Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
Kak to misliš? Mi idemo spavati prije 10. I to ne otkako se dijete rodilo, nego oduvijek.

Zna naše dijete ponekad jako lijepo i čvrsto spavati, no dogodi se da se bacimo na posao, a ona se probudi. I onda histerija i plač. Gdje smo i zašto nas nema? Zato se više i ne trudim. Ona se može probuditi aposlutno bilo kad, a njeno buđenje nije nježno kenjkanje, nego sveopći kaos. Baš zato se i čudim ženama s četveromjesečnim bebama (bez obzira imaju li drugu djecu ili sustanare) koje se mogu samo tako, redovito, seksati. Pa ono, jel' se vaša djeca ne bude iznenada?
Ne znam. Meni je to neshvatljivo. Još su mi neshvatljiviji oni čija djeca spavaju u istoj sobi (a ima ih).

Ja se nikad u životu nisam seksala dok mi je mama u istoj kući, a očito neću ni dok je dijete.
U istoj sobi smo spavali svi dok djeca nisu napunila 3 i 4 godine. Oni su imali krevetiće, a mi veliki krevet. Naravno, nije da baš možeš arlaukati i stenjati, ali bolje ikako nego nikako...

Bilo je baš kako gita kaže - znali smo im dinamiku i uredno koristili pravilo prvih sat vremena (to su sigurno spavali) jer nakon toga se stariji redovito dizao na noćno pišanje, he he he... Druge prostorije su isto dolazile u obzir (dnevna soba i kupaonica), ali nemamo baš neki komfor u 60m2. No, ne bih se žalila, žive ljudi i u manje... Moja vjenčana kuma skoro si je kičmu strgala na slavinu u kupaonici. Bilo je već tih topica gdje smo se i kako, ali to nije tema.

Još da se vratim na boldano - nemoj to SEBI raditi.... I sebi i djetetu i svim ostalima trebaš odmorna, zdrava i sposobna.