Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 415

Tema: koliko često (rijetko) vodite ljubav???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma da, tak onekako. Izgleda da meni treba tih 6 tjedana...

TIGRICE, nadam se da se nisi prepala svih ovih čuđenja. Čudim se i ja, ali daj javi nam se. Nismo mi ništa protiv tebe ili vas. Naprotiv. Misim da ti cure žele pomoći, ako ti vidiš da ti pomoć treba. Drago mi je da ti je Bog uslišio želje za djecom, ali nisu djeca jedini sastavni dijelovi braka. Dapače: brak se definira kao zajednica muža i žene, a djeca su obitelj. Pa ako brak ne štima... uostalom, ti najbolje znaš, ali daj se javi. Vidim sa si zašutila nakon svih komentara koji su usljedili.

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni je trebalo i više od 6 sedmica
    a i tad, nakon 2 mjeseca se završilo samo na pokušaju
    i ne smatram to okrutnošću prema mm
    smatrala bih okrutnošću prema meni da je on insistirao ranije

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

prošlo je 4 mjeseca od poroda, a ja još uvijek osjećam nelagodnost , zatezanje na mjestu reza od epiziotomije i u početku odnosa bol
    bez durex gela ne smijem ni pomisliti da išta uradimo
    jel to ok i koliko dugo će to tako biti tj kad mogu očekivati povratak u prijašnje opuštenije odnose

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

što se tiče mm-a on bi svaki dan, negdje dva do tri puta tjedno

Jolly avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni je od poroda prošlo 2, 5godine, al sex je još uvijek toliko rijedak da mi je i misionarska poza čista egzotika

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Jolly prvotno napisa Vidi poruku
    meni je od poroda prošlo 2, 5godine, al sex je još uvijek toliko rijedak da mi je i misionarska poza čista egzotika

meni je ta poza nakon poroda užasna...ne paše mi nikako i imam neki glupi osjećaj u glavi-da sam u bolnici i radjam.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Čitam,čitam i rijetko tko zapravo napiše točno koliko često ima odnose
    Meni se ne da,još od prvog poroda,i prve trudnoće itd,itd.Druge su brige,stalno sam umorna i spava mi se navečer(a po danu su klinci budni,ujutro mi se isto spava ili se mali probudi u pol 6,a ja bome nebum ustajala u 4/5 ujutro radi dužnosti,po noći da me probudi bi ga zadavila,sad kad je bebi konačno počeo spavati).Inače nisam bila nešto posebno nabrijana ,u smislu da mi treba više puta dnevno i sl,2-3 puta tjedno je meni bilo čisto dosta,međutim to je sad mnogo rijeđe i ne fali mi.Ne zabrinjavam se,nisam frustrirana,kad se uhvatim tog posla dobro je,ali da imam potrebu poticati,nemam-zapravo rijetko imam.
    Svima oko mene je tako,možda od 30 kolegica 2 imaju jače izraženiji libido,pa im treba na češćoj bazi.MM-u fali,a šta ću mu ja, naviknut će se,a možda se i stvari promijene kad klinci porastu,bude više slobode itd.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Davno sam, mislim pisala na ovu temu, a sad kad je opet podignuta da apdejtujem.
    Meni se zelja, onako full vratila tek kad je mala imala vise od dve godine. To naravno ima veze sa tim sto je pocela bolje da spava, mogla sam uglavnom da predvidim njena budjenja tokom veceri. Pa onda je smanjila i dojenje. Spavala celu noc, pa sam bila odmornija. A tad smo MM i ja pocelu tu i tamo da krademo neke trenutke nasamo, dok je mala sa babom i dedom. Nismo bas izlazili uvece, ali zajednicka setnja po kvartu, do prodavnice, u nabavku nam je znacila. To vreme nasamo mislim da je najvise uticalo.
    Tako da cure, koje ste nedavno rodile, polako. Treba vremena.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo, 3 mjeseca nakon proroda ustalilo se na 2-3 puta tjedno
    prvi put je bilo 6 tjedana nakon proroda, rana od epi zatezala, al svaki slijedeći put sve bolje i bolje
    sad je super
    tako je otprilike bilo i nakon prvog poroda koji je bio carski
    kako bebe rastu, raste i učestalost
    al moje curke dosta dobro spavaju po noći, samo što kasno zaspu...
    nije da nisam umorna, pogotovo sad kad su njih dvije s malom razlikom, al nekako nađemo vremena... volje uglavnom ima (mislim kod mene, kod njega uvijek ima volje)

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hmmmm... kod mene evo malo manje od 4mj, od poroda. prvih 7 tjedana ni blizu jer sam jos krvarila,onako malo, al je curikalo. pa recimo da samo "pokusali" nekih 8 tj, nakon poroda. al nije mi bilo bas..........
    pa samo napravili neku "pauzu" od 2 tjedan, pa pokusali ponovo, pa ajde ...vec je nekako krenilo... mislim sta se tice mm on bi to vrrrllllooo cesto prakticirao .... ali meni se bas vise i neda kao nekada... sta se tice bebaca, poprilicno rano legne, ne budi se po noci, tako da mozemo po komodu.... uglavnom, da ne duljim, neka 2 puta tjedno... njemu to malo -a meni nekad i previse.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sandra23 vidim da smo rodile na isti datum i slično je i ovako kod mene nije da ja nemam želju ali sam toliko umorna da jedva čekam kad J zaspe da ukradem malo vremena za sebe, da nešto pročitam, pogledam koju seriju. Moja J se budi svaka 2 sata otprilike i cica tako da sam nekada baš iscrpljena. Nije često kako bi MM htio, ali razumije a ja vjerujem da će doći sve na svoje s vremenom. I ovo sto vissnja kaže nemamo vremena uhvatiti neki trenutak samo za nas dvoje a meni to jako treba da bih bila raspoložena za hopa-cupa.
    Meni je bitno da se kvaliteta nije smanjila a kvantiteta će doći na svoje, brinula bih se da je obrnuto.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nisam sigurna koliko puta tjedno ili mjesečno točno, ali u svakom slučaju puno rjeđe nego prije. Dvoje male djece, ja krepana, a njih dvoje ko dva priljepka. Spavaju sa nama u krevetu i to je još jedan problem. E sada mene nervira to što moj dragi muž meni tu i tamo zna malo prigovoriti kako ja njega zanemarujem. Pa jednostavno dok sve prepreke izbjegnem i preskočim, stvorim idealne uvjete opet moram jednim uhom osluškivati jel se jedno probudilo da ne probudi i drugo. Užas

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Generalno gledajući većini se libido smanjio... sad mi je lakše.
    Kao i kod ostalih, umor je glavni krivac ali skužila sam da je jedan od većih krivaca za smanjeni libido to što mi se tijelo promijenilo, višak kilograma uzima danak... sama sebi loše izgledam pa mislim da ni njemu nisam privlačna.
    Baš se nekako loše osjećam prema MM zbog toga, kao da ga zanemarujem a ni sam nema pojma koliko mi fali... najviše od svega mi fali vrijeme za nas dvoje. Ne želim ništa na silu, ili spontano ili nikako. Ma... valjda to tako mora biti, bit će opet sve po starom kad klinci porastu... jedva čekam.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

anamix, MM je sam svoj gazda i ima klizno radno vreme, a ja ne radim
    N je od ove jeseni u vrticu
    i konacno smo seli na zelenu granu sto se sexanja tice (on svrati kuci na dorucak ili rucak )

Malo je napeto jer je cesto bolesna, ali bice bolje....

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo i mene na ovu vrlo zanimljivu temu. Moj malac će uskoro 9 mj.
    Nakon poroda prvi sex je pao nakon misec dana. MM jedva dočekao, jer zadnja tri miseca trudnoće mi se nije smio približiti (a i sam bi govorija "da to nije više DI je nekad bilo").
    I tako mi krenuli Na nekih recimo 4x tjedno Što se tiče želje, moja je poraslaaaa, jako u odnosu na prije trudnoće (valjda je sva ona apstinencija imala velik utjecaj) al mi se zato puno češće desi da dobijem košaricu kad se navalim na njega jer je on jako umoran i mora se dizat ujutro.
    Iako sam vrlo aktivna dojilja, koja se budi barem 3x po noći...rijetko spavam po danu...
    Al za MM uvik iman vrimena, barem skoro uvik. Jer smatram da je to jako, jako važno

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi još nemamo tempo, jer se tek uhodavamo (danas mi je bilo 6 tjedana od poroda) i zasad smo se tek par puta laganini zabavili s keksom.

No fala Bogu da mi se libido vraća posljednjih dana (ne sjećam se da je tako nestao nakon prvog poroda, no davno je to bilo, a i uživali smo tijekom trudnoće sad doslovno do posljednjeg daha pa nije bila hića odmah kad sam izašla iz rodilišta) i da sam napokon dočekala da se mm poziva na svoje ''potrebe', budući da inače to redovito ja radim

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Prošlo je tri mjeseca od poroda i nismo se seksali niti jednom... Pokušavali i ne ide. Boli me jako... Čitala sam jedan članak kako se mnoge mame poslije poroda osjećaju kao djevice... e pa upravo se tako i ja osjećam... Boli, zateže, peče... Malo sam tužna zbog toga, ali klinjo nas toliko izmori prek dana pa prođe i tjedan da niti ne pomislim na seks....bar ja... MM je priznao da mu jako fali, al kad ne ide, ne ide.... Možda je to sve u mojoj glavi.....

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hmmmm............... čitam i kao da čitam svoj slučaj. nažalost osjecam se kao djevica...prokleto šivanje.... , bas me boli i dokle ce ???nakon 4 mjeseca !!!!
    bojim se da nikad nece više biti kao prije..šmrccc
    Posljednje uređivanje od gabica80 : 25.10.2011. at 21:50

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj gabica80 prvotno napisa Vidi poruku
    hmmmm............... čitam i kao da čitam svoj slučaj. nažalost osjecam se kao djevica...prokleto šivanje.... , bas me boli i dokle ce ???nakon 4 mjeseca !!!!
    eto i ja čitam i sve više padam u bed...imam po tom pitanju stvarno ok mm-a i začudo i libido veći nego prije trudnoće, ali "gospođa s kata niže" nije u pogonu. ne samo da se osjećam k'o djevica, nego me hvata čudan strah. naši pokušaji su već skoro 2 mj.ostali na pokušajima.neko vrijeme sam brijala kako dolje nije sve kak treba,makar dok.kaže da sve štima.
    boli,steže,pecka,...i strah me isto da šta ak više neće biti isto...
    meni je to valjda skroz psihološki,nakon poroda se osjećam baš osakaćeno...
    ima li koga da mu se situacija popravila i koliko vam je trebalo?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj gabica80 prvotno napisa Vidi poruku
    Bude se to sredilo, s vremenom, nakon nekih pola godine.... Bila sam u toj situaciji (izrezali su me do grla kad sam mlađeg sina rađala jer je išlo prije vremena i u svrhu poštede djeteta su me onako, temeljito... 22 šava ako se dobro sjećam).

Ono što mi je pomoglo bio je lubrikant (neki na bazi vode, iz ljekarne - dobila preporuku od ginekologa i još se raspitala u ljekarni). Ni danas ne znam da li je to bio placebo ili je stvarno pomoglo, ali nije važno.

Boli me kad dugo sjedim i dan danas nakon 10 godina, ali za ostale aktivnosti je u redu.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Suzach, probajte sa nekim lubrikantima jer je dolje nakon poroda jako suho i zato te boli i teško vam ide.

redprincess avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mi smo se nakon poroda prvi put nakon točno 2 mjeseca, pokušali smo i prije, ali nažalost nije išlo - što mogu zahvaliti onome koji me šivao. Jedan šav je jako zatezao i osjećala sam ga još dugo. Negdje kad je malena imala 3 mjeseca ustalili smo se na 1 do 2 puta tjedno. Zanimljivo mi je da smo vrlo redoviti nedjeljom (to nekako ne propuštamo! nesjećam se kad je bila zadnja nedjelja da nismo), a ako se desi još i tokom tjedna - to nam dođe kao bonus . I više uživamo nego prije, ja sam opuštenija, iako imam popriličan višak kg, to mi manje smeta nego prije. Apstinencije za vrijeme trudnoće nije bilo, mislim da je najduže prošlo 10 dana i to neposredno pred porod.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

iris meni je isto tako bilo kao i tebi.

čak sam kod prvog odnosa išla provjeriti da li je doc. više zašio nego što je trebao.
    frendica mi je dala savjet odmah nakon poroda da kupim lubrikant, mislim da sam nešto od durexa kupila i pomoglo je.

mada sam skužila, kod mene je bilo malo problema dok sam dojila, jednostavno nije bilo vlažno kao i prije. sada se sve vratilo u normalu.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ma joooj,ja nisam ni htjela pitati koliko šavova imam,bolje mi je bilo da ne znam...
    10 godina kažeš o tom ja pričam,obilježe te za cijeli život...
    lakše mi je kad čujem da vas ima još tj.da je to sve normalno,ali nekako skroz tugujem radi toga što mi je sve u vezi poroda umjesto ružičasto nekako traumatsko...osim bebice,naravno.
    probala sam s lubrikantom,ali nije baš pasao,probat ću taj na bazi vode.
    cocolina,kažeš da ta suhoća ima veze s dojenjem,ak sam dobro shvatila. dakle,vrati se i to u normalu,nakon kojih pola godine ili je tako cijelo vrijeme dojenja?i ja sam pilila doktoricu,jer sam već malo zabrijala da unutarnji šavovi nisu dobro zarasli

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

draga Iris moj post je bio u 10 mjesecu i danas nakon 3 mjeseca je znatna razlika odnosno 7 mjeseci od poroda..nije više osjecaj stezanja, peckanja i suhoce... odkako je beba prešla na pomalo krutu hranu dojenje se smanjilo i zaista suhoća je nestala.. tako samo opušteno, sad sam smirenija i bez trauma polako ide sve na svoje strao mjesto

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

draga gabica80, baš mi je drago da si se javila,jer sam se radi tvog posta "ohrabrila" i ja napisati šta me muči.
    baš me zanimalo kako je to kod tebe završilo tj. počelo
    dakle bitno da ima nade ...tu je cca svima znači nekih pol godine...ništa,znači preostaje samo biti nježan i strpljiv prema sebi ( to mi baš i nije vrlina)

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

prije prvog djeteta tri puta dnevno
    s jednim djetetom tri puta tjedno
    s dvoje djece 1-2 puta tjedno
    bojim se da nam s troje ne gine apstinencija na duge staze

te se maleni budi, te vece nece spavati popodne...
    te sam umorna
    te njega nema
    onda smo posvadjani
    nekad imamo goste

uf

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tri puta dnevno!!! ok,josipal,sad sam službeno "zakucana"
    pa toliko ja nisam ni u jednoj fazi svog života

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ajme 3x tjedno s jednom bebom....hmmmm
    koji upitnici iznad moje glave...

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Treba li malo dignuti ovu temu jer ljeti obično libido raste (barem meni)?

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ajme bolne teme... nisam se onako s guštom poseksala sigurno pola godine, ako ne i duže.

A nepisano pravilo je da mi je libido u podrumu dokle god dojim.
    Nakon toga se pretvaram u goropadnicu. :nema_nijednog_s_bičem?:

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme bolne teme... nisam se onako s guštom poseksala sigurno pola godine, ako ne i duže.

A nepisano pravilo je da mi je libido u podrumu dokle god dojim.
    Nakon toga se pretvaram u goropadnicu. :nema_nijednog_s_bičem?:
    I onda dođe nova beba. Pa sve ispočetka?!

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    I onda dođe nova beba. Pa sve ispočetka?!

Evo, i iz potpisa mi se vidi koliko sam kojeg dojila

A kako vidim i tebi

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dok dojim, nemam želju ali baš nikako. Ipak, pristanem, radi bračnog zajedništva, i vidim da je to dobro za nas.

Sad kad sam prestala dojiti, rekla bih da taj libido je kao neka posuda kojoj treba da se napuni. Pitanje je samo koliko vremena se kome puni. Meni trenutno oko 2-3 dana.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne koliko bi htjeli

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

češće od mog zadnjeg posta
    libido je fajn,samo meni još uvijek problem sa suhoćom, nije se nešto značajno popravilo nakon dohrane,šta će tak biti dokle god dojim?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bio je 2,5 mj u Norveškoj, taman se vratio na 8 dana a meni došla M. Stigli se jednom. Sad opet čekam 2,5 mj...
    Ali ta radvojenost poztivno utjeće na brak i libido. Zaželimo se baš jako jedno drugog.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

je,razdvojenost i ljetovanje na moru su najbolji afrodizijaci

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

potpisujem za more, kako to da kad si na moru ti se stalno sexa? mislim, bar meni. mislim da nije stvar samo u promjeni prebivalista i godisnjem (jer mi na putovanju nije tako jak libido), ali moreeee, ima nesto u morskom zraku

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ma ja mislim da je zato što si stalno gol,ležeran,slobodan,pa si nekako više u tijelu...nama se na moru normalno poseksati svaki dan, a doma nam to nije normalno he he

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

mi smo se sexali u zadnjih misec i po dana ( a ima dva i po da sam rodila) više puta nego u ciloj trudnoći....

poslije prve trudnoće nije bilo tako..libido mi je bio na razini nule

a mi smo na moru ali mora ni ne vidimo...a i vruće je...a i on radi cijeli dan i večer....

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

a ja se baš htjela nadovezati kako je tek super onima koji žive na moru

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Iris prvotno napisa Vidi poruku
    pa zapravo i je kad imaš vremena za malo uživat jer osjećaj mora i sunca na koži budi strasti...
    Posljednje uređivanje od astral : 10.07.2012. at 23:01

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Iris prvotno napisa Vidi poruku
    eee,nevalja previse nicega....ja i MM bas komentirali kako nije dobro ni kad se stalno jedno ispred drugog ljeti presetavamo goli na barci....

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam već mislila da sam izgubljeni slučaj, što se libida tiče, jer nakon poroda nikako da se vratim na staro. Ali onda ovo ljeto sam donjela odluku da ću se više truditi i probuditi onu staru želju i sebe kakva sam nekad bila. Pa sam krenula u akciju, pa je to vuklo jedno za drugim i sad se i mm to sviđa. Došli smo od 2 x mjesečno na 4 - 5 x tjedno. Iako i dalje nemamo mira jer nam se gotovo svaku noć maleni zavuče u krevet, a mm i radi po cijele dane, nastojimo naći malo vremena samo za sebe i uspijevamo. A ljeto tu samo pomaže - oskudno odjeveni stalno se palimo

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Smrdljiva čarapa- -4-5x tjedno
    Nama bi oskudno odijevanje samo odmoglo

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

..pa zato je ona i podigla temu....da se malo po(h)vali.....

svaka cast,vrhunski prosjek!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

smrdljiva čarapo, petica za trud. Čestitam!

Evo ovakvo podizanje prosjeka me veseli, a ne kad uspoređujemo tko više usisava, briše prašinu ili pere wc.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hebate,pa to je odličan prosjek
    svaka čast
    ja si nisam dala baš puno truda, ali zato se dam češće nagovorit

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

wow, to mi je sf!