-
A šta misliš šta će ti u hzzo-u reći nego da na vrijeme nisu dobili doznaku?!
Ni ja nisam ovaj mjesec dobila naknadu za komplikacije, a odgovor isti- niste na vrijeme predali doznaku. Dajem ruku u vatru da je doznaka na vrijeme predana. Šta ima mogu? E pa ništa! Jadan onaj tko ovisi o njihovoj milostinji. Ovaj mjesec ljubim muža sve u 16, jer da ga nema- bila bi gladna. A štra sa onim tko nema muža?!!! Uf....... neću dalje, mogla bi pljuvat po državi samo tako
Ni u 7. mj. nisam dobila naknadu, a zašto? Gospa koja unosi podatke u komp bila je na godišnjem i sirota nije sve stigla unijeti. Koga je unijela, dobio je, a koga nije- a nikom ništa, Bože moj. U 8. mj. sam dobila dvije odjednom. Prisilna štednja!!!! Eto, sve skupa mi se to gadi. Da idem u hzzo svađat se sa gadurom od žene ? Ma neću, nek joj bude! Ja samo kažem- rodit ću i ja, narast će i moje... jer kompletan ovaj sustav oko porodiljnog, komplikacija, naknada, epiduralnih, neepiduralnih, prirodnih, vađenih, ovakvih i onakvih rađanja mi je fuuuuj. Tu se ne zna tko pije, a tko plaća. Zašto bi bilo normalno, kada može biti i drugačije?!
A jesam
Cure oprostite, trudnički hormoni
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma