Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 415

Tema: koliko često (rijetko) vodite ljubav???

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

da li ih koristis sa ili bez kondoma,o tome ovisi smiju li biti na uljanoj bazi...a koji je to bio,mozda bi ga mogla naci na netu...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 29.09.2013. at 21:59

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bez kondoma, bio je u mulleru crni billi boy, taj nam je bio ok, i cjena je bila prihvatljiva

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Trina
    i iksam te

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ovaj? : http://www.billy-boy.co.uk/condoms/lube.html

evo ti hr FB stranice od te firme pa ih priupitaj,mozda mozes narucit za kucnu dostavu!
    https://www.facebook.com/BuhaDoo

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mislim da je to taj, pošto ima i bjeli, poslala sam im mail, ako ima tko za preporučit koji?

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

ajme sto mi je zalosno ovako nesto cut i procitat....kad bi mu dala? sto je "to" nesto u cemu samo on uziva a tebi dodje ko kazna ili pokora?
    Ok valjda je tako ispalo malo sam se krivo izrazila. I ne uziva samo on, naravno da i ja uzivam.
    Kakav bi to bio sex odnosno vodjenje ljubavi bez da oboje uzivaju?!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Trina loooooool kraljiceeee

Popljuvala sam kavu od smijeha sad jos moram to i cistiti

Al dva put dnevno? Pa kad pobogu?
    Dakle, oboje radimo, ok-ja trenutno ne, al treba spremit djecu u vrtic prije posla, on dodje u najboljem slucaju u 17 h, a tad su cure vec doma
    Pa dok one zaspu, stignemo se poseksati jednom...
    Mislim, ja volim seks i skroz otvoreno komuniciramo, al tehnicki je neizvedivo dva put dnevno, cak i da mi se oce...
    A dva put za redom prije spavanja mi se neda...a nisam bome ni jutarnji tip-u pol 6 ujutro mogu spat, ostalo me me zanima, he he

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Trina, da te nema, trebalo bi te izmisliti
    Al stvarno

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Trina, carice

Iksam skroz i toplo se nadam da je to trebalo biti 2X tjedno.

Nisam nikada pisala ovdje, ali imala sam užasnih problema s libidom nakon poroda. I zapravo nisam volje imala čak ni pojadati se ovdje, a nije mi se ni bediralo cure u istoj situaciji jer je meni, naime, ta faza itekako potrajala - 2 i pol godine! Bilo mi je užasno žao MM-a, ali jednostavno nije išlo. Seks je bio ok kad bih se dogodio, ali želja mi se sama od sebe jednostavno nije pojavljivala. Jedno mi se vrijeme činilo da se popravlja (kada sam nakon gotovo godinu i pol dobila menstruaciju), ali i to je brzo presušilo. I onda smo taman prije ljeta prestali dojiti i BOOM! Libido mi odjednom otišao sky high! Očito je neka hormonalna komponenta zafrkavala. Sad smo si kao na početku veze (al svejedno mi je 2x dnevno preambiciozno ).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj nova21 prvotno napisa Vidi poruku
    dali možda netko koristi lubrikant i koji? ne odgovaraju nam svi. Onog kojeg smo koristili više ga nemožemo naći
    Bila je tema o tome, doduše odnosila se na trudnice, ali vidi ima li ovdje nekih korisnih savjeta:
    http://forum.roda.hr/archive/index.php/t-22903.html

Oprez kod lubrikanata u kombinaciji s kondomima, ako koristiš tu vrstu kontracepcije lubrikant obavezno mora biti na bazi vode, ne smije se koristiti nevenova krema i slično na bazi masti.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa Vidi poruku
    Ok valjda je tako ispalo malo sam se krivo izrazila. I ne uziva samo on, naravno da i ja uzivam.
    Kakav bi to bio sex odnosno vodjenje ljubavi bez da oboje uzivaju?!
    pa eto takav kakav bi se i mogao ostvariti za ovih gore spominjanih 2x dnevno.....ono,zaskoci te u kuhinji odostraga dok spravljas objed i sve gotovo za 5min...
    to bi se zvalo kako ono,a da: ispunjavanje bracnih duznosti!

u biti bi to morala pitat jednu priju koja mi se nedavno pozalila da je MM-a nakon svadje kaznila tako sto je "udarila" gjde najvise boli - uskratila mu sex i ko potrajalo je to pa se sad malo i zabrinula....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zasad skulirana pa nekad i kvikiji znaju bitu cist dobri
    doduse, ne bas ovako kako si ti opisala...al mogu, jel...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kaže moj najdraži da napišem da mi seksamo skoro svaki dan-skoro smo jučer, skoro smo prekjučer, skoro smo tri dana prije...al uvijek neka curica kaže-mama dođi, ili tata di si..

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mare41 carice!!!!

Mi se sad u trudnoći kao ne smijemo, ali si potpomažemo termin je oko 18.11. tako da računam na merry merry xmas ...

Nakon prve trudnoće nije nedostajala želja, nego vrijeme... a tu smo i mm i ja najgori menadžeri...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    kaže moj najdraži da napišem da mi seksamo skoro svaki dan-skoro smo jučer, skoro smo prekjučer, skoro smo tri dana prije...al uvijek neka curica kaže-mama dođi, ili tata di si..

Mikana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

[QUOTE=zasad skulirana;2489779]Ma ja mislim da je fulala i mislila napisat 2x tjedno a ne dnevno....

hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!! NE! DOBRO STE PROČITALE... KAD MM IZGLEDA KAO BOG NAJLEPŠIH MUŠKARACA! Zapravo smo užasno željni jedno drugog... pitam se ponekad oće to proć? naravno da ima razumjevanja i ponekad dok bebe spava samo ležimo jedno uz drugo...pa pobogu dolazak djeteta netreba da znači da se sve što je prethodilo njegovom začeću izgubilo... ili?

Mikana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Trina loooooool kraljiceeee

Popljuvala sam kavu od smijeha sad jos moram to i cistiti

Al dva put dnevno? Pa kad pobogu?
    Dakle, oboje radimo, ok-ja trenutno ne, al treba spremit djecu u vrtic prije posla, on dodje u najboljem slucaju u 17 h, a tad su cure vec doma
    Pa dok one zaspu, stignemo se poseksati jednom...
    Mislim, ja volim seks i skroz otvoreno komuniciramo, al tehnicki je neizvedivo dva put dnevno, cak i da mi se oce...
    A dva put za redom prije spavanja mi se neda...a nisam bome ni jutarnji tip-u pol 6 ujutro mogu spat, ostalo me me zanima, he he

Možda bih trebala spomenuti da živim u Italiji,da ja neradim i da naš život šljaka fenomenalno? naravno da sam i ja umorna,i da samo mm radi,ali...evo kako to ide... stavimo kavu da kuha kad bebe zaspe i dohvatimo se...drugi put je naveče..pa šta da vam kažem,LJEPŠE SE ZASPE..

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kod nas je bilo isto kao kod Trine
    2x dnevno ujutro i navečer za dobro jutro i laku noć i bilo je super, dok nisam rodila , onda nam je bubica plakal 24/7 tri godine i bila mi na rukama, pa je mm dobio posao od 17 sati u komadu i tako nam je postalo kad uspijemo draže neg dobitak na lutriji.

Imali smo svega i lošeg i dobrog i prekida zbog plača i 100 gluposti , al sad kad klinci odrasli sad nam je još bolje , i mm je kao Trinin možemo pričati apsolutno o svemu i kad imam ovaku fazu onda je on tu da svojim izmišljotinama fantazijama popravi stanje i na kraju bude juuhuhu.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

znaci da je zasad skulirana bila u pravu
    samo je umjesto objeda kava

Mikana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Baš tako,kava..i to ti dve muhe jednim udarcem,i sex i kava poslje..

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mikana prvotno napisa Vidi poruku
    Možda bih trebala spomenuti da živim u Italiji,da ja neradim i da naš život šljaka fenomenalno? naravno da sam i ja umorna,i da samo mm radi,ali...evo kako to ide... stavimo kavu da kuha kad bebe zaspe i dohvatimo se...drugi put je naveče..pa šta da vam kažem,LJEPŠE SE ZASPE..
    Ja imam samo jedno pitanje ; koliko dugo ste u braku/vezi?

A sad ono što mene "muči", što s vaginama nakon poroda?
    Nakon prvog poroda sam primjetila da to više nije to, gospđica se malo jelte proširila, a sad nakon drugog poroda imam osjećaj da je dolje Grand Canyon!
    Nadam se da će to doči na svoje s vremenom, i onda se mislim što sa ženama koje su rodile tri, četiri, pet puta ?!

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Xena, pogledaj malo ovu temu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam samo jedno pitanje ; koliko dugo ste u braku/vezi?

Nakon prvog poroda sam primjetila da to više nije to, gospđica se malo jelte proširila, a sad nakon drugog poroda imam osjećaj da je dolje Grand Canyon!
    Nadam se da će to doči na svoje s vremenom, i onda se mislim što sa ženama koje su rodile tri, četiri, pet puta ?!
    Ništa, sve je normalno

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    mi nakon CR nemamo ovih problema ...ostale probleme nećemo spominjati koje smo dobile tim porodom, nije im ovdje mjesto ...

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Xena, pogledaj malo ovu temu.
    Već ja nju gledala i čitala.
    Ništa nema mi druge nego udri po Kegleovim vježbama i hodat po kući sa teniskom lopticom međ nogama - savjeti mog ginekologa.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa, sve je normalno
    tako i kod mene, baš nikakve promjene (rodila jednom, imala epi- puno, puno šavova), ginić je rekao da su me "dobro zarezali", ali da su lijepo sašili

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a kad živiš u istom stanu sa svekijima, i imaš jednu sobu u kojoj dvoje djece spava s tobom? s jednim smo se još i iskombinirali, al sad ne ide...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi stalno, ali je MM taj koji kiksa

Ja znam da je umoran, ali ja koliko god da sam umorna imam volje za dobar sex .

On je taj u našoj familiji kojeg boli glava
    i kod mene je tako

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    mi nakon CR nemamo ovih problema ...ostale probleme nećemo spominjati koje smo dobile tim porodom, nije im ovdje mjesto ...
    Koje?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    Koje?
    heheh nisu seksualni uglavnom...mislila sam prvenstveno na duži oporavak, meni je npr.trebalo mjesec da bez boli prohodam...

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    heheh nisu seksualni uglavnom...mislila sam prvenstveno na duži oporavak, meni je npr.trebalo mjesec da bez boli prohodam...

Baš mi je žao, i mene je bolilo, ali ne tako jako i tako dugo. Svejedno, prvih mjesec dana mi sex ionako nije bio na kraju pameti

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

meni je pao napamet u bolnici 4.dan...mora da je bilo od lijekova jer čim sam došla kući ništa od toga ..

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi dovoljno cesto da nije rijetko

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Kod mene je zabrinjavajuće. Nemamo još dijete, borba traje.... S dragim sam 13.5godina, živimo skupa 3.5 god. Kako sam bila na kontracep.tabletama libido mi je bio ko u crknutog konja. Jadan md me stalno moljakao. Kad smo odlučili na bebu i ja prestala s tabletama ja poludila. Moj libido iz dana u dan sve veći i veći. Mogla bi ko Samanta iz sex i grada kad god, kako god, gdje god... Ali moj dragi potpuna suprotnost. On je vrhunac imao prije, nikad nije bio kao drugi dečki da je skakao svako malo, al ev sada plodne dane pokrivamo, a onda ja moljakam i napadam kako bi taj seks bio bar jednom na tjedan. Već sam posumnjala na ljubavnicu, al eto kaže on sam da mu taj segment veze nije prioritet. Et ja nezasitna!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Eeee...prije bebe bilo je oko 5 puta na dan, a sad...jedva 5 puta mjesečno... Ovo definitivno ne štima!

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Mikana prvotno napisa Vidi poruku
    hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!! NE! DOBRO STE PROČITALE... KAD MM IZGLEDA KAO BOG NAJLEPŠIH MUŠKARACA! Zapravo smo užasno željni jedno drugog... pitam se ponekad oće to proć? naravno da ima razumjevanja i ponekad dok bebe spava samo ležimo jedno uz drugo...pa pobogu dolazak djeteta netreba da znači da se sve što je prethodilo njegovom začeću izgubilo... ili?
    Gledam ovo i plače mi se. Svaka čast vama ako to možete i ako vam tako funkcionira. Meni nikad nije. Ne sjećam se kad sam zadnji puta to doživjela dvaput tjedno, a kamoli dnevno. Stvarno se ne sjećam. Nekad smo se vjerojatno i poseksali više puta u jednom danu. Sigurno nekad jesmo...

A nakon poroda... Mali stan, moja mater koja trenutno živi s nama, dijete koje visi na nama (na ovaj ili onaj način) 24 h dnevno, cica cijelu noć, slabo spava... Jesam li ja stvarno čudna što mi je seks zadnji na pameti i što nisam u stanju reći materi: "Uzmi dijete i odi s njom van da se mi poseksamo?"
    Posljednje uređivanje od mishekica : 10.05.2014. at 12:24

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ne, nisi :D! Ja nemam ni mater koja bi me ometala u stanu , al imam bebana koji je non stop na cici + jednog koji je 100000% aktivan 3godisnjak! Hm...šta je to sex :D ? Jel se to jede ili kupuje?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Morate poceti
    Sto se vise seksate, to ce biti vise zelje!
    Ja imam 5godisnjakinju, 3godisnjakinu i 4mjesecnu bebu pa nekak nadjem vremena (i volje)
    Nije to cesto kao dok smo bili sami, al ono, nismo u celibatu

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ti nisi normalna.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ti nisi normalna.
    Da samo znas

Srecom, moj muz uvijek ima volje pa i kad ja nemam, uvjeri me da imam
    I kad pocnemo, stvarno imam

Ah da, cesto nam je i moja mater u stanu, he he

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E, al ovo dva put dnevno mi je stvarno SF...
    Za to stvarno nemam vremena, pa cak i kad bih imala volje...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Mi imamo dvoje, trece na putu...koji put se znalo dogoditi da mi bude muka usred
    Vikendom ih potjeramo van...a preko tjedna jutarnji i prije spavanja ali ne svaki dan...neki dan sam osjetila da mi je libido low...to low i sva se isprepadala, sto nije cudo jer sam dobila 5kg, trbuh mi je glomazan i neda mi se zivjeti, sva sreca proslo je za 2 danaAli dobro mi smo tek 4 god skupa pa smo si friski jos

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mi smo 5 godina u braku + 2 god. veze. Al sad sam JA u fazi da mi se neda, a vjerujem da me podsvjesno i frka nove trudnoce, jer ova zadnja nam je bila totalno neplanirana. Dok se ne sredim kod ginica, tj. "zakljucam" Gospodju...neka, fala

Sent from my iPhone using Tapatalk

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Srecom, moj muz uvijek ima volje
    Ti misliš da ga to čini posebnim?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Eh, slab ti je izgovor
    To se moze i na druge nacine

Mene to ne brine, zbog nase dijagnoze
    A ako se nekim cudom u zalomi cetvrto, nem veze

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ti misliš da ga to čini posebnim?
    Uopce ne, musko ko musko....al to treba iskoristiti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Morate poceti
    Sto se vise seksate, to ce biti vise zelje!
    Ja imam 5godisnjakinju, 3godisnjakinu i 4mjesecnu bebu pa nekak nadjem vremena (i volje)
    Nije to cesto kao dok smo bili sami, al ono, nismo u celibatu
    Ovo je debela istina - dokazano u praksi. (Offt. ne mogu zamisliti da djeca spavaju s nama u krevetu, baš iz ovog razloga - totalno pokvare ovaj BITAN dio života). Istina je da frekvencija ovisi o situaciji, ali apstinencija nije opcija.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Eto, i mudra Peterlin potvrdjuje
    Samo, nase cure su spavale/spava s nama u krevetu, al seksat se mozes ionako bilo gdje
    Ne znam, po meni je seks bitan dio braka/veze i naravno da nije jednako ucestalo kad imas malu djecu i kad nemas, al totalna apstinencija stvarno nije opcija
    Vec sam rekla, nije da se meni uvijek hoce, al muz me uvjeri u suprotno i uvijek ima pravo

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Eto, i mudra Peterlin potvrdjuje
    al seksat se mozes ionako bilo gdje
    Kad imaš malu djecu koja su u 10 na spavanju, možeš bilo gdje.
    Kod nas to više i nije opcija.
    Ako mali spavaju veliki je budan i obrnuto.
    Kad se nekim čudom nađemo u 2 popodne sami u stanu nema tu puno razgovora, zna se šta slijedi :D.
    A dvaput dnevno mi je već godinama SF, nisu ispunjeni tehnički preduvjeti za to .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad imaš malu djecu koja su u 10 na spavanju, možeš bilo gdje.
    Kod nas to više i nije opcija.
    Ako mali spavaju veliki je budan i obrnuto.
    Kad se nekim čudom nađemo u 2 popodne sami u stanu nema tu puno razgovora, zna se šta slijedi :D.
    A dvaput dnevno mi je već godinama SF, nisu ispunjeni tehnički preduvjeti za to .
    Eh, da.... 2x dnevno je rezervirano samo za praznike (dječje, ne moraju nužno biti naši, bitno da ih nema doma dulje vrijeme, a po mogućnosti nekoliko dana, he he he...čovjek puno toga nadoknadi).

Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •