Stranica 5 od 9 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 415

Tema: koliko često (rijetko) vodite ljubav???

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ne sjećam se tog događaja, eto toliko je to bilo davno

Bila sam trudna, pa ništa, nije dopustio doktor, a onda ogrooooman trbuh, bolni ginekološki pregledi- ništa..... i tako eto poroda...... sada boli rez, beba plače, mlijeko curi, ma svašta nešto. Čekam prvi gin pregled..... a do tada ništaaaaaaa..... a mjeseci idu, pa idu....

Najbolje da sam napisala kratko ništaaaaaa ili nikada

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sex,polako zaboravljam sta je to uopste???

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Kod nas je sve bolje i bolje iako bi M.M htio puno cesce,ali kad nas plac malicke prekine jednom,pa drugi put,e onda ti treci put vise nije do nicega) S obzirom na posao,dijete i druge obaveze seksualan zivot nam je prilicno bogat i kvalitetan

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj disa prvotno napisa
    X.
    A da odem doktoru? Razmišljam o tome već neko vrijeme, ali me je . Vjerujem da ima veze sa hormonima.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa
    Citiraj disa prvotno napisa
    X.
    A da odem doktoru? Razmišljam o tome već neko vrijeme, ali me je . Vjerujem da ima veze sa hormonima.
    naravno da su hormoni i treba vremena da se sve vrati na svoje...vjeruj mi kako si izgubila zelju tako ce i doci,mozda jos veca nego prije)

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sad me vec pomalo brine. Prije rodjenja moj libido je bio odlican, cak i malo veci od MM. Nas intimni zivot bio je odlican, zanimljiv, zAdovoljavajuc, redovan, bogat... U trudnoci takodjer, jer sam imala zelju cijelo vrijeme trudnoce.
    No, otkako sam rodila, moj je libido gotovo nestao. Nije me zabrinjavao, jer je to normalno, "krivila"'sam promjene hormona, dojenje, prirodni tok tijela. Ali, sad, nakon vise od godinu dana, iako je jos uvijek dojim, moj libido se nije nista popravio, iako ga stalno cekam da se popravi . Mislim, problem je samo u libidu, jer u samom osnosu uzivam kao i prije, i svaki put mi prodje kroz glavu zasto tako ne uzivamo cesce. Prije sam bila puna zelje, a sad zelje niotkuda, a sve mi je isto, i samoj mi nije jasno zasto.
    Hoce li se to popraviti i kada? Jel tako radi dojenja?

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Isabel prvotno napisa Vidi poruku
    Sad me vec pomalo brine. Prije rodjenja moj libido je bio odlican, cak i malo veci od MM. Nas intimni zivot bio je odlican, zanimljiv, zAdovoljavajuc, redovan, bogat... U trudnoci takodjer, jer sam imala zelju cijelo vrijeme trudnoce.
    No, otkako sam rodila, moj je libido gotovo nestao. Nije me zabrinjavao, jer je to normalno, "krivila"'sam promjene hormona, dojenje, prirodni tok tijela. Ali, sad, nakon vise od godinu dana, iako je jos uvijek dojim, moj libido se nije nista popravio, iako ga stalno cekam da se popravi . Mislim, problem je samo u libidu, jer u samom osnosu uzivam kao i prije, i svaki put mi prodje kroz glavu zasto tako ne uzivamo cesce. Prije sam bila puna zelje, a sad zelje niotkuda, a sve mi je isto, i samoj mi nije jasno zasto.
    Hoce li se to popraviti i kada? Jel tako radi dojenja?
    Osjećam točno kao ti, ne kužim u čemu je problem. Mislim da sam podsvjesno ljuta na muža jer nije preuzeo veći dio odgovornosti oko djeteta. I meni je seks ok kad se desi, alijakorijetko osjećam potrebu za njim

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj tryxy prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer mi je MM konačno priznao zašto smo skoro bez se... Kaže da je to od kad je bio na porodu.
    Uf, stara tema, ali ne mogu ovo ne primjetiti...Ja baš imam osjećaj da smo nakon poroda (prvog naravno, a ništa se nije promjenilo ni nakon drugog, a neće sigurno ni nakon trećeg) još maštovitiji, otvoreniji jedno prema drugome. On je moje drugo tijelo...I sad je stvarno stvar sve više u kvaliteti nego u kvantiteti...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam u svakoj trudnoći (dakle, tri dosada) od negdje 14-15tj imala strogu zabranu odnosa od strane ginekologice..... Dakle u trudnoći nula bodova....
    Inače kad nisam trudna prakticiramo dosta često, nekoliko puta tjedno....
    Nakon poroda pričekamo prestanak krvarenja (al ajde naon prvog poroda nismo mogli izdržati dulje od mjesec dana, )
    Sad intenzivno razmišljam o nekoj super kontracepciji koja bi mi odgovarala poslije poroda.........
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 07.08.2010. at 23:09

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Otkad sam se opet počela baviti sportom, zadnjih tjedan dva, libido se vratio. Mislim da su me mučile 4 kg viška...bolesna sam...

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Otišla na godišnji, samo dijete i ja i napokon sam se zaželjela mm! Trebala mi je samo jedna mala distanca od tjedan dana da se "vratim"!

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

MM stalno radi noćne

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    MM stalno radi noćne
    I???
    Pa ostaje vam cijeli dan...

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

MM stalno radi noćne
    Potpuno te razumijem.Kad se probudi oko 15 sati pije kavu, pa na brzinu mora nešto raditi jer nema kad,a kuća traži, pa je već vrijeme da krene na posao.
    No sreća pa moj ne radi stalno noćne.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    I???
    Pa ostaje vam cijeli dan...
    Ne baš cijeli, ali ostane nešto sitno.. još kad bi djecu mogli tempirat da spavaju kad nam paše bilo bi super.. ali..

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne baš cijeli, ali ostane nešto sitno.. još kad bi djecu mogli tempirat da spavaju kad nam paše bilo bi super.. ali..
    Ma zezam te malo, naravno da nije lako sve uskladiti.
    Vibram da krene na bolje.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Ma zezam te malo, naravno da nije lako sve uskladiti.
    Vibram da krene na bolje.
    Ma znam.. Nije nama tako loše, bitna je kvaliteta, ne kvantiteta..

pinguica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj disa prvotno napisa Vidi poruku
    X

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

A meni je mm rekao da ga više niti ne privlačim. Imamo još i sina od 2,5 mj.imala sam carski po drugi puta,bojjim se nove trudnoće koje uopće ne smijem imati,bar 3 do 4 godine. Ma, drage moje meni nije ni do sexa nikak. Svega mi je pun kufer.A jel vam se kad desilo da vas sexa dok dojite,ma meni je to fuj.al šta ćeš moraš trpit radi bračnih dužnosti. jedva čekam da nabavim piule da možda se budem mogla opustiti.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj TIGRICA prvotno napisa Vidi poruku
    A jel vam se kad desilo da vas sexa dok dojite,ma meni je to fuj.al šta ćeš moraš trpit radi bračnih dužnosti.
    Ti se šališ, jel da? Pa zar to itko radi u blizini djeteta?
    I kako to on mene može seksat? Valjda se seksamo, nas dvoje, a ne on mene. Meni to zvuči ko silovanje A ova priča o trpljenju radi bračnih dužnosti mi je malo isto

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Ti se šališ, jel da? Pa zar to itko radi u blizini djeteta?
    I kako to on mene može seksat? Valjda se seksamo, nas dvoje, a ne on mene. Meni to zvuči ko silovanje A ova priča o trpljenju radi bračnih dužnosti mi je malo isto
    Uzela si mi riječi iz usta.. nadam se da je šala..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Uzela si mi riječi iz usta.. nadam se da je šala..
    mora biti šala, ne vjerujem ni da sam ovo pročitala, a ne da to netko radi, moram reći da mi je došlo na povraćanje, iako nisam sklona ostavljati neke zgražajuće komentare nisam se mogla suzdržati

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Slažem se s curama i Tigrice, mislim da zbog svega što si napisala trebala bi razmisliti o tome da bježiš što dalje od takvog muža jer poniženja koja ti pruža su strašna!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Tigrice, ako je situacija zaista takva kako pišeš (ne privlačiš muža, sex trpiš da bi ispunila bračne dužnosti) bojim se da su to problemi koje moraš čim prije riješiti, zbog sebe i djece.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s curama i Tigrice, mislim da zbog svega što si napisala trebala bi razmisliti o tome da bježiš što dalje od takvog muža jer poniženja koja ti pruža su strašna!
    Nije na niti svjesna toga kada to ovako normalno i otvoreno napiše na forumu...Jao!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I meni se čini da nije svjesna...ili si ne želi priznati Kao što je Frida napisala- moraš misliti i na sebe i na djecu ako je stanje zaista kako pišeš.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

E znate rijetko kad svratim na ovu temu koja je poprilično dugo iza nas,ali ovo što sam sad pročitala me je toliko zgrozilo.Imam poprilično velik želudac za sve i svašta,ali ovo kad sam pročitala mi je došlo da povratim.Samo se pitam kakav to čovjek može biti da to uradi,ma fuj.Netko je napisao da je to silovanje i meni isto to tako izgleda.Sorry na ovim riječima ali misli na sebe i na klince.Ništa nije vrijednije od tebe i djece.Želim ti sve najbolje od srca.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

uf... nije dobro TIGRICE...nije to dobro......probaj popričat sa mužem, ako možeš otvoreno o toj temi.....ne treba ti to u životu .....

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kad ovako nešto pročitam, onda se nadam da je to neki trol, jer je prestrašno da bi mogla podnijeti da se to stvarno događa.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ufff..ajme...po prvi sam put na ovoj temi...ali..nemam rijeci...pa tigrice...ajme.... nikad nisam nista komentirala sta mi nije bas sjelo, ali ovo...pa jel taj tvoj muz normalan??!!!????

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tigrice žao mi ej da ti je takva teška situacija.
    Ali nemojte po Bogu to radit blizu djeteta! Bila ti njemu privlačna ili ne, kakvi god vaši odnosi bili, dijete mora biti na prvom mjestu - morate mu pružiti zdravu atmosferu, a to da te "on sexa" dok dojiš je prestrašno!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ovo gore mora da je šala.....

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tigrice, u bračne dužnosti ne spada niti je ikad spadao sex pred djetetom bez obzira na dob djeteta.

Također, tvoje tijelo je preživjelo veliki napor (dva carska u kratko vrijeme) i tm je dužan iskazati poštovanje prema tebi i tvom tijelu i odgovorno se ponašati vezano za eventualne buduće trudnoće. E, to već spada pod bračne dužnosti - uzajamno poštivanje, razumijevanje i pomaganje.

Razlog za ovoliko zgražanje je činjenica da je sex pred djetetom zlostavljanje djeteta. Iako je mali, narušavate mu integritet.

Zakonski je regulirano i silovanje u braku. Dakle, imaš pravo odbiti sex i prijavi svaki snošaj protiv tvoje volje.

Ima li itko da Tigrici preporuči neko dobro savjetovalište? U to se ne kužim, ali mislim da bi moglo biti od koristi. Možda da joj se pošalju podaci na pp jer je pitanje da li će uopće više otvarati ovu temu.

Nažalost, ja vjerujem napisanom i mislim da toga ima i više nego se želi priznati. Imala sam priliku čuti jednog oca kako se hvali da je sinu napravio seku dok je mali (cca 2-3 god) bio s njima u krevetu budan i grlio majku. Tad nisam ništa komentirala jer sam bila u stanju šoka (i par dana kasnije), ali zato sad molim da, ako itko zna gdje treba uputiti ljude s ovakvim problemima, nek napiše.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ajme meni, ja ovo ne vjerujem! žao mi je Tigrice!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

O moj Bože, grozno! Ja se još uvijek nadam da ona misli "dok doji" u smislu dokle god doji dijete (godinu-dvije), a ne tokom dojenja djeteta...u šoku sam!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kakav mu je to užitak sexati dok ti dojiš, mislim halo!!!!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mi vodimo ljubav cca dvaput tjedno, uglavnom ovisno o raspoloženju, trenutno češće pošto radimo na bebi Dok sam bila trudna znalo je biti i po tri puta na dan

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mi se družimo svake prijestupne... umorna sam ko cucak.... ( vidi potpis + nespavanje ).... pošto sam sama sa njima većinu vremena glava mi je puna brige što kako što izvesti tijekom dana da sve nekako funkcionira....
    ...danas ujutro ja uletila u kupaonu, MM stoji gol nasred i kaže mi: gledaj me gledaj, tako da imaš cijeli dan o čemu razmišljat...
    baaaaaaaaa......

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E, da nešto provjerim:
    gledala sam epizodu Cosby show-a, u kojoj Dr Huxtable (ili kako se već piše), dakle Cosby, koji je gin i radi u bolnici, napiminje paru koji su tek dobili bebu, da ništa sex barem 6 tjedana. Pitala sam se je li to zbilja neki zdravstveni podataka ili tako, radi filma.
    Nakon što sam rodila M, prošlo je 4 tjedna, i pristala sam na sx, nije mi se baš dalo, ali ajde. I mislite da nisam opet prokrvarila? Jesam. I sjetial sam se Cosby-ja. Onda sam rekla, prije 6 tjedana ništa. Tako je bilo s J, i bilo je uredu. Istina, želja nula bodova, ali mm je ok, čeka, premda sam ponekad okrutna koliko jadan mora čekati...
    Evo sada sam T, i zlo mi je ono kooooma zlo, cijele dane, i ne da mi se, ali nimalo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mamaShe, ne znam da li je 6 tjedana radi filma, ali i kod nas će ti svaki dr. preporučiti isto. Nema sexa 6 tjedana. To je valjda neki pretpostavljeni minimalni oporavak.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

To je cca vrijeme potrebno za minimalni oporavak maternice - tjedan gore-dolje, kako kome.
    To je nekad i cca vrijeme potrebno da jajnici prorade bez obzira na dojenje (rijetko, ali ima slučajeva) pa valja i to uzeti u obzir

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nikad nisam čekala šest tjedana. Čekala sam da krvarenje stane i da mi sex padne na pamet.

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma da, tak onekako. Izgleda da meni treba tih 6 tjedana...

TIGRICE, nadam se da se nisi prepala svih ovih čuđenja. Čudim se i ja, ali daj javi nam se. Nismo mi ništa protiv tebe ili vas. Naprotiv. Misim da ti cure žele pomoći, ako ti vidiš da ti pomoć treba. Drago mi je da ti je Bog uslišio želje za djecom, ali nisu djeca jedini sastavni dijelovi braka. Dapače: brak se definira kao zajednica muža i žene, a djeca su obitelj. Pa ako brak ne štima... uostalom, ti najbolje znaš, ali daj se javi. Vidim sa si zašutila nakon svih komentara koji su usljedili.

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni je trebalo i više od 6 sedmica
    a i tad, nakon 2 mjeseca se završilo samo na pokušaju
    i ne smatram to okrutnošću prema mm
    smatrala bih okrutnošću prema meni da je on insistirao ranije

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    mamaShe, ne znam da li je 6 tjedana radi filma, ali i kod nas će ti svaki dr. preporučiti isto. Nema sexa 6 tjedana. To je valjda neki pretpostavljeni minimalni oporavak.
    kad sam bila na pregledu pitala doktorica dal je prošlo tih 6 tjedana, tek tad je htjela nekaj raditi i papu

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

prošlo je 4 mjeseca od poroda, a ja još uvijek osjećam nelagodnost , zatezanje na mjestu reza od epiziotomije i u početku odnosa bol
    bez durex gela ne smijem ni pomisliti da išta uradimo
    jel to ok i koliko dugo će to tako biti tj kad mogu očekivati povratak u prijašnje opuštenije odnose

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

što se tiče mm-a on bi svaki dan, negdje dva do tri puta tjedno

Jolly avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni je od poroda prošlo 2, 5godine, al sex je još uvijek toliko rijedak da mi je i misionarska poza čista egzotika

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Jolly prvotno napisa Vidi poruku
    meni je od poroda prošlo 2, 5godine, al sex je još uvijek toliko rijedak da mi je i misionarska poza čista egzotika

meni je ta poza nakon poroda užasna...ne paše mi nikako i imam neki glupi osjećaj u glavi-da sam u bolnici i radjam.

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj disa prvotno napisa Vidi poruku
    Prošlo malo preko 4mj....
    Prva dva puta - totalni promašaj...boli za poludit.
    Nakon toga, uspjeli 2 puta. Isto bolilo za poludit, ali mi em žao njega, em žao mene, pa si sve kontam "praksom do savršenstva"
    Libido mi je umro.
    Užasno mi je sve to. Prije nam je sex-life bio odličan, a sad... katastrofa.
    Postajem nervozna frustra mustra.

Stranica 5 od 9 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •