesec dana moze se nabrojat i na prste
![]()
svaka čast!
Suzzy meni isto fali to naše zajedniko vrijeme, samo za nas
al često dođe moja mama, pa ukrademo koji trenutak za sebe, iako su stvarno kratki ti trenuci, jer malena ciki non-stop
al nemoj se toliko brinuti za izgled, pa svatko normalan razumije da se tijelo nakon trudnoće i poroda promijeni, ako te to brine pa pitaj ga, al sumnjam da je to njemu problem
joj, mi smo prije trudnoce skoro svaki dan ili 2x, ali sada nista, jer mi je ili mucno ili me to boli.
A valjda ce mi doci zelja kada prodje 1 T.
prije par dana mi je doslo u 2 ujutro pa sam ga probudila, a poslije je 2 dana vikao da je iskoristavana sta mogu kad mi je doslo
![]()
![]()
od poroda :/ nabrojim na prste jedne ruke.![]()
![]()
Ja u prosjeku svaki drugi dan, MŽ u prosjeku dvaput mjesečno.![]()
[quote="MMoover"]Ja u prosjeku svaki drugi dan, MŽ u prosjeku dvaput mjesečno.[/quote
: opad u nesvijest i pad niz stepenice
Kod nas ima prilično oscilacija. Nakon prvog poroda kad smo stigli jer njega ionako nikad nije bio kući (na putovanju i po 10 dana), a kad je i bio, barem jednom dnevno (koliko nam je kćerka dozvolila). Nakon drugog poroda, nekih godinu i pol barem jednom dnevno, li kad sam počela raditi, to se smanjilo na oko 3-4 puta tjedno. Sad kad on radi 2 posla, prođe ponekad i tjedan dana da ne bude ništa. Zadnji tjedan je cijeli kući pa je bilo svaki dan, ponekad i dvaput![]()
samoda vam javim da smo mm i ja razgovaralii i rekla sam mu sve šta mi je na duši. Već je 2 tjedna na godišnjem i doma nam je JAKO živahno, sva sreća da karlo spava 2 puta dnevno :D :D . Nekoko sam u zadnje vrime smirenija, zadovoljnija, sretnija....... Znam od čega![]()
super ! :D
joj kod nas nakon prvog poroda ja sm morala tjerati mm od sebe (bila epi) ali coek bio uporan pa nakon 5 tjedana uspio dobiti i bilo je barem 1 dnevno (nekada i vise puta). To je bilo prije 9 god, a sada situacija katstrofa (zamjenili ulogu tjeranja od sebe). U cijeloj trudnoci (osim ona prva 3 mj moglismo cijelo vrijeme)bilo mozda 10tak keksanja, nakon 6 tjedana (tj odugovlacio kao moram prvo na pregled iako nije bilo ovaj put epi) i obavljenog pregleda di je receno da je sve u najboljem redu samo 2 puta i to na moje nagovaranje i izistiranje.
sve me je strah da mm poprima zenske hormone jer jedino sam cula od zena da ih boli glava, da su umorne..... a sto se muskih tice jedino sto sam cula kada i gdje ,moze i odmah.
Tjedno 2 puta.. :D
Kad djetešce spava, prva stvar koju treba učiniti jest seeeex! Onda ide ručak, punjenje mašina i ostalo.... I tako se stigne. 8)Felix prvotno napisa
ili ručak zagori, ili je veš neopran, ili je dnevni razbucan
mi imamo kompromis: on posprema suđe u mašinu i čisti pod a ja mu dam![]()
Kad djetešce zaspi prva stvar koja se radi je vraćanje kičme u prvobitni položaj( ako je zaspalo na rukama ). Ako je zaspalo na ciki u krevetu, akrobatsko silaženje s kreveta i munjevita priprema obroka za taj dan jer dok se probudi -daj jesti. Zatim neprestana animacija, ako se igra solo pospremanje, stavljanje veša u mašinu i sl. do slijedećeg uspavljivanja koje ne mora uvijek biti jednostavno i kratko. I tako prek dana. M-evi rade pa se ova tvoja konstatacija vjerojatno odnosila na vikend. Ili dok je muž na godišnjem. Mislim da je ovaj scenarij češći. ( Dao Bog da sam u krivu, pa da je svima onak kak je opisala Anita-AZ )Anita-AZ prvotno napisa
da se priključim temi...
kad sam rodila, mučilo me zašto MM ne želi kao prije (često i dugo i sve ostalo što uz to ide..), čak mi je prošlo kroz glavu da se stvari više nikada neće vratiti na staro.
sad, 4 i pol mj. od poroda, seks odličan (i sve što uz to ide) i za moj ukus dovoljno čest (nikad nismo obraćali neku pozornost na učestalost koliko na trajanje (o daaa
) i kvalitetu. sad mi je čak i bolje nego prije trudnoće (iako da je po mome ubacila bih još koju zaigranu večer u tjedni prosijek, hehe)
misionarski položajhappyness prvotno napisa
![]()
Ne mogu vjerovati koliko vas ima uspaljenih. Pohotnice jedne!
Ja jednostavno nemam snage, spaava mi seee.![]()
Vrijeme provedeno na Roda forumu je obrnuto proporcionalno vremenu provedenom u krevetu... pa se po broju postova može sve lako provjeriti...![]()
poznato mi je to "spava mi seee....". ali ja na to gledam ovako:inga prvotno napisa
seks (ako je dobar) :
a) razbudi i djeluje ako injekcija optimizma i energije
b) pogoduje mirnom, lakom snu....
ni a) ni b) ne može biti loše![]()
djeluje KAO , a ne djeluje AKO ...sorry...
pogotovo kod mene. kad sam kod md-a broj postova mi drasticno padneMMoover prvotno napisa
![]()
Točno tako! 8)k2007 prvotno napisa
Jooj, mogla sam mislit da cete me sad zaskociti s teorijama.![]()
Jednostavno sam dosla do raspada sistema, ali vjerujem u obnovu.
Dobro a jel ima neka od vas dobrovoljka/dojilica da mi uleti na par dana? Naime moje dete spava uglavnom sa cikom u ustima, pa ako bi neka htela da pozajmi ciku, a da se MM i ja posvetimo jedno drugom. Kako smo zagoreli 5min bi nam bilo dovoljno![]()
vissnja, kad dodem u bg javljam se na duznost![]()
E baš sam na nekom drugom topicu (gde si pisala da je TM u Bg) htela da ti kažem da se javiš za šetnjicu, ali može i za ovo![]()
Šalu na stranu moje dete svako dnevno spavanje 'sprovodi' sa cikom u ustima, a uveče se uspavljuje satima pa MM uglavnom zaspe pre nje
Nadam se da će se situacija popraviti, inače ovo je strašno, 4x za 4 meseca!!!!
cuj, kolko se ja vidim s md, ne stojite vi ni tako lose..![]()
poziv za setnju necu odbiti.. pristajem biti i surogat sisa ako treba.
Meni je radi krvarenja i jako rizične trudnoće (mirujem od početka) zabranjen sex! Bar onaj klasični po knjigama!A prije ... :shock:
![]()
prije trudnoće svaki drugi treći dan,u trudnoći dok god smo smjeli(do 6.mj)a poslije trudnoće kad god stignemo jer smo se tek vretili doma od mojih i muž je preko tjedna u zg,znači vikend je naš čim cure hajaju.inače ako prođe predugo bez sexa oboje smo napeti i nervozni,ovako kvalitetno provodimo zajedničko vrijeme(ono malo što ga imamo)
mi smo se stalno seksali prije trudnoce, pa sam se bas bojala kako ce biti nakon poroda tj da li cu mu biti i dalje privlacna (udebljala sam se, pun trbuh i grudi strija i to me totalno deprimira jer sam sama sebi ruzna i to pogubno djeluje na moju seksualnost), ali se sad seksamo skoro i cesce-zahvaljujuci mm. ja cesto puta budem premorena, ali me on uvijek uspije nagovorit i uvijek mi je drago nakon jer je po meni seks u braku jako vazan i ja se poslije super osjecam i blazeno zaspem, i mislim si pa mozda bas i nisam neprivlacna??
Jučer mi je MM konačno priznao zašto smo skoro bez se... Kaže da je to od kad je bio na porodu.![]()
Uf, stara tema, ali ne mogu ovo ne primjetiti...Ja baš imam osjećaj da smo nakon poroda (prvog naravno, a ništa se nije promjenilo ni nakon drugog, a neće sigurno ni nakon trećeg) još maštovitiji, otvoreniji jedno prema drugome. On je moje drugo tijelo...I sad je stvarno stvar sve više u kvaliteti nego u kvantiteti...
:shock: Nije valjda??? Prestani mu kuhati,prati... pa reci da ne kuhaš otkad si rodila!tryxy prvotno napisa
![]()
Daj skuži ti njega! Pa kaj nemre odvojiti te dvije stvari? Pa ne bude svaki put tak izgledalo, pa nebude svaki put izašla beba. Mislim, ne...?tryxy prvotno napisa
![]()
mogu vam reci da sam se i ja bojala da necu vise biti privlacna md-u. na svu srecu se nije dogodilo, bar tako on kaze.
tryxy bas mi je zao da je takva situacija. htjela sam napisati da mu mozda das malo vremena da to rijesi, ali vidim da si rodila prije skoro godinu dana. jesi sigurna da je to od poroda?
tryxy pokušaj mu pojasnit da je porod u biti jedno krasno iskustvo..koje je tebe obogatilo kao ženu...i neka pogleda šta ste s njim dobili...
e, da...dijete dat na čuvanje, pa na provod...
ali sve u svemu...razgovor...
MM nije bio na porodima, ali se više pali na mene otkad sam mama. sad dal je stvar u cicama, ne znam.
i ja sam s svakim djetetom sve više napaljenija, i sex mi je sa svakim porodom sve bolji, ko da su mi se namnožili živčani završeci... nama je prosjek jednom dnevno sad kroz ljeto. čim se pruži prilika . po danu, po noći, gdje i kak stignemo. ponekad kad MM dođe s posla na pauzu, a beba spava i stariji sin se zaigra, znamo se zaključati u kupaonu. nismo jednom vikali kroz vrata da popravljamo veš mašinu![]()
Mi vićemo da peremo prozore pa smo zaključali radi propuha.kraljica85 prvotno napisa
Cure, bas ste lude![]()
Evo, sustigao sam ženu... :DMoover prvotno napisa
A cuj, neki nsiu za to, sta ces...tryxy prvotno napisa
Ali sad nema natrag, sta je vidio, vidio je.
Ja bi pak rekla, sto manje razgovora o toj temi, vise akcije i inicijative i zaboraviti ce sta je vidio.