onda su se poboljsali od moje zadnje trudnoce...nisam mislila nis lose, samo nazalost, poucena iskustvom s bankama i drzavnim isplatama ne ocekujem lovu prije zadnjeg trenutka kad su rekli da ce lova biti...
sve sto je ranije je ugodno iznenadjenje![]()
onda su se poboljsali od moje zadnje trudnoce...nisam mislila nis lose, samo nazalost, poucena iskustvom s bankama i drzavnim isplatama ne ocekujem lovu prije zadnjeg trenutka kad su rekli da ce lova biti...
sve sto je ranije je ugodno iznenadjenje![]()
Larita prvotno napisa
Da.. pratim.. jer sam ne znajuci za to sve trajne naloge stavila za 20. cak je jedan mj. sjela 18.
Aha,sad vidim da nisu sjele komplikacije a ja već pitala na pravnim pitanjima.
Zadnjih mjeseci je sjedala 21. pa sam mislila da bu i sada,a evo već 22. i ništa.Mislim,imaju vremena ali kaj smo mi koje smo se odlučile roditi baš zadnja rupa na svirali u ovoj državi.Bitnija je i socijala,bolje ne raditi ništa i ležati doma i čekati poštara svaki mjesec.
bobaibeba prvotno napisa
![]()
bože koji smo mi jadnici, za tu zeru mizerije ovisimo o šukeru i ostalim ***** (ne smijem napisati) a oni se razbacuju našom lovom kako ih volja.
I ne samo to, kad sam zvala u HZZO da pitam kad se isplaćuju, žena se ponašala ko da ju prosim nekaj :? I njoj isplata (do) 25.-tog u mjesecu za prethodni mjesec,nije kašnjenje :/bobaibeba prvotno napisa
Da ja svojima isplatim plaće 25. razapeli bi me!!! A oni nama ni pola ne mogu uplatiti do 15. Baš će nam rasti natalitet... No, dobro. Jel nekome sjeo PBZ?
mislim, stvarno katastrofa. ja svaki dan provjeravam rba i još ništa..........
Ima nas još..ja danas cijeli dan visim na netu i provjeravam splitsku banku jesu li konačno počele isplate naknada..nažalost ništaa ponadala sam se jer je do sada naknada za komp.u trudnoći uvijek bila oko 21-og u mjesecu.... :/
Istina - i meni je do sada svaki mjesec bila uplata 21. ili 20.
Ono jučer kaj se vidlo kod mene a uplaćeno je s 18. ima oznaku OPD. Tako da - komplikacije su zakomplicirali ovaj mjesec![]()
meni u pocetku oko 25. pa sve ranije i ranije, zadnja dva puta 19. (splitska banka)
status report: PBZ danas još uvijek 0,00 kn uplate za komplikacije
RBA status - jos nis![]()
probat cu jos koji put tokom dana provjeriti na netu- obicno se danasnje transakcije vide ili iza 14h ili 17h...
nadam se nadam sto prije kunicama![]()
erste status: 0 bodova![]()
![]()
jučer su sjele komplikacije u ZaBi :D
Splitska Banka - danas do 13.00 - 0,00 kn
ja bih ovaj mjesec trebala prvi put dobiti za komplikacije
do ovog trena u erste ništa
do sada rba ništa....
nemrem vjerovat. u PBZ-u nema ništa jošIvani prvotno napisa
![]()
evo je evo je :D :D :D
ahhh, konacno, uplata na RBA :D
aleluja, pbz
eto curke, odahnite, vidimo se na odbrojavanju za mj. dana![]()
sjelo i u erste :D :D
:D :D :D Sjelo u PBZ i za drugi i za treći odjednom!!!
baš super,bitno da sam ja ujutro hodočastila u banku i čekala u redu jer bankomat ne radi :/saska7 prvotno napisa
al dobro morat ću sutra opet
sve za lovu![]()
Vidim da su cure prijavile da je nekaj sjelo u popodnevnim satima pa sam sad išla i ja provjeriti - fakat je.
Dakle - sjelo i u Hypo banci!!
Curke moje čisto vam zavidim,Splitska Banka -0,00 kn još uvijek.....![]()
Sjela.....napokon... :D
meni su ovaj mjesec prvi put sjele komplikacije. gledam na internetu, kao sjele su 23. u zabu, al ja sam 24. bila na bankomatu i jos uvijek u minusu. na bankomatu sam vidjela da su sjele tek 25. i uopce mi nije jasno koliko cu ubuduce dobivati... izgleda nesto malo... :/
jooooj,
meni je prva naknada za komplikacije za 2.mjesec trebala sjesti u ovom mjesecu jer sam zakasnila sa papirologijom točnije predala sam 07.03 i još mi nije leglo upravo sam gledala, banka RBA...
je li moguće da ih neću niti dobiti da je došlo do greške neke??
ili da još čekam??
što da radim?? :?
Najvjerojatnije ćeš dobiti naknadu idući mjesec za oba mjeseca ali ne bi škodilo da nazoveš HZZO-šalter na kojem zaprimaju papire u komplikacije i porodiljni pa da ih pitaš.....
ali bila sam na komplikacijama samo 2.mjesec pa sam se vratila na posao 1.3..mirna2005 prvotno napisa
već sam zvala kažu leći će novci, a nigdje ništa
dinamika uplate ovisi i o dinamici rješavanja papirologije. Što se ranije preda, papiri ranije odu u obradu. HZZO šalje na plaćanje u grupama. A vjerojatno ovisi i od banke do banke. Ja sam preko Zabe za komplikacije dobila uplatu 25-tog.
u PBZ-u je sjeo porodiljni...šteta samo što nejga imam samo jedan dan u 4 mjesecu jer sam od 29.04. na porodiljnom a do tad sam bila na komplikacijama pa njih valja malo počekat još
nadamo se nadamo, ali ako je suditi prema proslom mjesecu, porodiljni u RBA ce sutra, a komplikacije do kraja tjedna...sanjaneo prvotno napisa
brojimo![]()
sjelo jučer u erste
komplikacije sjele jučer u zabi, a porodiljni danas![]()
i u erste komplikacije sjele jučer :D
jucer popodne sjele komplikacije u RBA:D
a zašto meni nisu sjele komplikacije u PBZ-U?????Tia prvotno napisa
ovo bi mi trebale biti prve,jel zato malo kasne?
prve znaju zakasniti ako ti papiri nisu bili do 5-toga u HZZO-uronin prvotno napisa
a koliko znaju zakasniti?
moja škola jako pazi na to,da dostave do 5.
provjeri jesu li predali do 5. ako nisu čekati ćeš još mjesec dana![]()
Pretpostavljam da se o tome raspravljalo, ali nisam uspjela pronaći. Dakle, od 5.5. sam na bolovnju (komplikacije), doktorica mi je rekla da dođem po doznake za HZZO poslije 25.5. Mene zanima dal ću dobiti bolovanje u 6 mjesecu? Šogorica i još neke prijateljice su mi rekle da kad su otvorile bolovanje, prva isplata im je kasnila i do 2 mjeseca. Pitam, jer ak je praksa da prva isplata kasni, ja ne znam kak ću preživjeti tih mjesec, dva![]()
dapace, predaj papire cim ti tvoja doktorica ispise doznaku kako bi sto prije bila na redu za obradjivanje dokumentacije.crnarupa prvotno napisa
primjetila sam da onaj mjesec koji predam ranije doznake (tipa 30og ili 1og) da ranije dobijem i isplatu naknade.
sretno![]()
ja ih znam odnest već iza 20-tog, zlu ne trebalo. opekla sam se prvi mjesec pa sad pušem i na hladno![]()