da li ih koristis sa ili bez kondoma,o tome ovisi smiju li biti na uljanoj bazi...a koji je to bio,mozda bi ga mogla naci na netu...
da li ih koristis sa ili bez kondoma,o tome ovisi smiju li biti na uljanoj bazi...a koji je to bio,mozda bi ga mogla naci na netu...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 29.09.2013. at 21:59
bez kondoma, bio je u mulleru crni billi boy, taj nam je bio ok, i cjena je bila prihvatljiva
ovaj? : http://www.billy-boy.co.uk/condoms/lube.html
evo ti hr FB stranice od te firme pa ih priupitaj,mozda mozes narucit za kucnu dostavu!![]()
https://www.facebook.com/BuhaDoo
mislim da je to taj, pošto ima i bjeli, poslala sam im mail, ako ima tko za preporučit koji?
Trina loooooool kraljiceeee
![]()
![]()
Popljuvala sam kavu od smijehasad jos moram to i cistiti
Al dva put dnevno? Pa kad pobogu?
Dakle, oboje radimo, ok-ja trenutno ne, al treba spremit djecu u vrtic prije posla, on dodje u najboljem slucaju u 17 h, a tad su cure vec doma
Pa dok one zaspu, stignemo se poseksati jednom...
Mislim, ja volim seks i skroz otvoreno komuniciramo, al tehnicki je neizvedivo dva put dnevno, cak i da mi se oce...
A dva put za redom prije spavanja mi se neda...a nisam bome ni jutarnji tip-u pol 6 ujutro mogu spat, ostalo me me zanima, he he
Trina, carice
Iksam skroz i toplo se nadam da je to trebalo biti 2X tjedno.
Nisam nikada pisala ovdje, ali imala sam užasnih problema s libidom nakon poroda. I zapravo nisam volje imala čak ni pojadati se ovdje, a nije mi se ni bediralo cure u istoj situaciji jer je meni, naime, ta faza itekako potrajala - 2 i pol godine! Bilo mi je užasno žao MM-a, ali jednostavno nije išlo. Seks je bio ok kad bih se dogodio, ali želja mi se sama od sebe jednostavno nije pojavljivala. Jedno mi se vrijeme činilo da se popravlja (kada sam nakon gotovo godinu i pol dobila menstruaciju), ali i to je brzo presušilo. I onda smo taman prije ljeta prestali dojiti i BOOM! Libido mi odjednom otišao sky high! Očito je neka hormonalna komponenta zafrkavala. Sad smo si kao na početku veze(al svejedno mi je 2x dnevno preambiciozno
).
Bila je tema o tome, doduše odnosila se na trudnice, ali vidi ima li ovdje nekih korisnih savjeta:
http://forum.roda.hr/archive/index.php/t-22903.html
Oprez kod lubrikanata u kombinaciji s kondomima, ako koristiš tu vrstu kontracepcije lubrikant obavezno mora biti na bazi vode, ne smije se koristiti nevenova krema i slično na bazi masti.
pa eto takav kakav bi se i mogao ostvariti za ovih gore spominjanih 2x dnevno.....ono,zaskoci te u kuhinji odostraga dok spravljas objed i sve gotovo za 5min...
to bi se zvalo kako ono,a da: ispunjavanje bracnih duznosti!
u biti bi to morala pitat jednu priju koja mi se nedavno pozalila da je MM-a nakon svadje kaznila tako sto je "udarila" gjde najvise boli - uskratila mu sex i ko potrajalo je to pa se sad malo i zabrinula....
zasad skulirana pa nekad i kvikiji znaju bitu cist dobri
doduse, ne bas ovako kako si ti opisala...al mogu, jel...
kaže moj najdraži da napišem da mi seksamo skoro svaki dan-skoro smo jučer, skoro smo prekjučer, skoro smo tri dana prije...al uvijek neka curica kaže-mama dođi, ili tata di si..
Mare41 carice!!!!
Mi se sad u trudnoći kao ne smijemo, ali si potpomažemotermin je oko 18.11. tako da računam na merry merry xmas ...
Nakon prve trudnoće nije nedostajala želja, nego vrijeme... a tu smo i mm i ja najgori menadžeri...
[QUOTE=zasad skulirana;2489779]Ma ja mislim da je fulala i mislila napisat 2x tjedno a ne dnevno....
hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!! NE! DOBRO STE PROČITALE... KAD MM IZGLEDA KAO BOG NAJLEPŠIH MUŠKARACA! Zapravo smo užasno željni jedno drugog... pitam se ponekad oće to proć? naravno da ima razumjevanja i ponekad dok bebe spava samo ležimo jedno uz drugo...pa pobogu dolazak djeteta netreba da znači da se sve što je prethodilo njegovom začeću izgubilo... ili?
kod nas je bilo isto kao kod Trine
2x dnevno ujutro i navečer za dobro jutro i laku noć i bilo je super, dok nisam rodila , onda nam je bubica plakal 24/7 tri godine i bila mi na rukama, pa je mm dobio posao od 17 sati u komadu i tako nam je postalo kad uspijemo draže neg dobitak na lutriji.
Imali smo svega i lošeg i dobrog i prekida zbog plača i 100 gluposti , al sad kad klinci odrasli sad nam je još bolje , i mm je kao Trinin možemo pričati apsolutno o svemu i kad imam ovaku fazuonda je on tu da svojim izmišljotinama fantazijama popravi stanje i na kraju bude juuhuhu.
znaci da je zasad skulirana bila u pravu
samo je umjesto objeda kava![]()
Baš tako,kava..i to ti dve muhe jednim udarcem,i sex i kava poslje..![]()
Ja imam samo jedno pitanje ; koliko dugo ste u braku/vezi?
A sad ono što mene "muči", što s vaginama nakon poroda?
Nakon prvog poroda sam primjetila da to više nije to, gospđica se malo jelte proširila, a sad nakon drugog poroda imam osjećaj da je dolje Grand Canyon!
Nadam se da će to doči na svoje s vremenom, i onda se mislim što sa ženama koje su rodile tri, četiri, pet puta ?!
Xena, pogledaj malo ovu temu.
a kad živiš u istom stanu sa svekijima, i imaš jednu sobu u kojoj dvoje djece spava s tobom? s jednim smo se još i iskombinirali, al sad ne ide...
meni je pao napamet u bolnici 4.dan...mora da je bilo od lijekova jer čim sam došla kući ništa od toga..
Kod mene je zabrinjavajuće. Nemamo još dijete, borba traje.... S dragim sam 13.5godina, živimo skupa 3.5 god. Kako sam bila na kontracep.tabletama libido mi je bio ko u crknutog konja. Jadan md me stalno moljakao. Kad smo odlučili na bebu i ja prestala s tabletama ja poludila. Moj libido iz dana u dan sve veći i veći. Mogla bi ko Samanta iz sex i grada kad god, kako god, gdje god... Ali moj dragi potpuna suprotnost. On je vrhunac imao prije, nikad nije bio kao drugi dečki da je skakao svako malo, al ev sada plodne dane pokrivamo, a onda ja moljakam i napadam kako bi taj seks bio bar jednom na tjedan. Već sam posumnjala na ljubavnicu, al eto kaže on sam da mu taj segment veze nije prioritet. Et ja nezasitna!![]()
Eeee...prije bebe bilo je oko 5 puta na dan, a sad...jedva 5 puta mjesečno... Ovo definitivno ne štima!
Gledam ovo i plače mi se. Svaka čast vama ako to možete i ako vam tako funkcionira. Meni nikad nije. Ne sjećam se kad sam zadnji puta to doživjela dvaput tjedno, a kamoli dnevno. Stvarno se ne sjećam. Nekad smo se vjerojatno i poseksali više puta u jednom danu. Sigurno nekad jesmo...
A nakon poroda... Mali stan, moja mater koja trenutno živi s nama, dijete koje visi na nama (na ovaj ili onaj način) 24 h dnevno, cica cijelu noć, slabo spava... Jesam li ja stvarno čudna što mi je seks zadnji na pameti i što nisam u stanju reći materi: "Uzmi dijete i odi s njom van da se mi poseksamo?"![]()
Posljednje uređivanje od mishekica : 10.05.2014. at 12:24
Ne, nisi :D! Ja nemam ni mater koja bi me ometala u stanu, al imam bebana koji je non stop na cici + jednog koji je 100000% aktivan 3godisnjak! Hm...šta je to sex :D ? Jel se to jede ili kupuje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Morate poceti
Sto se vise seksate, to ce biti vise zelje!
Ja imam 5godisnjakinju, 3godisnjakinu i 4mjesecnu bebu pa nekak nadjem vremena (i volje)
Nije to cesto kao dok smo bili sami, al ono, nismo u celibatu![]()
E, al ovo dva put dnevno mi je stvarno SF...
Za to stvarno nemam vremena, pa cak i kad bih imala volje...
Mi imamo dvoje, trece na putu...koji put se znalo dogoditi da mi bude muka usred
Vikendom ih potjeramo van...a preko tjedna jutarnji i prije spavanja ali ne svaki dan...neki dan sam osjetila da mi je libido low...to low i sva se isprepadala, sto nije cudo jer sam dobila 5kg, trbuh mi je glomazan i neda mi se zivjeti, sva sreca proslo je za 2 danaAli dobro mi smo tek 4 god skupa pa smo si friski jos
![]()
Mi smo 5 godina u braku + 2 god. veze. Al sad sam JA u fazi da mi se neda, a vjerujem da me podsvjesno i frka nove trudnoce, jer ova zadnja nam je bila totalno neplanirana. Dok se ne sredim kod ginica, tj. "zakljucam" Gospodju...neka, fala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eh, slab ti je izgovor
To se moze i na druge nacine
Mene to ne brine, zbog nase dijagnoze
A ako se nekim cudom u zalomi cetvrto, nem veze
Eto, i mudra Peterlin potvrdjuje
Samo, nase cure su spavale/spava s nama u krevetu, al seksat se mozes ionako bilo gdje
Ne znam, po meni je seks bitan dio braka/veze i naravno da nije jednako ucestalo kad imas malu djecu i kad nemas, al totalna apstinencija stvarno nije opcija
Vec sam rekla, nije da se meni uvijek hoce, al muz me uvjeri u suprotno i uvijek ima pravo![]()
Kad imaš malu djecu koja su u 10 na spavanju, možeš bilo gdje.
Kod nas to više i nije opcija.
Ako mali spavaju veliki je budan i obrnuto.
Kad se nekim čudom nađemo u 2 popodne sami u stanu nema tu puno razgovora, zna se šta slijedi :D.
A dvaput dnevno mi je već godinama SF, nisu ispunjeni tehnički preduvjeti za to.