Stranica 9 od 15 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 721

Tema: NAKNADA?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da vam kažem što je na kraju bilo s mojom naknadom

zakazao je HZZO

ja doznaku u školu donijela 25,škola je uredno dostavila u HZZO,međutim gđa koja tamo radi uzela je godišnji,otišla lijepo u Lurd,a da se nitko nije pobrinuo za te doznake-i tek sljedeći mjesec ja ću dobiti novac

suma sumarum-od 11.4 do 20 6 sam bez kune prihoda

da stvar bude gora Josip mi 14 6 ide na more s vrtićem i moramo smisliti još dvije rate i opremiti dijete

bila sam toliko šokirana i ljuta da sam dobila kontrakcije,i to dosta snažne,popila Normabel i odležala taj dan i smirila se.Nije vrijedno!

no stvarno mi ne ide u glavu kako nitko ne preuzme te doznake ako je dotična na godišnjem????Mislim,ako mene nema na nastavi netko me mijenja i odradi taj posao,jel tako?Ma....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajme ronin :shock:
    pa ne mogu vjerovati!!!!
    stvarno me nekad neodgovornost ljudi šokira!

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kada će??? imam osjećaj da je svaki mjesec sve duži i duži

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

DAnas. 8)

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jer to provjereno da je danas da se bar nečemu nadam cjeli dan

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj geberita prvotno napisa
    jer to provjereno da je danas da se bar nečemu nadam cjeli dan
    to se nikad ne zna....mislim ja da neće biti danas...ipak je nogometna euforija pa su svi nekako prezauzeti gledanjem tekmi da bi uplatili porodiljne naknade

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja mislim u petak

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sada ja zvala ,pa mi je teta rekla krajem mjeseca nezna točan datum stoga cure mlite boga da taj datum dođe što prije .i ja se nadam do petka meni je prošli mjesec sjelo dvadesetoga kada i dječji doplatak

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni je uvijek nakon 20-tog :/

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni još nisu isplatili za 10 dana u 3. mjesecu i cijeli 4. naknadu za komplikacije
    Istina, malo sam kasnila s predajom doznaka jer stanujem u Zg, ali još uvijek sam prijavljena kod svojih pa spadam pod Jastrebarsko, a taman mi je auto nešto štekao...

Od 01.05 sam na porodiljnom pa se iskreno nadam da će mi sve skupa sjesti ovaj mjesec... Ako ne, dignut ću gadnu halabuku u HZZO i ministarstvu jer je to kraljnje bezobrazno.

Prema informacijama koje sam do sad dobila, svi papiri štimaju i "nije im jasno kako to da nije već prošli mjesec sjelo"

Ima li netko sličnog iskustva?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Leilani-m prvotno napisa
    Meni još nisu isplatili za 10 dana u 3. mjesecu i cijeli 4. naknadu za komplikacije
    Istina, malo sam kasnila s predajom doznaka jer stanujem u Zg, ali još uvijek sam prijavljena kod svojih pa spadam pod Jastrebarsko, a taman mi je auto nešto štekao...

Od 01.05 sam na porodiljnom pa se iskreno nadam da će mi sve skupa sjesti ovaj mjesec... Ako ne, dignut ću gadnu halabuku u HZZO i ministarstvu jer je to kraljnje bezobrazno.

Prema informacijama koje sam do sad dobila, svi papiri štimaju i "nije im jasno kako to da nije već prošli mjesec sjelo"

ni meni nije odma isti mjesec sjelo, tek slijedeći. vjerovatno ćeš sad dobit. ja inače dobiva 18. ili 19. ali danas još ništa ništa nije sjelo
    nadam se da će sutra

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

cure..na porodiljnom sam od 26.05,i zanima me kad ću dobiti naknadu za ovih 5 dana do kraja mjeseca,to mi je skoro 1000kn...thanks

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vjerojatno sa ovom naknadom kada sjedne provjeri jer ti oni to posebno napišu kao uplata isti dan ali dvije uplate

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj mala Mia prvotno napisa
    cure..na porodiljnom sam od 26.05,i zanima me kad ću dobiti naknadu za ovih 5 dana do kraja mjeseca,to mi je skoro 1000kn...thanks
    dogadja se da naknada za porodiljni sjedne koji dan ranije nego naknade za komplikacije tako da moze biti da ti porodiljni sjedne do 20og a komplikacije do 25og.

ovo su okvirni datumi do kojih najkasnije u mjesecu (prema vlastitom iskustvu) sjedaju naknade.
    nekak iscekujem naknadu za komplikacije do kraja tjedna ili u pon najkasnije

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Leilani-m prvotno napisa

ja imam iskustvo istovjetno tvom...od 10.4 sam bez kune prihoda
    i ja spadam pod HZZO Jastrebarsko i to nam se dogodilo jer je gđa zadužena za doznake lijepo uzela godišnji,otišla u Lurd-a doznake ostale na hrpi.

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    i ja spadam pod HZZO Jastrebarsko i to nam se dogodilo jer je gđa zadužena za doznake lijepo uzela godišnji,otišla u Lurd-a doznake ostale na hrpi.

nadam se da se radi samo o jastrebarskom (bez ljutnje) jer ja sad trebam otvoriti porodiljni i ako me ostave bez prihoda išamarat ću nekoga. jedva sam preživljavala mjesec i s ovim komplikacijama a taman posla da me ostave bez ičeg. joj ne daj Bože

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

meni je prošli mjesec porodiljni sjeo 18. a komplikacije čini mi se 21. ili 22.
    danas ujutro na PBZ-u još nema porodiljnog...možda bude tokom dana, pa ako ostanem danas u rodilištu bit će to lijep ispraćaj od strane HZZO-a.

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nego da, još nešto mi je vrlo interesantno.
    porodiljna naknada za drugih 6 mjeseci je koliko znam 2600 kuna. nedavno gledam na tv-u da od jeseni kreće dobrovoljna civilna služba. ročnici će dobivati plaću od 26660 kn, plaćenu hranu i smještaj, te putne troškove. pa gdje je tu pravda???? zar nas poistovjećuju s njima?? a mi imamo još jedna usta za nahraniti.

znam ja da su u državama oko nas porodiljni još i kraći. mislim, išla bi ja raditi ali gdje ću s djetetom??? u jedan jedini vrtić koji prima 10 beba od 6 mjeseci a lista čekanja je golema. obadvije bake rade... ma ljuta sam

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa
    danas ujutro na PBZ-u još nema porodiljnog...možda bude tokom dana, pa ako ostanem danas u rodilištu bit će to lijep ispraćaj od strane HZZO-a.

pa jučer sam gledala da ti je termin poroda prošao.di je zapelo???

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sanjaneo prvotno napisa
    nego da, još nešto mi je vrlo interesantno.
    porodiljna naknada za drugih 6 mjeseci je koliko znam 2600 kuna. nedavno gledam na tv-u da od jeseni kreće dobrovoljna civilna služba. ročnici će dobivati plaću od 26660 kn, plaćenu hranu i smještaj, te putne troškove. pa gdje je tu pravda???? zar nas poistovjećuju s njima?? a mi imamo još jedna usta za nahraniti.

znam ja da su u državama oko nas porodiljni još i kraći. mislim, išla bi ja raditi ali gdje ću s djetetom??? u jedan jedini vrtić koji prima 10 beba od 6 mjeseci a lista čekanja je golema. obadvije bake rade... ma ljuta sam
    pa ti rađaj! daleko od toga da je to prvenstveno osobna stvar, ali država je tu da takvu politiku stimulira ili ne, da je ljudim lakše odlučiti se za dijete...
    ovim novim mjerama i mizernim povećanjima naknade nije me baš čvrsto uvjerila da ima taj cilj.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A super - ona ode u svetište i ostavi trudnice i mlade majke bez prihoda toliko o kršćanstvu pojedinih ljudi

Danas sam gledala, na Hypo još nije ništa sjelo - ni po rodiljni, ni komplikacije.. nadam se da će uskoro jer sam već stvarno na izmaku. Bilo je dota troškova oko kupovanja stvari za bebu...

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pa nemam pojma...eto još neće vanka. bili već dva puta na CTG-u i pregledu, otvorena jedva za prst, trudova nema.
    danas me kao nešto počelo šarafit u križima i trbuhu od 4 ujutro ali je oko 9 prestalo i sad ništa.
    idem sad na CTG i pregled opet...

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pa nemam pojma...eto još neće vanka. bili već dva puta na CTG-u i pregledu, otvorena jedva za prst, trudova nema.
    danas me kao nešto počelo šarafit u križima i trbuhu od 4 ujutro ali je oko 9 prestalo i sad ništa.

joooj sretno. nadam se da ćeš uskoro vidjeti svoju bebicu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Malo sam off topic - meni isto prošao termin, a bebač nikako da krene van
    Moje jadikovke možeš vidjeti (i naravno pridružiti se )na ovom topicu:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=63026

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sad gledala u ERSTE banci i jos nista :/

Sjecam se da mi u prvoj trudnoci nikad nisu ni dana zakasnili,uvijek je bila lova na racunu,tocno 19-og. Nadam se da ce i sad biti tako

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja imam račun u Raiffeisen banci i mogu provjeravati preko telefona jel stiglo. svakih pola sata zove (još od jučer) a ono još uvijek ništa. poludit ću. stvarno mi je sad malo hitno!!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

sjela porodiljna naknada u zabi
    i ona naknada za bebu od 2300 :D

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Nina20 prvotno napisa
    ja imam račun u Raiffeisen banci i mogu provjeravati preko telefona jel stiglo. svakih pola sata zove (još od jučer) a ono još uvijek ništa. poludit ću. stvarno mi je sad malo hitno!!

i ja sam u rba. kako provjeravaš preko tel? daj molim te reci šta moram napraviti za to

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo informacije iz hzzo naknada za komplikacije će biti ili sutra ili u ponedjeljak.Tako rekla ljubazna teta u financijama,što me jako buni jer vidim da je porodilski več nekome sjeo.Mada znam da komplikacije sjednu kasnije što nije pravilo (to je rekla teta u hzzo).

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i ja sam u rba. kako provjeravaš preko tel? daj molim te reci šta moram napraviti za to
    moraš otići u banku i potpisati ugovor za telefonsko bankarstvo (tDirekt). i onda nakon nekog vremena ti pošalju Token (izgleda ko malo računalo) i na njemu svaki put kad zoveš dobiješ neki kod koji moraš ukucati.
    al sam ga zakomplicirala . odi u banku oni će ti sve lijepo objasniti

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo meni je sjelo :D :D :D :D
    odoh u šoping...

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

evo informacije iz hzzo naknada za komplikacije će biti ili sutra ili u ponedjeljak.Tako rekla ljubazna teta u financijama,što me jako buni jer vidim da je porodilski več nekome sjeo.Mada znam da komplikacije sjednu kasnije što nije pravilo (to je rekla teta u hzzo).
    nije pravilo...ali je uvijek tako

dosad se ispostavilo da je redoslijed - prvo porodiljni pa onda komplikacije (porodiljni oko 18-20og u mjesecu, komplikacije 21-25og)
    sto se banaka tice, prvo dobiju oni koji primaju preko zabe a zatim pbz, rba pa onda erste i hypo...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

odoh u šoping...
    jer ti to sijeo porodiljski ili komplikacije,i ja imam otvoren račun u raiffici i cjeli dan caltam po računu ali ništa

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

U HYpo još ništa

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni sjelo za 4 dana porodiljnog u PBZ-u..
    malo sam se iznenadila s visinom..
    naime, zbroj te naknade i djela plaće koji sam dobila za 5 mj je više od prosjeka..

no, super 8)

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

:D -RBA

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

jer ti to sijeo porodiljski ili komplikacije,i ja imam otvoren račun u raiffici i cjeli dan caltam po računu ali ništa
    porodiljni garant... :/

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

odoh u šoping...
    porodiljni

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jer kome sjele komplikacije

----------------------------------
    p-29.03.2000
    pa-17.07.2004
    i sada mali sinko u očekivanju 14.07.2008
    :* :preskaceuze:

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zbog radi cijele situacije ja sam maloprije HZZO Jastrebarsko prijavila Jutarnjem listu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zbog radi cijele situacije ja sam maloprije HZZO Jastrebarsko prijavila Jutarnjem listu
    svaka ti čast napokon je neko digao glas u ime trudnica .Bitno da stalnopričaju kako treba diči natalitet jer nas je sve manje imanje ,a nemogu na vrijeme dati trudnicama što ih ide zasluženo :D

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

šta da vam kažem zvala sam direkciju hzzo-a i teta kaže da svaki čas očekuju dali će biti novci ili ne ,pa ako i budu nadajte se u ponedjeljak jer im je teško podjeliti sve danas na brzinu da trudnice nebi imale svoj novac slučajno za vikend di potrošiti. :/

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Svaka čast :D
    Ja sam htjela prvo prijaviti u min. zdravstva, a tek onda u novine, ali ovako ćeš vjerojatno lakše postići neku reakciju

Meni još ništa nije sjelo, ali trenutno mi malo znači jer sutra ujutro idem u bolnicu, sigurno ostajem tamo, a možda će mi inducirati porod (ovisno da li je plodna voda mekonijska)

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ako do sad nema nis na racunu u RBA onda ne racunajte do ponedjeljka iza 14 da ce se ista vidjeti...
    jer u najbolje slucaju prvo ce se vidjeti transakcija ujutro u ZABAi a tek onda u RBA i PBZ... :/

svaka cast da je netko nazvao i Jutarnji...iako ja vise nemam povjerenja u nikog i nista...ova nasa drzava..ahh al to je vec OT

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jučer sjeo porodiljni za 5. mjesec :D

Sad čekam da mi sjednu komplikacija za 3. i 4. 8)

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Još ništa od naknade za komplikacije (ZABA), je li nekome sjela lova?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

isplata naknade za komplikacije će biti tokom dana tako mi je rečeno u zdaravstvenom .u rba

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

komplikacije sjele na PBZ!
    :D

Stranica 9 od 15 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove